Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość OnaŁadna
.

Gość Helena Kurcewiczówna
o laboga co za czasy przyszły na mołojców :( zółć sączą na forum zamiast na koń wsiadać i nieprzyjaciela bić. ojczyzna- matka was potrzebuje !

"Darker, tyle że on ją rżnie, a ty nie" ­ Sam się przyznał na forum, że to gumowa lalka a wy się nabieracie :D ­ "Moim zadaniem nie, mi on sie podoba, jest przynajmniej oryginalny i nie boi się napisać co myśli." ­ Chciałabyś takiego faceta który jedyne co potrafi powiedzieć do ciebie to: zgadzam się? Bardzo oryginalne. A może ty potrzebujesz takiego pomagiera co ci ego będzie podnosił nieważne ile razy coś głupiego powiesz czy zrobisz on cię poprze i nawet nie pomyśli, że możesz się mylić? ­ "A ty darker jesteś strasznie chamski " ­ A co? Umówić się ze mną chciałaś? Ojoj, to nie będzie randki.

Gość kamil jgora
nie przesadzaj że jestem prawdziwym mężczyzną - zwalniam do 50 we wsi, boję się chodzić w nocy po mieście, czytam książki, nie chodze na siłownię ( choć lubię pływać ) itp. Ale jestem dowodem że psychotropy potrafią sprawić, że nawet taki facet jak ja może uprawiać seks z kobietą. Ja z natury jestem jęczyd*pą jak Darker. Jak byłem prawiczkiem to miałem identyczne poglądy jak on. Dopiero psychotropy zmieniły mnie w dżentelmena.

Gość kamil jgora
Fakt że nie ustępuję żonie we wszystkim - nie przekraczam 50 w zabudowanym nie sprzątam nie piorę nie gotuję nie zmywam ale w wielu przypadkach jej ustępuję

"bądź co bądź on mi się wydaje prawdziwym mężczyzną" ­ Jak czytasz gdy gość wszystko co nie napiszecie przyklepuje i to wg. ciebie świadczy o męskości to lepiej nie zakładaj rodziny bo z rozumem u ciebie kiepsko. ­ Ps. Tak trudno zauważyć, że to projekt jakiejś laski?

Gość OnaŁadna
Darker, skąd wiesz? Masz już jakieś praktyki w zabawie z gumową lalką? :P

Gość szkoda że krwawego nie ma
No to ty chyba czytać nie potrafisz :o

Gość Helena Kurcewiczówna
Pan Darker to hoży młodzian ;)

"Ale jestem dowodem że psychotropy potrafią sprawić, że nawet taki facet jak ja może uprawiać seks z kobietą." ­ Póki wypłatę w zębach przynosisz to i seks masz raz na miesiąc :D

Gość przepraszam ale od kiedy
spoko już temat zszedł na KE to od kiedy Ed się ze wszystkim zgadza ??

Gość OnaŁadna
jest starszy ode mnie, a wciąż nie rżnął :P

Gość OnaŁadna
oczywiście Darker, jestem bardziej doświadczona od niego

"od kiedy Ed się ze wszystkim zgadza ??" ­ Od zawsze o ile to baba napisze. Poczytajcie tematy to zobaczycie.

Gość George Michael
kamil to musi byc projekt, takich "facetów" nie ma. bo gdyby istnieli to by znaczyło, że faktycznie Majowie przewidzieli koniec świata

Gość przepraszam ale od kiedy
No czytam i jakoś nie powiedziałabym żeby się ze wszystkim zgadzał :o

Gość Też lubię KE
i też nie powiem, że on się zgadza ze wszystkim, wręcz odwrotnie. Jedziecie go bo koleś jest inteligentny w przeciwieństwie do was - prawików

"i też nie powiem, że on się zgadza ze wszystkim, wręcz odwrotnie." ­ Przykłady proszę. ­ "Jedziecie go bo koleś jest inteligentny w przeciwieństwie do was - prawików" ­ Powtarzanie banałów na okrągło to oznaka inteligencji? Jak niewiele tym workom na spermę trzeba :D

Edek to projekt. Siedzę na tym forum już sporo czasu i po prostu widzę kiedy pisze baba a kiedy facet. Jest jeszcze jedna możliwść: to facet co walczy ze swoim homoseksualizmem i dlatego te wszystkie umizgi do bab piszących tu a pojazdy po nas.

Gość OnaŁadna
jak można być prawkiem tak długo?

Gość OnaŁadna
Jak wgl prawiki wytrzymują bez seksu?> Moj chlopak nie wytrzymuje tygodnia bez

Gość darker, ale Eddy jakoś z
laskami problemu nie ma, a taki chamski gnom jak Ty i owszem. grincha to się chce w tv oglądać a nie przebywać obok niego, więc absolutnie się nie dziwię że jesteś sam. a miałeś predyspozycje by tak nie było, jak se pościelesz tak się wyśpisz

Gość OnaŁadna
nie rozumiem

Gość OnaŁadna
Argen, ale na własną rękę to nie to samo przecie Oo

"darker, ale Eddy jakoś z laskami problemu nie ma" ­ A co? Ominął mnie temat o jego łóżkowych podbojach? Czy on w ogóle ma jakieś problemy? :D Laska profil założyła a te łykają wszystko jak pelikany. ­ "więc absolutnie się nie dziwię że jesteś sam" ­ Znowu to samo... Jakoś dziwne, że nigdy laski się na mnie nie skarżą w realu. Tu na forum to jesteś warta tyle co błoto na drodze

Gość OnaŁadna
Darker, laski się nie skarżą w realu, ale wciąż jesteś prawikiem?

Gość OnaŁadna
;]

"Darker, laski się nie skarżą w realu, ale wciąż jesteś prawikiem?" ­ Bo one mnie nie chcą.