Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa214341

nieudana koloryzacja

Polecane posty

Gość załamanaaa214341
Heh, już jest na tyle dobry efekt, że szkoda by go było psuć ;/ Ale już nie będę sprawdzać na pasemkach, bo to się mija z celem, czas ucieka, a nie powinno nic złego wyskoczyć teraz. Bo skoro ta farba przykryła rudy włos to nie powinna spowodować, że zaraz będę mieć rudą czuprynę.

Jak wyszedl Ci efekt dobry to nie nakladaj juz dugiej farby :) mniej chemii na glowie tym lepiej :)

Gość załamanaaa214341
Ehhh, gdyby od tego nie zależało aż tyle to bym dała im odpocząć chwilkę. Ale to i tak nie zmieniłoby faktu, że kolor jest nierównomierny i wypłukany. A tak zrobię raz a dobrze i później będzie spokój. Zaraz zaczynam farbowanie, muszę poczekać, aż w domu będzie spokój i się bierzemy za to.

Ok :) ja zmykam do lozka, jestem wykonczona tymi lekami. Powodzenia! ;)

Gość z ciemnych na blond?
do Kitka89 Moglabys poradzic jaka kupic najlepiej farbe czy inny rozjasniacz jesli mam swoje naturalne wlosy prawie czarne? uparlam sie na blond. Moze droga najpierw pasemka, i potem stopniowo do blondu?Wiem ze np Shakira ma swoje wlosy bardzo ciemne a jednak robi sie na jasno/ Wiem ze zanim dojde do blondu to dluga droga albo wyjda zolte. Fryzjer chcial 300 zl, mam wlosy dosyc dlugie..

Najlepiej idz zrob pasemka(duzo i cieniutkie) tym sposobem nie zniszczysz tak wloskow i dojdziesz do zadanego efektu malymi kroczkami :) A teraz moje drogie naprawde dobranoc jestem wykonczona i nacpana :*

Gość załamanaaa214341
Śpij dobrze :) Ja jestem po farbowaniu, zostawione było na ok. 10 minut, nie wiem dokładnie, bo i tak patrzyliśmy bardziej na odcień. Farba ładnie pokryła, widać tylko różnicę w tym, że dół nie ma ciepłego blasku, a góra ma, ale to mam nadzieję się usunie tonerem :) Szkoda tylko, że nie robiłam tego w dzień, bo bym wiedziała nieco więcej, ale jutro też mnie nie będzie w domu, kiedy będzie widno, więc zaraz zobaczę czy zrobię kolejną farbą czy poczekam do następnego miesiąca. Idę pooglądać w różnych światłach moją czuprynę, żeby określić jak ciemne są i co mogę osiągnąć avonową farbą :)

Gość załamanaaa214341
z ciemnych do blond Taka mała rada. Ja u siebie mam fryzjerów, którzy za takie zabiegi na długich włosach biorą po 50zł i aż strach pomyśleć jakie mają zamiary w celu osiągnięcia tego... Sama bym wolała przepłacić, ale mieć dobrze wykonane niż wydać mało i mieć nicość. Jeśli masz dobrego fryzjera, który się ceni to trzymaj się go :)

Gość załamanaaa214341
Oprócz tego refleksu na dzień dzisiejszy nie mam zastrzeżeń :) We wszystkich światłach jakie mam w domu kolor wygląda jednolicie, dlatego poczekam do jutra, żeby zobaczyć jaki jest w świetle dnia. Farba mi nie ucieknie, nie dziś to za miesiąc czy dwa :)

Gość załamanaaa214341
W świetle sztucznym oprócz refleksów nie ma nic do zarzucenia, ale w świetle dnia grzywka i czubek są rudawe, pewnie to wynik tego rozjaśniacza i teraz przebija ;/ Wróciłam wcześniej niż sądziłam i zaraz nakładam to avonowe cudo, nie robię prób, bo jest przyciemniające, więc w sumie nie powinno wyjść nic złego, najwyżej zawsze mam cece. Idę nakładać, potem napiszę co wyszło i jakie są odczucia. Za jakąś godzinkę wynik ostateczny.

Gość załamanaaa214341
Zeszło mi trochę pod prysznicem, a potem jeszcze obiad robiłam i dopiero teraz dosuszyłam włosy. Efekt jest zadowalający. W pomieszczeniach wyglądają fenomenalnie, mają cudowny odcień, bardzo mi pasuje. W świetle dnia jednak widać niedociągnięcia, nie wiem czemu ten czub taki uparty, ale po tonerze i kilku farbowaniach powinno się to opamiętać.Jedyne co mi teraz nie pasuje to ten pomarańczowy refleks, na który klnę i klnę, a już w szczególności kiedy przechodzę obok 'mojego' salonu fryzjerskiego :D Zobaczymy co będzie po kilku myciach, ale póki co jestem jak najbardziej na tak.

Powinnas podpalic ten salon :D a teraz powaznie po tonerze zejdzie ten pikny refleks ;) glowa do gory

Gość załamanaaa214341
Chyba będę zmuszona, bo stoi niedaleko mojego domu i chcę czy nie muszę często koło niego przechodzić :D A w związku z tonerem, czy on ma jakieś skutki uboczne? Uciekam szukać butów do kiecki :)

Troszke wysusza wloski(ale czesto miesza sie go z odzywka) no i jesli ktos nie zna sie na tym i potrzyma toner za dlugo moga wyjsc niebieskie wlosy lub fioletowe(zalezy,ktorego tonera uzywa). Lec lec daj znac co wybralas :)

Gość załamanaaa214341
Kupiłam czarne brokatowe buty na małym obcasie :D Były jeszcze takie piękne wysokie, ale mój partner jednak się nie nadaje do tego :) Ma 185, ja mam 175, a szpilki miały z 15 :) I dokupiłam kopertówkę czarną:)

No fiu fiu :) a gdzie to sie wybieracie? Wysoka jestes daj mi z 5cm ja mam 167 :D

Gość załamanaaa214341
Bal karnawałowy ;) Te 5 bym chętnie oddała. Mam buta z obcasem 8cm, a już wyglądamy prawie równo :( Jaka szansa, że trochę je rozchodzę w ciągu 2 dni? :D

Sprawdzony sposob-polecany przez szewca zaloz sobie skarpetke zamoczona w denaturacie i chodz po domu :D Oj to sie wybawisz ;) Musze sie tez wybrac na jakies poszukiwania sukienki i butow- wszak za 3 tygodnie mam slub :D

Gość Kitko89 dużo szczęścia
:)

DZIEKUJE :D (mam jeszcze trzy tygodnie na ucieczke jakby co :p )

Gość załamanaaa214341
Jejku, zaskoczyłaś mnie teraz :D Gratuluję! To sukienka ważna sprawa, potem Ci pokażę moją kreację na maila jak dostanę foty z imprezy :) Zestresowana? :) A już masz coś konkretnego na oku?

Mialam, ale ze wzgledu na moj pokazny biust musialam z niej zrezygnowac- mala czarna z dekoltem na plecach :( Teraz mysle tez nad mala czarna ale z wycieciem i na plecach i dekoltem(takim dosc duzym ;)) do tego malinowe zamszowe szpilki :) Troche zestresowana, tym bardziej, ze jest miedzy nami spora roznica wieku (8lat)

Gość załamanaaa214341
Między mną a moim jest 7 lat :) Dziś ma urodziny, więc 8 lat przez kilka miesięcy:D Ale my jesteśmy na etapie szukania mieszkanka :) Jak znajdziesz sukienkę to pochwal się :) Z tego co się orientuję, bo wczoraj łaziłam po sklepach, w obuwniczych już zaczynają się jaskrawe wiosenne kolekcje i pomału zbierają towar karnawałowy (wyjściowe buty), więc jak masz czas to lepiej zajrzyj nim wszystko sprzątną :)

Gość załamanaaa214341
A sukienkę sobie zjawiskową wybrałaś :) Ja na mój bal mam długą fioletową suknię z trenikiem :D Do tego mam biżuterię w gwiazdki, brokatowe buty na 8cm obcasie i torebkę z marszczoną dekoracją :) Jeszcze tylko brakuje mi kolczyków, ale chyba pójdę w moich codziennych.

My mamy dom, ale poki co wygodniej jest mi mieszkac z rodzicami(mama na rencie i zawsze mi pomoze cos zrobic) :) No wlasnie dzisiaj jedziemy cos kupic/zobaczyc :) chce zaskoczyc mojego M :) Ha miedzy wami jest taka sama roznica jak u nas :D

Bedziesz pieknie wygladac :) a wlosy upinasz czy prostujesz tylko?

Gość załamanaaa214341
Właśnie z tym mam problem ;/ Zapuszczam grzywkę i sięga mi za brodę i nie bardzo jak ją podpiąć. Chyba zaczeszę do tyłu i upnę wsuwkami, a resztę zaczeszę na bok i zakręcę. Koka nie chcę, więc nie wiem czy jest sens biec z tym do fryzjerki....Nie wiem czy mi się uda to jakoś ładnie upiąć. Najwyżej będę wyglądać jak 'sierota' :D

Hmmm.....a gdyby tak uzyc falownicy i zaczesac wloski na bok? :)