Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

znowu ofiary tego że każda kobieta musi urodzić jak zajdzie w ciąże!!!

Polecane posty

Gość tylko w polsce..
seks to naturalna potrzeba kazdego czlowieka. Nie ma takiego co zyje bez potrzeby seksu. Juz od 12 raku zycia zaczynamy poznawac to co erotyczne, zaczynamy odkrywac swoja seksualnosc. Nawet niemowle ma potrzebe odczuwania przyjemnosci a jego erogenna strefa sa usta, a przyjemnascia ssanie i jedzenie :P z pozdrowieniami od Piaget'a

Gość Mimix2a
Kurdupelka85 A ty jesteś za wolną aborcją bez wg na etap ciąży?

Gość foijwef9iew
czemu wy sobie seksu nie odmowicie?przeciez to wiadome ze patologia uprawia seks od najmlodszych lat instynkt

Gość nivEJABLE
wierze w Boga,nie w kosciol,chore jest to co wyprawiaja. jestem za rozdzialem kosciola od panstwa!!!!!powinni biednym pomagac,taka wdl mnie jest ich rola. ja z moimi dziecmi otwarcie rozmawiam,nie ma temtow tabu. ale nie jest tak we wszystkich rodzinach.wiec to powinna byc rola szkoly!!no wlasnie POWINNA,A NIE JEST,NIESTETY

Gość tylko w polsce..
no ok ale jak ja nie chce sie dzielic swoim cialem, bo wychodze z przekonannia ze jako wolny czlowiek nie mam takiego obowiazku i jestem w ciazy to co? Mam wyjac z macicy i przelozyc do innej a potem jak inna juz wydali na swiat noworodka oddac?

Kurdupelko, edukacji brak raczej Tobie.Spojrz-Ty tez jesteś agresywna, a przynajmniej pobudzona (te wykrzykniki mowią same za siebie :) a przecież seks uprawiasz :) KOlejne kuku ? A ci wszyscy panowie co biją żonki, ha oni nie bzykają sadzisz? Owszem bzykaja ile wlezie.Ci co napadają, co gwałcą, morduja, oni sądzisz nie uprawiaja seksu? Jasne ze uprawiają. Był kiedyś taki gość, Ted Bundy, najslynniejszy gwałciciel w Ameryce, gwałcił i zabijał, agresja była duza, a co seksu nie bylo? Był.I byla tez ponrnografia.Moja droga edukacji trzeba Tobie.I to solidnej.Idzmy dalej, czy ksieża są agresywni?Widzialaś agresywnego ksiedza? Ja nie :) Mam znajomych ktorzy zyją w czystości od lat, mimo ze ksieżmi ani zakonnicami nie są.To są najmilsi i najspokojniejsi ludzie jakich znam.Nie maja zadnych zaburzen.A wiesz kto je ma? Ludzie z nieuporządkowana sfera seksualna, i innymi nieleczonymi problemami.Ludzie szczęśliwi są takimi z innych powodow, nie dlatego ze akurat uprawiają seks.Seks nie jest cudownym panaceum na klopoty.Oj nie.To częsć życia, ale trzeba umieć z niej korzystać.Nie traktować jako leku na wszystko.

Gość tylko w polsce..
ja teraz jakbym jakims cudem zaszla to pierwsze co bym zrobila to zapewne panika jak to sie stalo itp a potem aborcja. Gdybym to ja byla Maryja, swiat nie mialby zbawiciela

Gość annonimka
nivEJABLE ............. a do ciebie dociera, że na siłę chcesz uszczęśliwić nie tych, co trzeba, bo uważasz, że będą szczęśliwi, a nie oni. Zresztą niech dotrze w końcu do ciebie, że to ja nie mam ochoty z tobą dyskutować, masz ograniczone i napastliwe i NIESPRAWIEDLIWE poglądy w tym temacie. Wedle przysłowia, na biednego zawsze się kij znajdzie, a bogatemu ujdzie na sucho. Taki wasz tok myślenia!!!

Shesadda nie jest lepiej bo do 2-3 jest mało niedogodnści zwiazanych z ciążą później jest o wiele gorzsej a praca , a obowiązki, to ogromna komplikacja zycia, takze fizyczna jak i psychiczna. moze dojsc tez napiętnowanie otoczenia, po za tym dyskomfort psychiczny, odda takie dziecko i dziecko tez będzie nie będzie maio łatwego zycia, być może nikt nie adoptuje, albo trafi do złej rodziny. wcale nie jest tak różowo że kazde dziecko znajdzie dom i dobrą rodzinę. i wsyzstko bo zabija się kilkutygdniowy ludzi zarodek, bez mózgu, uczuć, osobowości, ogranów, narzadów. TYLKO Z POWODU CZYJEJS IDEI, KOBIETA MA SIĘ MECZYC???

Gość co wy gadacie??
ten kto popiera aborcję jest zbrodniarzem, nie wolno zabijać! a co mówiąc o bezbronnych dzieciach. Masakra! Czy ty myślisz, że miedzy zabiciem noworodka a zabiciem dziecka w łonie matki jest jakaś różnica? żadna! tu i tu zabijasz dziecko. Jest to grzech śmiertelny, za którego wiele osób idzie do piekła. Nie mówiąc już o tym, jaką krzywdę wyrządza się takiej zabitej nienarodzonej duszy dziecka - taka dusza nie może iść do nieba bo nie jest ochrzczona, czy tego chcecie dla swoich dzieci? Najpierw trzeba myśleć głową żeby nie puszczać się i nie zajść w ciążę. Bo aborcję traktujecie, jak kupno chleba w sklepie. Jeżeli ktoś nie chce dziecka może oddać do adopcji, są okienka zycia i inne metody, a nie zabójstwo. Pomyślcie zanim skrzywdzicie kogoś.

Jeszcze dodam, że agresja facetów w więzieniach wynika z całkiem innych przyczyn niż brak seksu.Pomyśl kto tam siedzi i dlaczego.A odpowiedz nasunie się sama.Tam nie przebywaja zdrowi ludzie. A seks to oni akurat mają...Wiem, bo moj znajomy siedzial, i opowiadal co i jak.Nie chcesz wiedzieć...

Gość tylko w polsce..
shasadda czy jakos tam... ty mowisz o psychopatach, czyli tych ktorych matki nie stac bylo na aborcje :P poczytaj Freuda a potem Piagneta potem cos napisz :P

Gość Mimix2a
21:11 Ciekawe że tobie odmówił a dziesiątkom nie odmawia. Może dlatego że chciałaś coś wczesnoporonnego tak na wszelki wypadek.

idee są piękne ale zycie rzadzi się własnymi prawami, ak to jest z abrocją, jest nielegalna tylko żeby miec spokój z kościołem, podziemie aborcyjne kwitnie, zbija kase, bogatsze osoby jeżdzą sobie do klinik za granice. tylko dla hipokryzji!!

Gość nivEJABLE
roznimy sie tym anonimka,ze ja NIKOGO uszczesliwiac nie chce. wyrazam tylko swoje poglady,a ze ci sie nie podobaja???TWOJ PROBLEM. i ty nie wiesz co to napastiwosc,przeczytaj jeszcze raz to co piszesz,to sie dowiesz.

Gość Mimix2a
No i co też ciekawego Freud czy też Piaget mają tu do powiedzenia a z czego współczesna nauka się nie podśmiechuje pod nosem traktując to jako odmianę naukowej beletrystyki?

co wy gadacie?? jak to nie wolno zabijac- zabijamy cały czas, rosliny, zwierzeta, odłaczamy ludzi od maszyn podtrzymujacyh sztucznie życie, zabijamu komórki wlasnego ciała, wyrostki, migdałki, takze płody - bez mózgu, bez osoby, bez wyskztałconych narządówm tkanek, nie czujące, nie myslace...

Gość ssSami
"męzczyźni bez seksu stają sie agresyni zobacz co się dzieije w wiezieniach!!! " - hahaha! a trafiają tam faceci nie agresywni? sami spokojni jak baranki idą do więzienia i nagle im odbija po kilku tygodniach, bo nie ma seksu? a jak zgwałcą kolegę to są nieagresywni przez jakiś czas? :D Niesamowite jakie absurdy piszesz. Ty serio w to wierzysz?

Nie tylko w polsce, tak piszę o psychopatach, a są oni nimi nie dlatego że ich matek nie stac bylo na aborcje, tylko dlatego że im rodzicie nie umieli dać milości, lub oni sami w mlodosci sie stoczyli.Tak bylo z Bundym.A wystarczylo minimum dobrej woli, terapia.I bylo ok. Jesli nie-oddac dziecko. Ale nie mordować.Druga rzecz.Skąd wiesz że ich matki nie zabily ich rodzenstwa? Takie rzeczy tez mają swe odbicie w traktowaniu dzieci.Jak jedno zabijesz, to drugiego tez nie cenisz, nie kochasz, jest dla Ciebie tylko zlepkiem komorek przeciez.Wiec mozna ten zlepek bić, olewać, nie kochac, hodować a nie wychowywać.Taka jest prawda.I blagam nie wyskakuj mi tu z archaicznym dziadkiem Freudem, ktoremu wszystko sie kojarzylo z jednym, bo sie sama osmieszasz tylko.Poczytaj bliższych nam autorow, wiecej sie dowiesz.

Gość Aborcja jest morderstwem
Upadek Rzymu przez depopulację Historycy uważają że upadek Rzymu wiązał się z gwałtownym niżem demograficznym, spowodowanym przez aborcję. Musiano zaludniać kraj barbarzyńcami co spowodowało ostateczny upadek imperium. (Encyklopedia Białych Plam Spadek urodzeń w Polsce Od 1983 do 1998 ilość urodzeń żywych spada w Polsce o 4% rocznie. W 1983 było ich 721 tysięcy. W 1998 tylko 397 tysięcy. (Sprawozdanie Rady Ministrów 1999r) Dziewczynki niechciane w Indiach W Indiach dziewczynki nie są pożądane gdyż nie są następcami i wymagają posagu. Jest to powód do aborcji. Obecnie odsetek dzieci do lat 6 jest różny w zależności od religii co wskazuje na związaną z religijnością moralność. Poniższe dane z 1991 zostały dawno przekroczone a średnia wynosi mniej niż 800 dziewczynek na 1000 chłopców. 994/1000 - chrześcijanie 952/1000 - buddyści 946/1000 - janniści 930/1000 - muzułmanie 925/1000 - hindusi 888/1000 - sikhowie Anty-humanitarne badania prenatalne W Anglii za pomocą amiopunkcji (pobrania płynu owodniowego do badań genetycznych) wykrywa się 100 dzieci z chorobą Downa (większość jest zabijana). Jednocześnie 4 razy więcej dzieci zostaje poronionych z powodu uszkodzeń w czasie testu. ONZ popiera zabójstwa w Chinach W ubogim okręgu Huaiji jest wiele rodzin wielodzietnych. Rząd nakazał w tym roku wykonanie 20.000 aborcji i sterylizacji co daje 14% rodzin. ONZ pochwalił Chiny za politykę ograniczania ludności. (Opoka w kraju nr. 39)

Gość tylko w polsce..
no nie wiesz co maja do powiedzenia, gdybys wiedziala to bys konkretniej odpisala. Sama wypisujesz o potrzebach i o psychopatach a potem nie wiesz co maja do powiedzenia. A Ty co masz nam do powiedzenia skoro nie wiesz o czym piszesz :P

Racja Mimix .Dziadzio Freud już robi tylko za muzealną ciekawostkę ;) Ale coż,wciaż są tacy co wierzą w te przestarzale teoryjki.:)

nie tylko w polsce,- alleżż :D Ty sobie wierz w co chcesz, w Freuda-prosze bardzo, możesz nawet sądzić iż histeria to wędrująca macica :D Mnie to nie wadzi, każdy wierzy w takie bajki w jakie mu pasuje :) Nawet nie dalej jak wczoraj sluchalam zacnego wykladu pani wielkiej doktor , ha ktora powolywala sie na raporcidlo Kinseya...Tak więc...cóż. Co tu wymagać od przeciętnego zjadacza chlebka.

Gość tylko w polsce..
to wyobraz sobie ze wszyscy lekarze i pedagodzy na swiecie w to wierza :P Nie wiesz o czym piszesz xd To ze kopernik jest przestarzaly mam przestac wierzyc ze ziemia kreci sie wokol slonca, bo to bylo dawno i mozna traktowac ze nie prawdziwe? xd nie kumam

ssSami "męzczyźni bez seksu stają sie agresyni zobacz co się dzieije w wiezieniach!!! " - hahaha! a trafiają tam faceci nie agresywni? sami spokojni jak baranki idą do więzienia i nagle im odbija po kilku tygodniach, bo nie ma seksu? a jak zgwałcą kolegę to są nieagresywni przez jakiś czas? Niesamowite jakie absurdy piszesz. Ty serio w to wierzysz x Ano wlaśnie.. Seks czy jego brak, nie ma tu nic do rzeczy.Ci ludzie są agresywni z zupelnie innych powodów.

Gość tylko w polsce..
alez histeria to starsza od freuda jest. Freud zaczal od pacjentki breuera Anny O :P

Gość tylko w polsce..
ale w polsce kiedys aborcja byla legalna, a kosciol malo wazny, teraz jest odwrotnie :P mozemy tutaj debatowac, a i tak w tym kraju nic nie zmienimy.

tylko w polsce.. yhm no wiesz bieda nie ma prawa do niczego, nawet do aborcji. Problem? Za kase mozna wszystko, nie jestes bogaty to nie wiesz *x x Uu bieda nie ma prawa do zabijania...Coś strasznego, no naprawdę ;) Cóż, za niesprawiedliwość, wołająca o pomstę do ...yy, so Strasburga :)Bogaty może sobie zabić, a biedny nie może, a niech to...:P Jak pech to pech