Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

znowu ofiary tego że każda kobieta musi urodzić jak zajdzie w ciąże!!!

Polecane posty

Gość nivEJABLE
jak nie chca to zanim dupa rusza,niech mozgownica rusza

to na aborcje mieli by srodki ale na gumki juz nie? dla mnie sprawa jest jasna nie mam pieniedzy na antykoncepcje ani tym bardziej na dzieci to tego nie robie, proste

Gość a ja mysle ze
shesadda dla jednych to tylko płód dla innych dziecko. Zostawcie tych ludzi, którzy mają odmienne zdanie. Nie można nic czuć skoro nie ma się układu nerwowego i nie polemizujcie już na ten temat. Bo tak naprawdę to różnica zdań wynika z tego, że dla jednych płód to płód a dla innych od poczęcia jest już dzieckiem. Ja osobiście od 4.5 roku jestem w stałym związku, nadal jestem dziewicą, gdyż nie chcę właśnie przez przypadek zajść w ciąże(a to nie czas na dziecko) Ale nie wszyscy myślą tak odpowiedzialnie jak ja i czemu te dzieci, które się urodzą mają cierpieć przez bezmyślnych rodziców? Ja sama bym nie usunęła, bo obciążyłoby mnie to psychicznie, ale jeśli inni są w stanie ponieść takie ryzyko psychiczne i nawet będą czuć się z tym w miarę normalnie , to co mi do tego? Niech każdy robić co chce i nie będzie sporów i zbędnych dyskusji.

Gość nivEJABLE
trophyy-popieram.

Gość vlfsivhis
Ten celowy zabieg polegajacy na okreslaniu rozmowcy slowami-slonko,dziewczyneczko itp.ma umniejszyc wartosc wypowiedzi przeciwnika,wiec laskawie przestan slonkowac bo to zalosne i swiadczy o twojej niepewnosci

Gość Licencja na zabijanie
Ograniczanie dostępu do aborcji jest zmniejszaniem wolności do zabijania . W czasach rewolucji bolszewickiej ,tak w ogóle , to było zdecydowanie więcej wolności w tej kwestii , a jeśliby posunąć już do absurdu tę sprawę ,można zaproponować spięcie arsenałów nuklearnych wszystkich państw w jeden system , wszystkim ludziom rozdać przyciski aktywujące . Taka wersja liberum-veto .

Gość a nie nudzi wam sie
kilkudniowy płód, narodzone dziecko, jak możecie nie widzieć różnicy gdyby moja córka była w ciąży która zagrażałaby jej życiu nie mialabym wątpliwości które życie wybrać

Gość nivEJABLE
kataryna,kataryna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość babukkia
czy wam się naprawdę wydaje, że te patologiczne matki morderczynie decydowły by się na aborcje? wątpię, bo zwykle to idiotki, które zanim się zorientuja, że są w ciazy sa w 6 miesiącu. A jak aborcja byłaby legalna to już je widze jak idą do lekarza i mówią, ze chcą usunąć. Przeciez do miasta jest zawsze dlaeko, nie ma czasu, no i jak to tak przed lekarzem do naga?

Skarbuniu będę pisac jak mi się żywnie podoba, obawiam się że nie jesteś w stanie nic na to poradzić :) Kochanie :D Także musisz jakoś to przełknąć. Cóż, jak mam inaczej się zwracać do osob ktorych myslenie jest do tego stopnia dziecinne? Sama pomyśl... Nie zamierzam komuś pisać że jest idiotą...Tak więc..sama rozumiesz..Dziecinne porównania wywołują adekwatną reakcję. Prosciutkie :)

KURDUPELKA85 no w sumie ;) w tych latach tez niemcy wybijali żydów z równie wielkich ideologi jak Twoja, no tak tak...

Gość nivEJABLE
morderstwa tez byly,co o za argument?

owszem typ kobiety jak już ktos wspomniał jest w stanie zauwazyć że nie ma okresu i zdążyc przeprowadzić zabieg w 2-3 miesiącu

Gość Lajla3232
fajny zbieg okolicznosci. czytajac ten temat, w miedzy czasie ogladam rowniez wiadomosci na tvp i jest o ksiezulku ktory rznal, nie wezwal pomocy kiedy jego konkubina rodzila, zmarl dzieciak a klecha skurwiel wyjechal na ukraine i snuje plany o swoim rozwoju kariery duchownego :D ja jestem agnostyczka, nienawidze kosciola katolickiego i jego obludy mimo iz moj narzeczony i kilku znajomych to tzw "mohery". bylam wychowywana w rodzinie agnostyczno-ateistycznej gdzie jedynie ojciec jest wierzacy i mialam wpajane od malego czym jest kosciol katolicki. jakim prawem ludzie ktorzy sa pedofilami, zoofilami, kurwiarzami a ich jedynym bogiem jest mamona, maja prawo grozic mi palcem i mowic jak mam zyc, czy mam rodzic, czy mam uprawiac sex przedmalzenski? ja jestem za aborcja, kazdy ma prawo decydowac czy chce czy nie chce rodzic. gdyby aborcja byla legalna to ta kobieta wychowywalaby teraz swoje dwie 6letnie corki i zyla by. zlepek komorek to nie dziecko. a zamiast plakac za zarodkiem to placzcie za zywymi dziecmi, ktore potrzebuja pomocy, ktore nie maja z czego zyc, ktore choruja na np raka i potrzebuja pieniedzy na leczenie. nie sluchajcie tego co mowia wam pedofile w sutannach a za razem nie sluchajcie tego co mowi wam tusk czy inna lajza. miejcie swoj rozum i pamietajcie ze chodzi im jedynie o jedno-o kase.

Fieodora moja ideoligia jest taka oaby oszczędzic cierpienia tym matkom i dzieciom cały czas to pisze, to wogole co innego niż filozifa hitlera skąd te niedorzeczność!!!

bo kościól chce mnieć kontorle nad wszystkim, ale jego kontorla powinna obowiązywac tylko jego wyznawców a nie innych ludzi którzy sobie nie życzą!!!

:D Ohhoo :D Zaczyna się :) Do lekarza do naga, o niee, katoliczce nie wolno.Przecież wiadomo-katoliczce nie wolno sie rozebrac u lekrza, nie wolno sie leczyć, każdą jej spać na łożku z kolcami i co jeszcze tam bylo ? Aa to, biczowanie się :D Heh widzę że wpadła do nas Morhibcia? Czy jakiś jej brat.siostra blizniak :) Nieee, no my tu nie mówimy o katolikach, katolicy to niech idą do kosciola sie pomodlić, to starczy i za anty i za aborcję i za snaidanie i za obiad :) My mówimy tu o "normalnych"ludziach ;) Takich wyzwolonych, jak Frytka, co to hop siup, żadnego pomyslunku, żadnego NPR ani małżenztwa, tylko seks drugs end rock end roll ;) No nie? Łomammciu mamciu :) :) Nie no do miasta to zawsze daleko, przez to lepiej ten wieszak ;)ew RU , ruknąć i spokoj.

Gość nivEJABLE
Bog a kosciol.to dwie zuuuuuupelnie rozne sprawy. ale aborcja na zyczenie nie!!!!powtarzam,srodki anty darmowe,sterylizacja na zyczenie ,jak najbardziej.

KURDUPELKA85 mysle ze oni by tez tego nie nazwali niedorzecznosciami, to sie nazywa punkt widzenia. Ty myslisz, że cel uświeca środki, a wiec wiedz ze tak nie jest

Taa kurdupelciu :) Nie ma to jak, się napić a potem zasiąść przed kompem co? ;) Ja zawsze mówię-piłeś, nie pisz :D :P

Gość vlfsivhis
Skarbuniu dzieciuniu he widze,ze wiedze psychologiczna masz to dobrze,ale to nie znaczy ze twoje argumenty sa wlasciwe wielka wlascicelko macic innych kobiet,bo przeciez ty bedziesz im mowic kiedy maja seks uprawiac i co z jego konsekwencjami zrobic:o niepojete

Gość vlfsivhis
.

Gość SamurajKafeterii
Już niejedna osoba napisała tutaj, że w krajach, gdzie jest legalna i dostępna aborcja, też się zdarzają takie tragedie. To jest wystarczające, żeby obalić tezę w temacie wątku. Aborcja nie rozwiązuje tych problemów. Autorka tematu się myli i nie ma dość pokory w sobie, żeby to przyjąć. Widać przyszła się awanturować i logiczne argumenty do niej nie trafią. Szkoda czasu na dyskusje z tego typu osobą.

Gość annonimka
19:42 ......... Shesadda Co ty opowiadasz, że od dawna to robimy. To dlaczego dzieci są głodne, w domu mają zimno, brak im opieki itp. Zresztą czytaj ze zrozumieniem, to o czym piszę nie dotyczyło by mnie, bo ja jestem za aborcją, to dotyczyło by WYŁĄCZNIE, tych którzy są przeciw aborcji, bo to ich skutek chorego, egoistycznego i zaborczego myślenia. W końcu może wiedzieli, by ile kosztują tak idiotyczne decyzje.

Wiem że ciężko Ci to pojąc Skarbie, wiem...W ogóle cieżko żyć , gdy tak mało się pojmuje...No ale co zrobić ...Jakoś trzeba żyć, no nie? :) Zresztą ..jak byś się postarała, tak ze wszysciutkich sił, to moze byś jednak pojęła ? Ja tam w Ciebie wierzę :) I w Twoj intelekt .Wszak człowiek się ciągle rozwija . I zawsze moze siebie przeskoczyć, a nawet zaskoczyć :) Wiesz włascicielką niczyjej poza własną macicy nie jestem i być nie zamierzam,tak jak i nie zamierzam sie bezczynnie przyglądac jak ktos kogoś zabija.To jest chyba jest całkiem zrozumiałe, prawda?

Fieodora Shesadda jesli jesteście oprzeciwko aborcnji nie róbcie !!! ale nie zabraniajcie innym!!! i nie pomagą tutaj żarciki. Co do tego Hitlera to ciągle twoje prównania są niedorzeczne.

Gość vlfsivhis
To uwazaj na plemniki meza tyle potencjalnych dzieci ginie w kiblu skarbie dzieciuszku i kofanie 16 letnie bo wiecej to ty miec nie mozesz