Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poza polskaaa

Muzułmański protest w Luton!! CO SIĘ DZIEJE?!?!

Polecane posty

Gość cipcicpunia
w luton duzo tego robactwa, z luton byli zamachowcy w metrze londynskim,

Gość bedzie wojna bo zawsze
znajdzie sie jakas nawiedzona wsza ktora ich poprze bedac europejka:O I przykro mi to pisac gdyz sama jestem kobieta, ale to kobiety wlasnie daja na siebie zkladac hajib i to kobiety z milosci do nich mowia nam potem jacy to muzlumanie potrafia byc normalni i europejscy. A ja sie pytam: ktoryz to muzlmanin po przyjezdzie do Europy zmienil wyznanie dla swojej ukochanej? zaden? Jakos mnie to nie dziwi:O A ktora to odwaznie paradowala w kraju swego lubego w spodnicy przed kolana i z odslonietymi ramionami? Zadna? Nic dziwnego:O Jak dalej te jebane muslimy beda sie tak panoszyc to oby byla wojna i oby ich zagazowali razem z europejskimi ukochanymi:O

hijab*

jestem załamana....breivik nie miał prawa zabijać, bo skompromitował swoje poglądy. poza tym, że dopuścił się zbrodni, niestety mial rację....

kiedyś będzie wojna na tym tle wg mnie. we francji się zacznie, bo tam ich się juz namnożyło. będą chcieli w końcu przedstawicieli w parlamencie, później stopniowo będą wprowadzać np. uznanie swojej religii za oficjalną. francja to potężny kraj i oni będą nim w perspektywie lat rządzić. nie mówię, że za 10 lat, ale za dekady....oni są nieustępliwi, nie chodzą na kompromisy, podczas, gdy mentalność europejska przyzwala na pewną elastyczność, wyznajemy zasady tolerancji i takie tam...ideę życia obok siebie. ale oni tego nie wyznają, oni wierzą, że ktoś powinien się dostosować do nich. nonsens. jesteśmy dla nich za dobzi, a oni nie mają żadnych skrupułów. osobiście uważam, że będzie kiedyś wojna na tle ideologicznym. już była. to ta religia i kultura kazała przeprowadzić atak na WTC. to ta kultura zezwala na mordy w myśl swych doktryn. i dlatego wierzę, ze źle się to wszystko skończy.

i zgadzam się z osoba powyżej, że laski, które na tych typów lecą, to kurwiska. jak w ogóle można....

heloiza w niektorych krajach europejskich juz sa muzlmanie w rzadzie:D takze to sie juz dzieje, to co oni robia jest gwaltem na europe, bo jakies debile pozwolily im wejsc i sie panoszyc:O Dlaczego w Polsce nie ma ich tak duzo? tak, wiem zasilki, praca, kasa, ale to 1/2 powodu, druga jego polowa to nasz rasizm, za ktory nas osadzano, wysmiewano. Lepiej jednak byc polskim rasista i widywac babe w szmacie a modlacego sie z dywanem na chodniku kopnac w zad niz pozwalac im na protesty:O Wyobrazacie sobie taki protest w Polsce? Od razu by ich zajebali. I po raz pierwszy powiem, ze slusznie chociaz za przemoca nie jestem.

Gość poza polskaaa
Ja jestem poprostu w szoku. Teraz ten filmik jeszcze zobaczyłam "patrol muzułmański" no toż to są jakieś żarty :o

ciągle uważam, że są normalni muzułmanie - kobiety żyją normalnie nie noszą chust, faceci to nie sa nawiedzonymi propagatorami morlaności muzułmańskiej i tejże religii ale reszta powinna leciec w podskokach do talibów!!!

Gość gotyckakobieta
tak się składa, że w Polsce mamy swoich własnych "muzułmanów"

ciekawe co zaczniesz uwazac jak twoj normalny znajomy muzlmanin zapuka ci do drzwi i powie chusta na leb i gebe bo inaczej wisisz:O

akurat poznałam muzułmanskie małżeństwo pochodzące z egiptu i kobieta chusty nie nosi żyje jak normalna europejka jej dzieci też, mąż to zwykly koles na luzie, sami przyznali mi, że obawiają się tych esktermistów , moralistów. każdy sobie inaczej intrpretuje pismo święte i jedni sa normalni a jedni uczciwie mówiąć popiedoleni.

Gość ja tylko spytam
jak po ponad 11 latach od "zamachu" na WTC mozna wierzyc, ze za tym stoja terrorysci? muzulmanscy terrorysci? :o:o:o

po pierwsze czytala ktoras z was Koran, wie cos o tej religii? To religia pokoju, ale wzieli sie za nia zli ludzie. W historii zaden wierzacy (mowa o islamie) nie zmuszal do tej wiary, bo Prorok Mahomet zabranial takich praktyk. Przemoc dla islamu jest obca. Ale znalezli sie oszolomy interpretujace Koran zbyt doslownie. Wyobrazacie sobie doslowna interpretacje Biblii? Byloby wtedy oko za oko...itd Tak samo z Koranem jest, zle osoby zle zaczely interpretowac. Za pozno jednak na rozwazania, interesuje sie Islamem od lat, znam 2 Imamow i wiem, ze to ludzie chcacy po prostu wierzyc, ale co z tego skoro wladze nad religia przejeli debile:O katolicy zreszta cos powinni o tym wiedziec:O

KURDUPELKA malo wiec wiesz o zyciu:O to malzenstwo dzis, jutro, latami bedzie tobie przyjaciolmi, a jak bedzie trzeba to on cie zgwalci a mezowi strzeli w leb:O Malo wiesz o muzulmanach:O

Gość morufffkaaaaaaa
taaak iniech sie jeszcze wypowiedza ci co pochodza z uk w tymLuton to bedzie ok :D:D

Muzulmanie wspolczesni to tragedia oni chca przejac europe i to widac wiec dlatego im nie ufam. Ufam osobom religijnym, prawdziwy muzulamnin nie przyjedzie do Europy i nie bedzie chcial budowac meczetu, prawdziwy zaprosi mnie i meza do swojego kraju, opowie, wyjasni. Takim ufam, tym europejskim w ogole:O

Gość morufffkaaaaaaa
sory ale jaka jest roznica miedzy muzulmaninem wspolczesnym a prawdziwym?? jw

a jaka widzisz roznice miedzy katolikiem z Nocy Sw. Bartlomieja, a normalnym?

Gość morufffkaaaaaaa
nie odpowiada sie pytaniem na pytanie :P czekam na odpowiedz !;)

są niestety przypadki, ggdzie żyło małżeństwo muzułmańskie w europie i to długo, on apracowała, razem zajmowali się domem....postanowili pojechać po x latach do jego kraju. i tam już po przekroczeniu granicy, p tych x latach, wszystcko się zmieniło. od razu ją bił i boso biegała po wodę do strugi. jakiś film był o tym dokumentalny...ona latami organizowała ucieczkę, nawet dzieci zostawiła. nie wytrzymała, a kultura była na tyle silna w nim, że nawet lata małżeństwa w europie nie wyplewiły zeń tego syfu. jak ktoś wyżej pisał- przyjaźnią się latami, a potem kula w łeb. gorzej niż SBcja. polskich kiboli naturalnie każdy traktowałby jako rasistów, zwyzywaliby nas...ale to byłaby jedyna ich akcja, którą bym poparła- gorzej, że sciągnęliby na nas jeszcze jakiś odwet, jakiś atak terrorystyczny na przykład...

Gość morufffkaaaaaaa
sory nie zauwazylam odpowiedzi wyzej ;)

Gość morufffkaaaaaaa
kurdepelka masz racje! fanatycy . oni zniszcza ten swiat inikt ichnie powstrzyma!!! a juz napewnonie rzad UK. ktory pozwolil sobie i tak na zbyt wiele.

Oszczedze ci szeprania w google: bylam w kraju muzlanskim, czulam sie super, wkladalam kupowalam chusty, uczylam sie wizac to dla mnie bylo cos nowego:) Rozmawialam z wieloma muzulmanami to naprawde wierzacy ludzie, mozesz sie od nich uczyc pokoju, wstydu i pokory. Dzieki takim wycieczkom poznalam Islam, przeczytalam Koran. To piekna religia, piekne poglady, a kobiete wielbia a nie nie szanuja:O Im jest przykro jak to slysza, a mowie o muzulmanach w Maroku zeby nie bylo, ze zmyslam. Oni kochaja kobiety, one moga sie uczyc, studiowac, obrzezanie jest wg sw Ksiegi grzechem, bo Allah stworzyl nas takimi i takimi mamy pozostac:) Niestety w europie wladze chca sprawowac tacy a nie inni muzlmanie:O ja nie jestem za zadnym muzlumanem ktory wepchal sie do europy.

Gość morufffkaaaaaaa
ty chyba sobie jaja robisz :D:D

Gość morufffkaaaaaaa
no bylas tam ale jako kto?? turysta?? koleznka kogos?? to tak jak najabrdziej nieba Ci uchyla.