Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matki,matki,matki...

Och te współczesne mamusie!

Polecane posty

już przeczytałam wypowiedź na temat pękajacego szkła mi jeszcze nigdy nic nie pękło, podejrzewam że zauważyłabym, tak mi się wydaje a sa jeszcze jakies powody dla których nie mozna mrozic w szkle?

do oburzonej: w sumie każde dziecko ma inaczej, nie ma sensu nawzajem sobie udowadniać kto jest tutaj madrzejszy, temat jak zwykle zamienia się w dowalanie sobie ja karmię przede wszystkim tym co sama upichcę, ale jak mówiłam i słoiczek sie zdaży, uczuleń żadnych nie było na nic odpukać po prostu dziecko jest przyzwyczajone do innych smaków niż słoiczkowe i woli rosół niż słoiczek któraś z mam mówiła że kupuje słoiczki za 2,79, ja takich nie widuję ;) jednak taniej mi wychodzi gotować samej ;)

Gość a mi dziecko powiedziało
Ola ja przynajmniej wiem jak ten słoik był produkowany, wiem też o profitach od producentów jedzenia czy mleka dla lekarzy. Ciekawe skąd się biorą misie z enfamilu w przychodniach :D pewnie same przyfrunęły :O Justek mikrouszkodzeń nie znaczysz,bo po zmianie stanu skupienia słoik będzie wyglądał na nieuszkodzony-a kawałek szkła 1mm x 1mm może dziecku zrobić krzywdę.

Gość a mi dziecko powiedziało
A jak mi nie wierzysz co do mrożenia,to idź do pierwszego lepszego sklepu i zajrzyj do lodówki z mrożonkami. Znajdziesz jakieś szklane opakowanie? I to nie chodzi o to że szkło jest drogie jako opakowanie,a o bezpieczeństwo.

Gość są specjalne
pojemniczki z Aventu do mrożenia jedzenia...10 szt. 50 zł. A ona w szklanych mrozi...matko jedyna:/

oki mikrouszkodzenia, mozecie się ze mnie smiac ale nie przyszło mi to do głowy stara torba jestem, w każdym razie dzięki za radę