Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochajestem

W UK jest lepiej niż w PL a odradzacie innym wyjazdu. Skąd w was tyle jadu!

Polecane posty

W Londynie za 800f to raczej bedzie ciezko .Mieszkania sprawdz ile kosztuja to sie przeknasz ile ci zostanie.

Gość kinga z Francji
Chcialam sie wypowiedziec w watku,co prawda nie mieszkam w UK ale we Francji wiec pewnie zaraz sie dowiem ze nie mam prawa sie wypowiedziec ale co mi tam. przez chyba 3 ostatnie strony przedarlam sie przez same wyzwiska w strone azjatyckiej pani.ona z kolei nie wyzwala nikogo.zarzucacie jej ze siedzi caly czas na kafe a same tu siedzicoe caly dzien i to wy najwiecej tu postow smarujecie do niej a nie ona do was.smieszne jestescie.

bo ty nie wiesz kto to jest ror, i jak ona zatruwa wszystkie topiki, a przez to przebrniesz i nie rozboli cie glowa, to zrozumiesz o co tu biega aczkolwiek racja- lepiej te ror/ azjatycka ignorowac niz wchodzic w bezsensowna dyskusje

Gość ty kinga franzuska
to powinnas pseudonim "obronca uscisnionych" wpisac,to moze by przeszlo :D :D

Gość powiedzcie mi...
do osa - jakie 800 funtów? 6.19 na godzinę, 40 godzin tygodniowo, więc 160 miesięcznie to daje 990 funtów brutto, więc netto - 'do ręki' około 900 funtów...

Gość ONA Z WYSP.
a ja mam proste pytanie- po co w ogole reagowac na glupote i wyzwiska tutaj na forum? Przeciez to jest wirtualny swiat, nikt nikogo nie zna.

noo super ze chcialo ci sie liczyc bo mi wcale :P zatem zostaje 100 na bilety :P:D albo rachunki ale pewnie pierdziele :D

Gość do niej z wysp
teoretycznie,to nawet masz racje z tym ignorowaniem,ale w praktyce jest to trudne.Troche jak jedziesz i ktos ci ciagle zajezdza droge-omijasz,omijasz i znow omijasz...

Gość kinga z Francji
Ja pierdole nie wiem czy ona klamie czy nie. Skad ty mozesz wiedziec ze klamie? wezcie juz sobie dajcie dajcie na wstrzymanie.same prowokujecie moim zdaniem i tyle.a ty jak wolisz jakies przeklenstwa w swoja strone to musisz byc niezle porabana :o

Gość ror jest po prostu chora
chora na samotnosc :-( Podobnie jak nielubieuk. Ten sam poziom umyslowy. Podobne kalmstwa i slowotok. Bidy mentalne takie :D

Gość a mnie się własnie bardzo
podobają wypowiedzi ror i tej azjatyckiej, przynajniej inteligentnie napisane. I co mi zrobicie? I przynajmniej na temat, a nie prymitywne pyskówki.

Gość do wyzej...
no wlasnie,nikt ci nic nie zrobi- osobo o tej samej "inteligencji" co pierwowzor :D

a o to moja faworyty - wypowiedzi z forum ludzi kt domagali sie mojej atencji ;-) poziom frustracji - ocencie sami:-))) xxxx "... ty naprawde jestes pie**olnieta. ja ci z kolei proponuje udac sie na sprawdzenie mozgu, (....)rzygac mi sie chce jak widze twoje posty wiesniaro." "wez zrob przysluge spoleczenstwu i podetnij sobie zyly szmato. i wypie**alaj stad w podskokach. " "swoją drogą bardzo proste masz hobby jak na skomplikowaną osobę" "ror wylazla z forum, bo chlopina z pracy wrocil, trzeba mu obiad podac. przesiedziala caly bozy dzien na kafeterii to w koncu musi cos zrobic. pracownica roku z niej, nie ma co" "Niestety, z psychicznie chora ror nie da sie dogadac. ona cierpi na schizofrenie. udaje w necie kogos kim nie jest. to sie leczy." "ror dlaczego jesteś taką kretynką ?" xxxx nic dodac nic ujac ;-) mam nadzieje, ze te osoby poczuly sie lepiej - jak sobie na kogos pozloscily;-)

zastanow sie chwile. Nie kazdy musi byc wykształciuchem i zarabiac nie wiadomo ile!! Nie kazdy musi pracowac w banku! Ludzie są rozni i mają rozne priorytety, kazdy kraj powinien byc w stanie zapewnic dobre minimum kazdemu swojemu obywatelowi bo wszyscy placą podatki. Tak jest w UK. Dlatego ludzie wyjezdzaja. Bo w Polsce panuje BIEDA. Wszelkie błędy w tekście wynikają z pośpiechu..... a to z kolei wpis ktory mnie rozbawil najmocniej ;-) do kogo te pretensje, czyzby do pana boga?;-) ;-) ;-) ze cos sie "powinno", ze ktos ma jakies "prawa" a w ogole to zycie jest niepsrawiedliwe a nie 'powinno" co nie?;-) xxxx ROR>>> mieszkasz w UK, ale dalej myslisz jak Polka, w UK jest tolerancja wiesz o tym?" xxxxx jasne;-) a ty mieszkasz na drzewie a myslisz dalej jak krasnal ogrodowy , co nie?;-) xxxx Jezeli kobieta chce miec dziecko, MA DO TEGO PRAWO. Nie wazne czy ma 17 lat, czy ma 30 czy ma 45, MA ZASRANE PRAWO DO TEGO. Chec Posiadania dzieci jest dla czlowieka, czyms naturalnym, czyms CZEGO W POLSCE LUDZI POZBAWIONO, ODGORNIE." xxxxxx no co ty?;-) wpolsce wprowadzano zakaz rozmnazania?;-) czy znowu utyskuja panie ktore poza rozmnazaniem i "prawem" do niego nic innego nie maja?;-) w polsce rodzi sie bardzo duzo dzieci (pelne przedszkola obecnie) - ale jak ktos postanawia sie rozmnazac na opak, to sam sobie dolki kopie;-) as easy as it is;-) xxxx dlatego nie ma zadnej pomocy spolecznej dla NORMALNYCH, KOCHAJACYCH SIE LUDZI, KTORZY CHCA ZALOZYC RODZINE. To jest chore, ale celowe." xxxxx hm, sadzac po wpisach z tego forum - to nie wiem czy akurat milosc i 'normalnosc' w ogole maja znaczenie jakiekolwiek;-) xxxx ROR ty lepiej jedz spowrotem do Polski, bo nie nadajesz sie do zycia w UK, jestes jak wscipska baba z Wolki Dolnej, .." xxxxxx jasne ja 'wyprowadze' sie z UK zaraz potem jak ty zejdziesz z drzewa, ok?;-) skoro juz mamy sobie pofantazjowac;-) xxxxx " CZLOWIEK KTORY PRACUJE POWINNIEN MIEC GODNE ZYCIE, a nie tylko panie sekretarki co robia loda panu yrektorowi, albo lizajdupy z urzedow rzadowych, albo sprzedajni redaktorzy." xxxxx widocznie inaczej rozumiemy godnosc i skad sie biora pieniadze;-) prostytucja nie ejst najbardziej dochodowym zajeciem - ale smieszne ze akurat w te str pobiegly twe mysli;-) czyzby glodnemu chleb na mysli?:-) xxxx T JEST CHORE ZE CZLOWIEK PRACUJAC, NIE MOZE ZAROBIC NA GODNE ZYCIE DLA SIEBIE." xxx to zalezy kt czlowiek - ja np. nie narzekam;) xxx Ja mialam dziecko w wieku 19 lat, kiedy w Polsce wszystko wydawalo sie, ze bedzie ok, niestety oszukano nas, cale spoleczenstwo, lata biedy uniemozliwily mi posiadanie drugiego, teraz jest za pozno, juz nei moge miec. Moj syn sam mi mowi, ze czuje sie samotny, bez rodzenstwa. Tak te sk**wysyny urzadzily, a ty ROR wracaj do nich" xxxx dojrzali ludzie potrafia brac odpowiedzialnosc za swoje czyny, niedojrzali zawsze znajda winnego ICH sytuacji. amen;-)

ror mam wrazenie ze cale twoje zycie obraca sie wokol tego ile zarobilas w poprzednim miesiacu a ile zarobilas w obecnym a ile zarobisz na rok. i ze twoje zyciowe ambicje ograniczaja sie do piecia sie po szczeblach kariery... a zatsnaow sie czym jest owa kariera - tak naprawde strata cennego czasu na robieniu pioeniedzy zeby miec na zycie zmarnowane na robieniu kolejnych pieniedzy. bledne kolo. moim zdaniem zycie polega na tym, zeby je przezyc tak zeby mozna bylo powiedziec ze sie bylo szczesliwym bo inaczej to jest strata zycia. i tylko cywilizacja wmawia nam, ze zeby byc szczesliwym i spelnionym nalezy sie spelniac pnac sie po szczeblach kariery a glownie posiadac pieniadze. takie zawody jak pielegniarstwo, weterynaria czy pisanie wierszy to w obecnych czasach jest krotko mowiac obciach. z tego moze i wyzyjesz ale nie dorobisz sie szacunku ani bogactwa a szkoda bo przez takie myslenie tak naprawde wiekszosc z nas marnuje sobie zycie. lepiej zyc krotko ale byc prawdziwie spelnionym (nawet w macierzynstwie ktore na tym forum jest tak szykanowane) niz zyc dlugo ale bez sensu.

Dokładnie Chyba ,że robisz coś co lubisz i cię interesuje a przy okazji zarabiasz kasę . Ja lubię zarabiać i pomnażać pieniądze bo mnie to kręci jak fajna gra .

a ja lubie np. gotowac, podrozowac, lubie aktywnie spedzac czas ale musze siedziec w pracy, ktorej nie powiem ze nie lubie, ale wolalabym robic milion innych rzeczy, bo presja pieniadza jest w tych czasach najwazniejsza.

"takie zawody jak pielegniarstwo, weterynaria czy pisanie wierszy to w obecnych czasach jest krotko mowiac obciach." jako przyszła pielęgniarka;) nie zgadzam się (no chyba że mówimy o Polsce)

makrela --> no o polsce wlasnie, glownie o polsce :) w polsce nei mozna sie realizowac po prostu, chcesz pomagac ludziom i zostac pielegniarka to nastaw sie na glodowke po prostu. w uk tez sam zawod uwazany juz jest za dobrze platny.

Gość ror masz swiętą rację i
swiętą cierpliwość zarazem, ze odpowiadasz na posty durnych kobiet, ktore niestety nie rozumieja, ze są durne - i to jest , jak widzę, niereformowalne.

ja lubie podrozowac i udzielam sie artystycznie- w tematyce spolecznej.no i kreci mnie sprzedaz.

Gość to prowo!
z tym "ror masz swieta racje"-ale my sprowokowac sie tak glupio nie damy :D

Tryggon Ja też lubię podróżować tylko mało czasu ma czlowiek na swoje pasje . Jak już wpadnie w te tryby to biegnie jak chomik w karuzeli :) Ja od młodych lat dużo podróżowalem , w wieku 17 lat już jeździło się na stopa po europie ,to były czasy piękne .Nie było kasy ale radości było 100 razy więcej niż teraz :) A tobie w którym kraju się najbardziej podobalo ?

"Si-xa ror mam wrazenie ze cale twoje zycie obraca sie wokol tego ile zarobilas w poprzednim miesiacu a ile zarobilas w obecnym a ile zarobisz na rok. i ze twoje zyciowe ambicje ograniczaja sie do piecia sie po szczeblach kariery... " xxxx nie bede polemizowac z twoimi wrazeniami - no bo niby jak? ;-) i po co?;-) ja np mam wrazenie, ze jestes zbporsuczona na swoje zycie dlatego interesujesz sie moim itd.;-) xxxx a zatsnaow sie czym jest owa kariera - tak naprawde strata cennego " xxxxx i to jest typowy przyklad forumowego myslenia si-xa sobie cos zalozyla na moj temat (cos z kosmosu, oparla to na swoich wrazeniach) a teraz z tym polemizuje - bo uznala, ze jej wrazenia to rzeczywistosc;-) rownie dobrze ja bym mogla zalozyc ze si-xa ma ochote na zmiane orientacji seksualnej i teraz napisac jej "ale zastanow sie czym ta zmiana mialaby by byc";-) roznica jest taka ze ja az tak bardzo sie nie interesuje zyciem innych;-) xxxxx takie zawody jak pielegniarstwo, weterynaria czy pisanie wierszy to w obecnych czasach jest krotko mowiac obciach. xxxxx moze w twoich kregach;/ ja nie dziel zawodow na perstizowe i obciachowe - tylko na dobrze i slabo platne, bo wychodze za zalozenia ze praca ma przynosic pieniadze i jakos tam nie meczyc (trzena robic cos co sie lubi, kochac nie trzeba;-), i to jest jedyne zaleta pracy - ja innych nie wiedz;-) as easy as it is;-) a wedlug mojego subiektywnego rankingu - to pelegnaistrwo czy dochodowa bardzo weterynaria to super zawody, i fach w reku - w moim rankingu to stoi milion razy wyezej niz product manager, "specjliast od komunikacja, marketingiu czy zarzadzania";-) xxxxx lepiej zyc krotko ale byc prawdziwie spelnionym (nawet w macierzynstwie ktore na tym forum jest tak szykanowane) niz zyc dlugo ale bez sensu. xxxx macierzysntwo szykanowane?! chyba zartujesz, po prostu ludzie kt czuja sie sfrustrowani - a nie wiedziec czemu dotyczy to matek z dziecmi w domu czesto - domagaja sie jakichs dowodow uznania od otoczenia, i to moze meczyc - ale nie sam fakt ze ktos jest matka czy ojcem;-)

"Senator2012 Ja lubię zarabiać i pomnażać pieniądze bo mnie to kręci jak fajna gra ." xxxx popieram;-) xxxx Si-xa a ja lubie np. gotowac, podrozowac, lubie aktywnie spedzac czas ale musze siedziec w pracy, ktorej nie powiem ze nie lubie, ale wolalabym robic milion innych rzeczy, bo presja pieniadza jest w tych czasach najwazniejsza." xxxx moim zdaniem ty masz niska samoocene dlatego tzw. prezja z zew. ma dla ciebie wielkie znaczenie (podswiadomie czy chcesz tego czy nie), i zaczynasz sie zloscic/zaczyna cie to zloscic - a tak naprawde zlosci zwasze cos od srodka (a nie z zewnatrz). Juz mowilam , na tym forum, znam tez osoby ktore zarabiaja niewiele bo tak i juz - i sa szczesliwe bo one potrafia byc wolne od roznych rzeczy, i zadnej "presji" nie dam sie na nich wywrzec, ale tego trzeba sie nauczyc

[zgłoś do usunięcia] Si-xa makrela --> no o polsce wlasnie, glownie o polsce w polsce nei mozna sie realizowac po prostu, chcesz pomagac ludziom i zostac pielegniarka to nastaw sie na glodowke po prostu. w uk tez sam zawod uwazany juz jest za dobrze platny." xxxx moim zdaniem taki to myslenia jest bledny - przerzucanie "winy" na otoczenie;/ a czy jesli zostalabym torreadorem i uparla sie mieszkac gdzies kolo siedlec (miasto przypadkowo wybrane) to mialabym sie zloscic ze panstwo i miasto nie "zapewnily" mi miejsca pracy?;-) ;-) ludzie ktorzy chca zeby swiat sie dopasowal do nich, skupiajac sie tylko na pretensjach do swiata i wszystkich , unieszczesliwiaja wylacznie siebie;/ Przeciez mozna sie przeniesc do hiszpanii - jak ktos chce tak pracowac, ale mozna tez mieszkac pod wspomnianymi siedlcami i 20 lat narzekac ze sie mialao super wyksztalecenie tylko "panstwo" zlamalo czlowiekowi zycie;-)

ach te teorie "spiskowe";-) [zgłoś do usunięcia] to prowo! z tym "ror masz swieta racje"-ale my sprowokowac sie tak glupio nie damy " ludzie zastarszenie i niepewni siebie musza weszyc podstep jak widza kogos mniej zastraszonego;-)

ROR, milo, ze wpadlas. Chcialam powiedziec, ze jestem nowa osoba na forum i od razu zostalam wyzwana przez wszystkich, zwlaszcza liczne pomaranczki, grozono mi nawet pobiciem itd. tylko dlatego, ze mialam w pewnych sprawach oddmienne zdanie niz wiekszosc. I wyrazilam je w niewulgarny sposob. I wiekszosc osob na tym watku, i nie tylko, przyjela, ze jestem toba. Zwracali sie do mnie ROR, pisali ciagle o tobie/do ciebie, argumentujac to tym, ze na pewno musze byc toba, bo przytoczylam pare ich cytatow. To dobrze, ze przyszlas na forum i wyjasnilas sprawe i mam nadzieje, ze szanowna wiara sie teraz laskawie odczepi i da mi swiety spokoj. Btw, ROR, ludzie z tego dzialu maja wrecz maniakalna obsesje na twoim puncke. Wszedzie widza ciebie i wszedzie pisza o tobie. Zalecilam niektorym wizyte u lekarza specjalisty i za tez zostalam wyzwana. Niektorzy naprawde biora sobie to forum gleboko do serca...