Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

hehe, przez moment mialam czarna wizje ze juz nigdy sie nie odnajdziemy w naszym gronie (nawet z taka-sobie-ja dla rownowagi).... dziwne uczucie :P

Gość weronka to joannaaaaaabbb
Mnie tez smieszy aska.jest zalosna i mam ubaw. Ona niby nie ma ziejacej pustki w zyciu? Gdyby nie probowala jej zapelnic nie bylaby tu tak wredna i chamska.stara sie stworzyc tu swoj domek dla barbie a tak naparwde mialam super ubaw jak pograzala sie z dnia na dzien gdy wydaly sie jej pomaranczowe nicki.a najlepsze ze teraz udaje ze ma klase i gada o dupie maryni! Bawi mnie to :D Siedzer i smieje sie do monitora a to chyba dobre dla zdrowia :) Aska jest zalosna.dorosla kobieta,zmienia jak opetana statutsy na fb,prosze was.szesnastki tak robia a nie dorosla kobieta ktora mimo rozowdu spi w jednyn lozku i gotuje temu swojemu z ktorym niby sie rozstla.szkoda dzieci bo przerciez w szkole sie pytaja z czym mamusia wariuje Aska to typowa kobieta ktora nie zdazyla nic osiagnac,niczego sie nauczyc,szkoly nie skonczyla,od razu za maz,trojlka dzieci.zero ambicji,zycie spieprzone i wyzywa sie na takich jak anitka liczac ze choc troche podniesie sie jej samoocena. asiu gnojac innych nie naparawisz swoich bledow w zyciu

Gość weronka to joannaaaaaabbb
Podobno asia twierdzi ze macie staly kontakt ze soba poza kafe wiec odnalazlybyscie sie.chyba ze raz asia dostala od kogos maila,bo chwali sie nim, i teraz uwaza ze ma kolezanki paoza forum..

tak, ma do mnie i do kilku osob- nie O TO MI CHODZILO, wiec dziekujemy za udzial w dyskusji

Oj Boże Boże . . . Powiedz mi po co to piszesz? Ja mam wrażenie, że wszystko pisze jedna osoba. Co cię interesuje kto jakie ma wykształcenie i życie? Jakie ma problemy? Ciesz się z tego że ty widać masz super świetne życie, okazujesz to zwłaszcza pisząc tutaj i żyjąc gnebieniem Joanny. Piszesz tysiąc razy to samo , ale po co ? Jakaś misję w tym masz? Jakiś cel?

butelka- tego najstarsi gorale nawet nie wiedza, wierz mi

Cos malo ! Nie staccie na wiecej zeby mnie pograxyc hahahaha normalnie prawie sie zsikalam

albo tutaj (to tak apropos wyzywania dzieci od bachorów) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5428445&start=9390 13:00 [zgłoś do usunięcia] joanna0709 joanna0709@tlen.pl'; w odróżnieniu do ciebie to mam czym myśleć ! mam męża i rodzinę i nie jestem bachorem z probówki ....... trudno tam nie dają mózgów U R O C Z E P R A W D A???????

Co cię człowieku interesuje fb joanny? Śledzisz ja ? Jakim prawem ja oceniasz ? To jest nekanie, bo ciągle o niej piszesz. Jakaś obsesja , pewnie twoim marzeniem jest spotkać Joannę i ja napastowac? To jest chore, wchodzisz na fb joanny i co , podniecaja Cię jej zdjęcia?

Aśka - nie mam ochoty cię pogrążać, ja chcę tylko ukazać światu twoje prawdziwe zapyziałe, dwulicowe oblicze:P

aska, mialas nie reagowac, bo zaraz i tak burza sie rozpeta

Co cię człowieku interesuje fb joanny? Śledzisz ja ? Jakim prawem ja oceniasz ? To jest nekanie, bo ciągle o niej piszesz. Jakaś obsesja , pewnie twoim marzeniem jest spotkać Joannę i ja napastowac? To jest chore, wchodzisz na fb joanny i co , podniecaja Cię jej zdjęcia?

no i ukazalas taka-sobie-ja butelka- wczesniej bylam ja, pamietasz?

Pokazalam mojemu jej posty wczoraj to powiedzial, ze nie zle zycie musi jej eokopywac, skoro jest taka zslosna. I wiecie co? Zrozumoalam ze mi jej zal i nie mozna sie przejmowac czyjas opinia tym bardziej opinia osoby zupelnie obcej.pozdrawiam

butelka - nie nękam jej, po prostu jak na forum przystało komentuję jej wypowiedzi dokładnie tak samo, jak ona komentowała wypowiedzi Anitki, wypowiedzi loreline i wypowiedzi innych dziewczyn, w dokładnie taki sam uroczy sposób, w jaki robiła to ona. A teraz przecież ostatnie swoje wypowiedzi nie operam na wiadomościach z FB, tylko na jej wypowiedziach z tego forum, a to przecież nie jest zabronione. Ona wozi się po mnie zdecydowanie bardziej chamsko. Różnica polega na tym, że ona może powozić się co najwyżej na wykreowanej przeze mnie na potrzeby forum postaci - i to ją boli:P

dobra- teraz z innej beczki- ma ktoras z was w domu hiacynty? przed Dniem Kobiet mozna bylo je kupic w takich malych doniczkach, zreszta do tej pory sa w marketach?

Aśka - wczoraj pokazać swojemu mogłaś co najwyżej własną d* - tylko to jedynie byłby w stanie zauważyć przez szkło kieliszka. I jedynie tym mógłby się zainteresować po twoich ostatnich występach. No chyba, że jest tak zdesperowany, że pomimo ogłaszania przez ciebie rozwodu na lewo i prawo będzie skomlał u twoich stóp o twoją d* i twoje roladki albo babeczki bananowe.

joanna - przebieranki? A twoje wczorajsze popisy na czym polegały? Szkoda tylko że na koniec tych swoich występów zrzuciłaś z siebie fatałaszki (made in china) i świat ujrzał prawdziwe oblicze Joanny:D

Nie rozumiem jednego. . . Osoba pisze , że ma ciekawe życie, pełne zajęć, nie siedzi cały wieczór przy komputerze bo woli poświęcić ten czas rodzinie . . . Ta sama OSOBA pisze jednak co wieczór tutaj, troluje, pisze sama do siebie a jej poziom ogranicza się do wyzywania i pisania spod pomarańczek o Joannie . . . JOANNA sprawdź w szafie i pod łóżkiem czy jej tam nie ma .

Boona nie mam pojecia ,ja kupilam drzewka na dzialke , w biedronce byly wisnie , jak ziemia odmarznie lece wkopsc, narazie jest korzen w foli i tak podlewam.

o proszę jak pięknie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5428445&start=9390 13:04 [zgłoś do usunięcia] joanna0709 joanna0709@tlen.pl'; trzeba mieć rodzinę , i być ustawionym, żeby pozwolić sobie na 3 dzieci mnie na to stać , jak również na to , że mogę posiedzieć przy laptopie, z którym mogę się wszedzie ruszyć , może mam ludzi od sprzątnia? może mam kucharkę? może mam tak grzeczne dzieci i pięknie się bawią, ? co to za problem? tak was to boli, że ktoś ma lepiej ? UROCZO PRAWDA?