Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

znowu ofiary tego że każda kobieta musi urodzić jak zajdzie w ciąże!!!

Polecane posty

Gość Chora logika
Co to za logika: gdyby doszłoby do aborcji to nie byłoby dzieciobójstwa. Podobne rozumowanie: gdyby była aborcja to nie byłoby potrzeby eutanazji. Jak z taką żałosną logiką dyskutować. Za każdym razem jest to morderstwo - i kropka. Po co podejmować taki głupio postawiony temat.

Fieodora ja sie ciesze ze mnie nie wyskrobali -- a co byłaś w domu dziecka?? nie miałaś nikogo?? nie adpotował cie nikt do okresu dorosłości??

Gość nivEJABLE
kurdupelka czy do ciebie nic nie dociera????to co ,patole beda sie skrobac po kilkanascie razy?nie tedy droga

KURDUPELKA85 mylisz sie ;) byłam kochana przez dwie rodziny tylko że pierwsza nie miała warunków

Więcej o dzieciobójstwie i procesach do niego prowadzących w nowej Frondzie http://www.xlm.pl/fronda-65-dzieciobojstwo/ Fronda 65 Dzieciobójstwo W Holandii uśmierca się kilkanaścioro niemowląt rocznie ze względu na ich prorokowaną niską jakość życia. W Kanadzie udowodniono, że spędzenie niepełnosprawnego noworodka głodem zabiera statystycznie 13 dni (ale trzeba jeszcze popracować nad niwelacją dyskomfortu, jaki na widok zagładzanego dziecka odczuwają rodzice, no i jakoś zaradzić przypadkom, gdy dziecię kona miesiąc...). O dzieciobójstwie w XXI wieku oraz o jego konsekwencjach dla dorosłych osobników (np. tych o niskiej jakości życia) przeczytasz we Frondzie 65. Fronda 65 ujawnia źródła finansowania lobby aborcyjnego

Więcej o dzieciobójstwie i procesach do niego prowadzących w nowej Frondzie http://www.xlm.pl/fronda-65-dzieciobojstwo/ Fronda 65 Dzieciobójstwo W Holandii uśmierca się kilkanaścioro niemowląt rocznie ze względu na ich prorokowaną niską jakość życia. W Kanadzie udowodniono, że spędzenie niepełnosprawnego noworodka głodem zabiera statystycznie 13 dni (ale trzeba jeszcze popracować nad niwelacją dyskomfortu, jaki na widok zagładzanego dziecka odczuwają rodzice, no i jakoś zaradzić przypadkom, gdy dziecię kona miesiąc...). O dzieciobójstwie w XXI wieku oraz o jego konsekwencjach dla dorosłych osobników (np. tych o niskiej jakości życia) przeczytasz we Frondzie 65. Fronda 65 ujawnia źródła finansowania lobby aborcyjnego

Gość a ja mysle ze
alium jak można coś czuć gdy się nie ma układu nerwowego? Ja mówiłam o aborcji do tego właśnie momentu.

shesadda i lobby abrocyjne a wiesz co jest potrzebne do abrocji??? wystarczy wieszak do ubrań metalowy, nie trzeba żadnego lobby

Gość nivEJABLE
dama - ten beret naprawde mocno co uciska zwoje mozgowe.radio Maryja wlacz

Gość Trophyy
shessada v v v 10/10 zgadzam się całkowicie. Zasmarkane histeryczki robią tylko przysługę tej całej maszynie systemowej, która o człowieku już dawno zapomniała. To jest detektor interesów. Raz farmaceuci,raz eugenicy,potem business a człowieka i jego potrzeb i praw jak nie było tak nie ma!

Gość annonimka
Przydałoby się zrealizować imienne głosowanie za i przeciw aborcji! Następnie należałoby obciążyć podatkiem na dzieci narodzone z przymusu, tych którzy ośmielają się nakazywać kobietom rodzić, jeżeli ona tego nie chce. Przynajmniej ci podatnicy musieliby ponosić realne konsekwencje swych nieracjonalnych i wpływowych decyzji. Ciekawa jestem ilu by się na to zgodziło? A dzieci potrzebujące, przynajmniej miałyby zapewniony godziwy byt i nie były głodne i zapomniane przez agitatorów antyaborcji. To tylko mały wkład tych podatników dla tychże dzieci, bo uczuć, miłości macierzyńskiej nie da się osiągnąć nawet z podatku!

Gość nivEJABLE
darmowe srodki anty,podwiazywanie nasienio i jajowodow,to chyba lepsze niz aborcja. moze od tego by rzeba bylo zaczac. ale wlasnie na to nie pozwala chora mentalnosc katolikow

a ja mysle ze alium jak można coś czuć gdy się nie ma układu nerwowego? Ja mówiłam o aborcji do tego właśnie momentu *x x Ok, ale przecież zabójstwo jest nim bez względu na to czy ofiara czuje ból czy nie. Ja osobiście nie wierzę w to że nie czuje bólu, ale nawet gdyby tak było, to co to zmienia? To tak jakby zabić doroslego podając mu środki przeciwbolwe...i on nie cierpi.Tylko co to zmienia...Nic.

POPIERAM 100%%% annonimka Przydałoby się zrealizować imienne głosowanie za i przeciw aborcji! Następnie należałoby obciążyć podatkiem na dzieci narodzone z przymusu, tych którzy ośmielają się nakazywać kobietom rodzić, jeżeli ona tego nie chce. Przynajmniej ci podatnicy musieliby ponosić realne konsekwencje swych nieracjonalnych i wpływowych decyzji. Ciekawa jestem ilu by się na to zgodziło? A dzieci potrzebujące, przynajmniej miałyby zapewniony godziwy byt i nie były głodne i zapomniane przez agitatorów antyaborcji. To tylko mały wkład tych podatników dla tychże dzieci, bo uczuć, miłości macierzyńskiej nie da się osiągnąć nawet z podatku!

moi drodzy przeciwnicy aborcji, w takim razie podejmijcie się utrzymywania cudzych dzieci tych niechcianych z aborcji i wasze racje będą dla mnie OK.

Anonikmu a to Ty nie wiesz o tym ze my wszscy podatnicy juz od dawna to robimy? Z czego myslisz sa finansowane domy dziecka czy zasilki dla rodzin zastępczych slonko? Z nieba od Bozi pieniązki spadają? No kurde, szkoda ale nie :)

Gość ojciec dyrektor ryzyk
przestańcie dawać na prawo i lewo,nie będzie problemu!

Gość Wiedenka
Okno życia .. To jest chyba mniej masakryczne rozwiązanie niż wyskrobywanie płodu. Zaciążyła to niech rodzi, a potem odda w dobre ręce.

no tak pewnie, przeciez to czyste przekupywanie, czemu mialabym placic za to ze debil gumki nie uzywa, jak ma taki wielki problem to niec kupi tabsa po

nie wiemy czy dzieci w rodzinach zastepczych były chciane w zamyśle usunięte przez matki , część moze chciała urodzić i oddać, na takie moge płaciś podatki, chodzi mi o te których matka nie chciała rodzić tylko usunąć na takie nie chce łożyć!!!!

Droga Kurdupelko-ronimy to :) I Ty także, jeśli pracujesz i odprowadzasz podatki. Malo tego, utrzymujemy nie tylko dzieci.Utrzymujemy także przestepców poddanych resocjalizacji, w zakladach.A kuku? :D I cio teraz?

Gość nivEJABLE
krdupelka -zacielas sie jak katarynka

Gość Wiedenka
Wczoraj był temat o surogatkach, jak jedna dziewczyna napisala ze chce oddac dziecko do adopcji ze wskazaniem to sie posypaly telefony i adresy. Wielu ludzi pragnie tego co ona ona odrzuca, wierzcie mi.

Gość Trophyy
Kurdupelka. Twoje poglądy to zwykle manowce. To nic nie da. Nie pomoże w niczym. System jest chory.Nie wspiera rodziny. I to nie katolicyzm,RM,Rydzyk tylko suche fakty. Mamy starzejące się społeczeństwo, które wymaga nowych zdecydowanych programów jego odbudowy. A ty proponujesz jako lek na całe zło usuwanie ciąż. A ja powtórzę za co bardziej rozsądnymi głosami. Aborcja tylko w określonych wypadkach. Odpowiedzią na propozycje skrobanek zawsze i wszędzie powinny być reformy społeczne.Wsparcie dla wszelkich inicjatyw gospodarczych dających miejsca pracy.Odpowiednią pomoc społeczną dla kobiet z dziećmi a nie pijaczków i bandziorków.Na tym rzecz winna się oprzeć.