Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-lena26

ciąża z kochankiem

Polecane posty

Gość E-lena26

Chciałabym poradzic sie dziewczyn, które sa mężatkami ale zdradziły swoich mężów a owocem zdrady jest dziecko. To bardzo wazne dla mnie bo nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji i jak sprawic by stała sie jak najbardziej wiarygodna . A mianowicie ... Jestem mężatką od 2 lat . Mój mąż jest 10 lat starszy ode mnie i jest bardzo zajęty zawodowo. Mieszkamy w UK . Praktycznie nie widujemy sie w domu . I tak jest od początku naszego malżeństwa .Wiem, że mnie kocha ale to typ pracoholika . Od roku zdradzam mężą i nie potrafie zakonczyc romansu . Kilka dni temu dowiedziałam sie , że jestem w ciazy . Cieszymy sie z mężem bardzo poniewaz staralismy sie o potomka. Jednak ja wiem, że to dziecko nie jest Jego tylko kochanka . Jak zakonczyc romans by kochanek nie zaczał podejrzewac, że dziecko moze byc Jego ? Dodam, że od jakiegos czasu zalezy mu na mnie i boje sie, że bedzie chciał sie dowiedziec kto jest ojcem :(

Gość Huszu
cudzołożnica

Gość S89
Musisz powiedzieć o wszystkim mężowi, nie masz wyjścia zdziro!

Gość thechurchilll
Cos Ci powiem Lena, Jak kochanek jest bystry to jesteś w Dupie:) powodzenia:)) nastepnym razem nie zdradzaj, chociaż wiem że już za późno Cie pouczać.

Gość Huszu
cudzołożnica

Gość najlepsza stronka to
a rogacz nie podejrzewal ze zonka dupy daje na lewo ?

Gość najlepsza stronka to
a rogacz nie podejrzewal ze zonka dupy daje na lewo ?

Gość c rauai a
a mąż zadowolony ? wiesz żę i tak się sprawa rypnie , grupa krwi kolor oczu tego nie podrobisz ale jak mąż taki zarobiony to nie zauważy a kochanek biały ? bo lipa będzie

Gość dlatego żonie wierzę
ale na wszelki wypadek sprawdzam czy to faktycznie moje dziecię. Już 2 razy sprawdzałem - MOJE!!! Wiara - wiarą, ale pewność lepsza!

Gość miminkawawaka
Moja dawna kolezanka zataila ciaze z kochankiem, prawda wyszla na jaw gdy jej synek zachorowal,to by wielki cios dla meza gdy sie dowiedzial ze dziecko nie jest jego.Wiec zastanow sie dobrze nad tym ,nie zycze ci oczywiscie tego by taka sytulacja miala miejsce

Gość E-lena26
obydwoje sa biali ale nie są polakami

Gość akakaraka
Heh.. no.. a ty chcesz tego dziecka? w uk raczej nie byłoby problemem przeprowadzić aborcję farmakologiczną i powiedzieć, że poroniłaś.. - jeśli boisz się, że któryś się pokapuje, ze dziecko nie jest owocem miłości twojej i męża. Generalnie.. wg tego co czytałam, ok. 1/5 dzieci pochodzi ze związków poza małżeńskich (mąż myśli, że to jego, a to kochanka potomek). Więc nie będziesz pierwsza, ani ostatnia. Tyle dobrego, że twój mąż się na to cieszy. Lepiej by bylo, gdybyś jednak kochanka zostawiła... A kochanek wie, że machnął ci dzieciaka? Trochę mnie korci, żeby spytać, czy się zabezpieczaliście, a jeśli nie, to dlaczego tego nie robiliście do diaska? ;)...W ogóle skąd masz pewność, że to dziecko kochanka, a nie męża? Niewątpliwie sytuacja jest nie do pozazdroszczenia.. co nie zrobisz będzie źle.. ja chyba obstawiałabym przy urodzeniu dziecka (zakładam, że ty je chcesz, bo jeśli nie, to aborcja i jakaś ściema, że to poronienie.. ), zerwaniu z kochankiem i utrzymywaniem męża w przekonaniu, że to jego dziecko (o ile nie urodzi się jakiś mały azjata;P)

Gość E-lena26
sa obywatelami UK . Skad wiem , że ojcem jest kochanek ? Po prostu w tym czasie spalam tylko z Nim... Po zaplodnieniu dostałam normalnie miesiaczke .. Gdy 2 tygodnie pozniej poszłam do lekarza z powodu silnego bólu jajników , lekarz swierdził tylko powiekszony jajnik a w nim pecherzyki . I mimo, że juz byłam w ciazy to zarodka nie było widac na usg. Wtedy uprawiałam seks z mężem ... I gdy okresu nie dostałam to poszlam do lekarza . Wtedy sie okazało, że ciaza jest bardziej zaawansowana niz wynikało z ostatniej miesiaczki .

Gość malarz121
Jak kochanek jest biały to nic nie mów ...

Gość 2love k
ja tez mam dziecko ktore nie jest męża . Syn ma juz 5 lat Powodzenia

Gość 2love k
ja tez mam dziecko ktore nie jest męża . Syn ma juz 5 lat Powodzenia

Gość E-lena26
nie moge powiedziec mężowi ... To by go zabiło ! 2love k a jak jest z podobienstwem dziecka ? Mąż nic nie mówi, że maluch nie podobny ?

Gość fart2
a ten twój kochanek to mieszka w Twoim miescie ? Moze bez problemu skontaktowac sie z twoim mezem ?

Gość fart2
a ten twój kochanek to mieszka w Twoim miescie ? Moze bez problemu skontaktowac sie z twoim mezem ?

Gość mój nie miał kolek
kobieta zawsze wyjdzie z kurestwa , kurestwo z kobiety nigdy - tym się różnisz od panny z burdelu

E-lena26 nie moge powiedziec mężowi ... To by go zabiło ! 2love k a jak jest z podobienstwem dziecka ? Mąż nic nie mówi, że maluch nie podobny ? xxx no wiesz jak oboje macie oczy niebieskie a kochanek brazowe i dziecko urodzi sie z brązowymi to kicha:D:D:D:D

ale skoro nie mogła zakończyć romansu z kochankiem to znaczy, że coś do niego czuje z tego co pisze on do niej też a z mężem jakoś może czas na zmiany? masz motywację w brzuchu

Gość paulina ddddd
Mi się wydaje że takie sprawy zawsze wypływają jak nie teraz to za 10 20 lat. Sytuacja trudna, jednak chyba najwiekszym zagrożeniem jest kochanek, strasznie cięzko sie pozbyć faceta któremu zależy, musisz to zrobic juz teraz powiedz mu że juz ttak nie chcesz nie mozesz kochasz męża i masz ZAMIAR starać sie z nim o dziecko, nie mów kochankowi o ciązy bo sie domysli zrujnuje Ci życie zostaniesz sama! Spław go bo zostaniesz z niczym!

Gość paulina ddddd
Chyba że bardziej zalezy Ci na kochanku, sama wiesz z którym wolisz zyć, jeżeli kochanek nie jest facetem któremu mozna ufać spędzic z nim zycie nie wchodż w to.

Gość E-lena26
bibizo ciezko jest podjąc taka decyzje :( Mimo, że myslalam nie raz o tym . Wiem, że zraniłam męża bardzo ale boje sie, że gdy powiem mu prawde to sie zalamie . O kochanku ciezko mi zapomniec tym bardziej , że on nie odpuszcza . Koszmarnie sie boję, że gdy zobaczy mnie za jakis czas z powiekszonym brzuchem to zacznie sie domyslać :/

Gość E-lena26
bibizo ciezko jest podjąc taka decyzje :( Mimo, że myslalam nie raz o tym . Wiem, że zraniłam męża bardzo ale boje sie, że gdy powiem mu prawde to sie zalamie . O kochanku ciezko mi zapomniec tym bardziej , że on nie odpuszcza . Koszmarnie sie boję, że gdy zobaczy mnie za jakis czas z powiekszonym brzuchem to zacznie sie domyslać :/

Gość E-lena26
akakaraka nigdy nie dokonam aborcji !! Nie zabezpieczalismy sie .Mój bląd ! Przez 2 lata małżenstwa i prawie 2 lata narzeczenstwa nie zaszłam w ciaze mimo, że nie stosowalismy żadnej antykoncepcji . Dlatego uważalam, że w ciaze nie zajde ..

Gość E-lena26
akakaraka nigdy nie dokonam aborcji !! Nie zabezpieczalismy sie .Mój bląd ! Przez 2 lata małżenstwa i prawie 2 lata narzeczenstwa nie zaszłam w ciaze mimo, że nie stosowalismy żadnej antykoncepcji . Dlatego uważalam, że w ciaze nie zajde ..

Masz zamiar tyle lat żyć w kłamstwie przed wszystkimi? Juz od pierwszych dni będziesz miała paranoje bo wszyscy będą się zastanawiać czy podobne do mamusi czy do tatusia. Potem będzie tylko gorzej.

."Mój bląd ! Przez 2 lata małżenstwa i prawie 2 lata narzeczenstwaniezaszłam w ciaze mimo, że nie stosowalismy żadnej antykoncepcji . Dlatego uważalam, że w ciaze nie zajde .." Tu mnie rozwalilas. Zdradzasz i się nie zabezpieczasz? :D płać za swoja głupotę, powiedz mężowi, ma prawo wiedzieć że chciałaś mu wcisnąć nie jego dziecko