Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość Mazil Sekul
Nic nie rozumiem a to znaczy że ta wypowiedź nie ma żadnego sensu

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
piszac o tym co mam do zaoferowania kobiecie pisalem o sprawach oczywistych. to czy mam fajny charakter i czy jestem dobry i uczynny to kwestia gustu. kazda dziewczyna widzi to inaczej, a ja pisalem o "twardych" atrybutach, ktore posiadam "nie szukam jakiejs jak z obrazka. poki co nie szukam zadnej, bo nie mam okazji nigdzie zadnej poznac, w pracy same zajete itp., na imprezach do obcych nie podbijam. a co do mnie to dbam o siebie, skonczylem studia, pracuje, czytam, mam swoje pasje, spedzam czas z przyjaciolmi, podrozuje, lubie dobrze i zdrowo zjesc. to tak malo?"

jak pisalem mam swoje pasje itp., no ale praca itp. to najwazniejsze sprawy. bo kwestia charakteru i wygladu to kwestia gustu. a co do pasji, to niektore kobiety wola faceta prostego oraz oszczednego, ktory ciula pieniadze, a nie wydaje na jakies duperele typu wspinaczka po skalkach

"To że ktoś na prace, studia, dba o siebie to chyba standard ... Kobiecie trzeba zaimponować i pokazać że jesteś kimś wyjątkowym innym niż pozostali. Przecież o to chodzi żeby mieć kogoś wyjątkowego " 123 Zaraz zaraz to kto w końcu ma te wygórowane wymagania? Prawiki chcący przeciętną czy kobiety chcące kogoś wyjątkowego? :D

jak ktos nie chce babci klozetowej albo szerokiej w barach dziewuchy jezdzacej traktorem w gumiakach to ma wygorowane wymagania :D

Gość Mazil Sekul
I tak wygramy życie

Gość Mazil Sekul
Niby czemu za duże. Nie jesteśmy gorsi od ruchaczy

Gość Mazil Sekul
Nie damy się zepchnąć do rynsztoka

19:52 [zgłoś do usunięcia]Mazil Sekul Niby czemu za duże. Nie jesteśmy gorsi od ruchaczy x . Popadacie w skrajności :o masakra, no ale czego po was się spodziewać wiecej

Gość coś dla szczekaczy netowych
kurde, a mi się wydawało, że osoby inteligentne potrafią zrozumieć tych głupszych, odwrotnie to już trochę gorzej podobno... xxxxx tak, kwestią gustu jest też to jakie masz podejście do ludzi w ogóle,czy łatwo ufasz, jak traktujesz zwykłe znajomości, podejście do seksu, małżeństwa, spraw światopoglądowych, kwestią gustu jest to czy potrafisz się poświęcić, i nie, nie pieniądze a czas. masz racje, to wszystko jest kwestią gustu. cóż, jeśli ktokolwiek który posiada jakiekolwiek własne zdanie i wartości, które potrafi przedstawić jest aż tak wyjątkowy to zwracam honor

Gość krasnale się zawsze rzucają
jak małe pieski, ujadają ile wlezie a tak na prawdę można je zabić jednym uderzeniem :D

o malzenstwie na razie nie mysle, seks bym chcial uprawiac w zwiazku (szkoda, ze wiekszosc panien ma za soba seks bez zwiazku), szanuje swoich znajomych i potrafie sie poswiecic, a ufny jestem ostatnio duzo mniej. najgorsze, ze bycie porzadnym dzisiaj jest tylko jednostronne, bo mnostwo mlodych dziewczyn ma za soba seks bez zwiazku i po kilku partnerow seksualnych

Gość Brak partnerek dla prawiczków
a co moze miec do zaoferowania dziewczyna? bo czesto ma do zaoferowania niebanalna przeszlosc: wielu partnerow, przygodny seks, aborcje, robienie loda obcemu facetowi, seks z zonatym, sypiania z prymitywnymi dresiarzami i innymi obszczymurkami

20:16 [zgłoś do usunięcia]Brak partnerek dla prawiczków a co moze miec do zaoferowania dziewczyna? bo czesto ma do zaoferowania niebanalna przeszlosc: wielu partnerow, przygodny seks, aborcje, robienie loda obcemu facetowi, seks z zonatym, sypiania z prymitywnymi dresiarzami i innymi obszczymurkami x Możecie nie popadać w skrajności... :o

Gość Mazil Sekul
Ja bym nawet nie mógł mieć za koleżankę takiej która robi loda w ubikacji gościowi w dyskotece

Gość Mazil Sekul
Takiej która się puszcza bo jest puszczalska nie chcę widzieć na oczy

Jaaaaasne... a ja jestem królem świata. Są też inne jakbyś nie zauważył, no ale zaraz będzie "wszystkie się puszczają i są złe a ja jestem taki porządny" - logika prawika :D

Gość IMO12391
"Każda kobieta zasługuje na mężczyznę wyjątkowego i lepszego od innych, ale to Prawiki mają wygórowane wymagania i popadają w skrajności." ­ Logika Edzi. :classic_cool:

Gość dfsfs
wymagania jak cholera kobieta, która się nie puszczała, nie miała seks układów, nie sypiała z żonatymi i niebrzydka.

Gość kn jbhg
;klnbloy

nie kazdy jest herosem, ktory bedzie mial ochote zwiazac sie z babcia klozetowa albo czerstwa wiejska baba z bola albo targu, w barach szeroka i do tego z szerokim karkiem

nie wypowiadam sie za kolege, ale ja np. jestem niebrzydki i o to by wygladac mlodo dbam. dlatego nie zamierzam sie podejmowac ciezkiej i niezdrowej fizycznej pracy, zeby wygladac jak pomarszczony emeryt po 30tce

Gość Konrad Mirał
No ja też nie zamierzam pracować fizycznie dlatego idę na studia (jeszcze raz w wieku 30 lat) mam zamiar się uczyć i dobrze zdać. A kto wie może poznam tam jakąś panią. Przydałoby mi się zrzucić 4 kg