Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

Napisałam wcześniej, że usunęłam, ponieważ każdy komentował zdjęcie a nie patrzył co napisałam. Z nikim nie romansuję wrrrr :P

Pamiętam to zdjęcie ,ale nie wiem gdzie teraz można je oglądnąć:( Ty może nie romansujesz ale zwiad z Tobą tak :D

Tego zdjęcia już nie można oglądnąć, zwiad ze mną tez nie romansuje. Na kafe, to chyba wszyscy jak ktoś zamieni ze sobą dwa zdania już myślą o romansie...

Gość Stokes
Zwiad znafffca he he,trafiła kosa na kamień :D Woman kobieto ,zwiad to ten co nazwał ciebie imbecylką ?Szanuj siebie bo głupia w przeciwieństwie do zwiada nie jesteś :(

Stokes: Myślę, że określenie imbecyl odnosiło się tylko do trzech osób wcześniej się wypowiadających, nie sądzę aby dotyczyło wszystkich, to po pierwsze. Po drugie w czym widzisz brak szacunku do siebie? Szanuję się i to bardziej niż zapewne myślisz, natomiast moja rozmowa ze zwiadem i paroma innymi osobami miała na celu przywrócenie kultury wypowiedzi, ponieważ nie chcę aby w tym wątku ktokolwiek się nawzajem obrażał, tu chodzi o merytoryczną dyskusję a wszelkie przekleństwa nią nie są. Myślę, że rozwiałam Twoje wątpliwości :)

Sorry Woman ale zwiad napisał wyraźnie SAMI IMBECYLE ,więc i TY .Interesuję się historią w tymi II Wojną śwatową.Pan zwiad jakąś wiedzę ma, ale sporo w niej luk i przeinaczeń ,wie że gdzieś dzwonią tylko nie wie w jakim kościele.Orientuję się na tyle w uzbrojeniu ,że muszę przyznać rację niejakiemu De Tomaso,facet ma dużą wiedzę i to widać .To nie jego wina że pan zwiad mniej wie w temacie w którym chce zaimponować i nie potrafi czytać ze zrozumieniem:( Uczepił się karabinów samopowtarzalnych jakby ta broń wygrała II wojnę światową ,przecież to absurd :D Karabin Mauser zabił więcej ludzi niż jakikolwiek karabin samopowtarzalny,to była niezwykle udana broń tylko nie dla pana zwiada ,który chamstwo nazywa szczerością .Nazywając go jego językiem jest idiotą i chamem :O

Minty Man 41 Na temat uzbrojenia, już powiedziałam, że moja wiedza jest znikoma a nie lubię wypowiadać się w tematach, o których nie mam pojęcia :) Jak powiedziałam, mimo użycia słowa "sami" nie sądzę aby dotyczyło to wszystkich. Ludzie, którzy maja w sobie dużo agresji do otocznia często używają słów, które nie do końca oznaczają to co myślą. Zresztą czy to ma jakieś znaczenie? Jakbym się miała przejmować wszystkimi, co tu po mnie jadą, to w wariatkowie bym wylądowała. :) To mój temat i nie pozwolę go zepsuć nikomu :P

Woman naprawdę mi nic do tego ,nie trawię jednak facetów którzy obrażają kogokolwiek a w szczególności kobiety Co ten IMBECYL(piszę jego językiem by zrozumiał co piszę,nie po to by go obrazić ;) ) pisze do kobiety? cyt.KingaStefankaFanka-Jesteś jębnięta i to zdrowo jębnięta. To jest szczerość czy totalny brak kultury ? Dla mnie to chamstwo typowe dla faceta buraka :D Nie mając kompletnej wiedzy wdaje się w dyskusje ,z kimś kto go przerasta i nie potrafi się z tym pogodzić.Ten psedoznawca, pisze że Tygrys był budowany jako przeciwwaga dla rosyjskiego T34,to jest idiotyzm ,jeśliby miał sporą wiedzę to nie pisał by takich bzdur:( Trzeba mieć niezwykle wybujałe ego, by w takiej sytuacji kogoś pouczać i wyzywać.TYLKO CHAM i PROSTAK MOŻE COŚ TAKIEGO ROBIĆ I TEN PALANT NAZYWA TO SZCZEROŚCIĄ ? Woman to jest tylko moja opinia ,Ty masz prawo mieć inne zdanie,ja to szanuję,rozmawiać też masz prawo z kim chcesz .Jesteś na poziomie i w przciwieństwie do pana zwiada ,nie wypowiadasz się w temacie o którym mało wiesz ,lub nie wiesz prawie nic,to Ci się chwali i jest to uczciwe.Pozdrawiam :)

Gość wyjebanewdupekurwyy
najwiekszą potegą BYŁO JEST I BEDZIE - USA !!!

Minty Man 41 Dziękuję, może już skończmy niepotrzebne dywagacje o osobach wypowiadających się:) Napisałeś, że interesujesz się historią, oprócz drugiej wojny światowej jakie jeszcze okresy Cię interesują?

Gość IMO12391
Minty Man 41 "Pan zwiad jakąś wiedzę ma, ale sporo w niej luk i przeinaczeń ,wie że gdzieś dzwonią tylko nie wie w jakim kościele." ­ Obawiam się, że to podsumowanie ogólnej wiedzy kolegi BSA. Dlatego tak zabawnie się go czyta, gdy wygłasza "mądrości". :D

Gość IMO12391
Frog - ale temat dawno podsumowany. Błąd Hitlera, to walka na zbyt wielu frontach. Do tego spora dawka pecha i wyszło jak wyszło. I nie asekuruj się tak, bo zacznę żądać innej części ciała. :classic_cool:

WomanInTheFog kiedyś dposłownie wszystkie okresy w historii mnie interesowały,może z wyjątkiem epoki kamienia łupanego :D Ale wtedy raczej mało się działo ,ot upolowali mamuta ,rozpalili ogień ,ogólnie nudy ;) Teraz interesuję się trochę bliższymi czasami ,ale myślę że wiedzę mam dośc rozległą .

Gość hgih
zamów sobie cos za darmo na www.free.amciu.com polecam

Gość wyjebanewdupekurwyy
TYLKO USA!!

Imo: Wiesz, przy Tobie wolę się zabezpieczyć, nie powiedziałam czego dotyczy to nie pokazywanie, więc obojętne czego zażądasz :P Temat owszem w zasadzie wyczerpany, ponieważ jednak pojawiają sie nowe wypowiedzi, to jako gospodarz, odpowiadam :)

Gość 7 rata za kałacha
Co do przeciwwagi dla T34 to akurat pan zwiad ma racje. Z czołgami tymi niemcy spotkali się już w operacji barbarossa w 1941. A z kolei sami dysponowali co najwyżej PzkfIII i IV, które nijak nie mogły dorównać T34. Jednak biorąc pod uwagę ich liczbe i postępy w kampani rosyjskiej wróżące rychłe zwycięstwo nie skupiali się na produkcji czołgów ciężkich. Stało się to priorytetem dopiero po licznych kontrofensywach radzieckich, w których główną rolę odegrała broń pancerna a konkretnie T34;)

Gość Zuzanna Amelia & 22
Hitler nie mial pecha. Hitler do pewnego momentu mial ze soba wiele szczescia. Dopiero po jakims czasie ta szczesliwa passa sie zalamala.

Gość 7 rata za kałacha
Chociaz Tygrys jak już to był bardziej przeciwwagą dla super ciężkich KV2 i ciężkich KV1

Gość 7 rata za kałacha
siemka.:)

Przez Wasze opowieści o karabinach, mam ochotę iść na strzelnicę :P Kiedyś pamietam na obozie przysposobienia obronnego, byłam z sekcji strzeleckiej, to bardzo mi się to podobało i nawet obyło się bez trupów :P