Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaolivka

Ćwiczę, kto ze mną???

Polecane posty

Jestem po prawie dwóch godzinach spaceru :) od tego świeżego powietrza naszła mnie ochota na słodkie ;) zaraz zabieram się za ćwiczenia. Malena ćwiczysz nadal z Mel? Girl witamy :) diety 500kacl to zdecydowanie głupota ale 1500kcal jak najbardziej ok. Ja też ogólnie mniej jem ale zdarza mi się zjeść coś nie zbyt dietetycznego, nie przejmuje się bo wiem że spalę podczas ćwiczeń :) Napisz nam jakie masz plany, będziesz ćwiczyć coś konkretnego? jakiś fitness, siłownia czy raczej w domu? Pół godziny skakanki wow! A wymiary w stopce to są twoje cele na najbliższe miesiące tak?

Gość malena =-=
Witamy Girl :) Te docelowe cm to , hmm, mialas kiedys takie wymiary? Tak pytam bo np ja wiem ze 94 cm w biodrach to oznacza u mnie zanik i splaszczenie pupy i bron boze nie chce do tego wracac. -20 cm w talii to brzmi dumnie :) Kasjopejka- gratuluje maratonu- jak dalas rade? Kondycja na medal :) Zielona- Mel rzucilam, nie podobalao mi sie jak pupa wyglada po jej cwiczeniach, walcze z Tracy Anderson :) dzis juz ramiona, tylek i brzuch zrobilam.

Killer z Jillian zrobiony :) jak zawsze dała mi wycisk koszulka i włosy mokre, czerwona byłam jak burak ;) nie wiem kiedy przejdę na kolejny level jak mnie ten tak strasznie męczy ;) chyba z miesiąc jeszcze to potrwa hehe a z 1 levelu na 2 przeszłam już po 10 dniach bo wydawał mi się lekki. Malena mi się podobały ćwiczenia na pupę Mel ale zbyt krótko ćwiczyłam żeby widzieć jakieś zmiany reszta jej zestawów dla mnie za słaba ;) uwielbiam Jiilian a ty widzę Tracy :) zrobią z nas laski jak się postaramy :)

Przy okazji mogę się ''pochwalić'' swoim największym problemem czyli wystającym brzuchem po ciąży :( jak widać nie jest dobrze.

Gość klara1982
Super wyniki masz, mozesz napisac co cwiczylas? jaka dieta?

Odpowiadam na pytanie - tak mialam takie wymiary :) Mam budowe gruszki -wiec roznica miedzy biodrami a talia jest znaczna jesli tylko sie nie upase ;) Mialam ost problemy z tarczyca- teraz juz wszystko ok tylko musze zrzucic nadbagaz Powiem Wam,ze z tego stresu, ze moge miec raka tarczycy ( to podejrzewala moja lekarka) zaelam jak szalona locha ;) zajadalam stres np. Potrafilam zjesc paczke cukierkow z wedla marcepanowych w godzine Gdy po badaniach wyszlam ze szpitala od razu pobieglam po farbe do wlosow :) a nastepna zmiana bedzie wyszczuplenie ciala :) Nie przyjmuje juz zadnych hormonow wiec powinno byc ok :) Pozdrawiam :)

Jestem gruszka wiec mam zaokraglone biodra -przy 90 cm wciaz mam na czym usiasc ;) Z plaskiego brzucha zawsze bylam dumna-a mam 31 lat i dziecko :) Teraz heh mam jakiegos flaka ;) ale lekarka mi mowila ze jestem napeczniala of wody i hormonow Zobaczymy Wczoraj rower dzis planuje skakanke :) Milego dnia

Gość kasjopejka123
Hej dziewczyny:) Ja wczoraj zgodnie z planem byłam na basenie:) - nawet męża udało mi sie wyciągnąć:) Dzisiaj zgodnie z planem fitness:) Wiecie co mnie najbardziej wkurza - że waga nie spada tak szybko jakbym chciała...myślałam, że po maratonie stanę na wagę i będzie szał..a tu???0,5 kg więcej:( Zaczyna mnie to męczyć!!!! Chyba muszę się zacząć mierzyć:) Malena..powiem Ci ciężko było..pierwsze 2 godziny jeszcze spoko - ale ostatnie pół godziny to już miałam mroczki przed oczami..słabo mi się zrobiło.. Ale tez błąd popełniłam..bo wzięłam tylko wodę...żadnego banana..czy nawet isostara do wody nie dodałam..teraz w niedzielę lepiej się zaopatrzę:) Olivka..pięknie Ci z bioder zleciało..uda takie umięśnione Ci się zrobiły... Ehhh ja już po śniadanku i kawce..teraz wracam do swoich papierów..bo zaległości przez to lenistwo wiosenne mi się narobiło:( Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dzionka

Gość Malena ***
Hej :) Girl- fotka wow! btw mi tez mowili ze tarczyca cos szwankuje ale jak poczytalam o leczeniu- czyli eksperymentach z dawkami hormonow- to sie wystraszylam przeokropnie ,ze np mpge sobie utyc z 15 kg ot tak i popedzilam na akupunkture. Jesli masz mozliwosc to polecam. Dziala! Zielona, super efekty- nic dziwnego niezly wycisk sobie dajesz :) Tak trzymac! Dzis pelna energii zaczelam cwiczyc juz przed kawa :) Ta dieta na mnie tak dobrze dziala- cud po prostu- jem 1300-1500 kcal i mam pelno energii. wieczorem poszaleje na basenie, a zaraz brzuch zrobie- chce go ladnie wyrzezbic. 12go jade na narty, bedzie duzo ruchu ale i duzo jedzenia :) Nie sposob odmawiac sobie wloskiej kuchni :)

Witam, ja właśnie jestem w trakcie mycia okien i ogólnego sprzątania, można powiedzieć wiosenne porządki ;) od tego hula hop boki mnie bolą już drugi dzień jakoś mnie to zniechęca do kręcenia bo ciągle chodzę obolała, a to kolana a to plecy ehhh te ćwiczenia ;) Dzisiaj zrobię chyba 1 level 6W6P bo ten Killer ABS wydaje mi się za lekki a na brzuch muszę coś ćwiczyć bo będzie lipa jak do lata mi ten brzuch nie spadnie jeszcze. Dziewczyny dzięki za miłe słowa ale jeszcze sporo ćwiczeń przede mną żeby doprowadzić się do stanu sprzed ciąży ale i tak myślę że nie jest źle bo naprawdę wyglądałam okropnie. Jestem typową gruszką więc z ud to już raczej nie schudnę ale faktycznie nogi mi się umięśniły. Tutaj w linku są typy figury: http://d2iewczyna.pinger.pl/m/15130463 Girl aż mnie zatkało jaka laska z Ciebie była :) na pewno jesteś typem gruszki? bo na tym zdjęciu wyglądasz bardziej jak klepsydra, a wymiary które podajesz docelowe raczej u gruszki nie możliwe w sensie proporcje. Wrzuć obecną fotkę jak możesz ;) Spokojnie odzyskasz figurę jak zaczniesz się duzo ruszać, żadnych flaczków nie będzie :) Kasjopejka koniecznie się mierz, u mnie waga się kilka razy wahała w dół i w górę a cm spadały. Malena jak na tym wyjeździe będziesz dużo jeździć na nartach nie masz co się martwić jak więcej zjesz ;)

Zielonaoliwko Na uda najlepsza skakanka i stepper :) Teraz Ty masz smuklejsze uda ode mnie :) Co bylo a nie jest nie wlucza sie w rejestr ;) bylam zgrabniutka a teraz po kilkanascie cm w obwodach wiecej. Top ze zdj jeszcze mam -zrobie w nim nastepna fotke-spodni juz nie posiadam z wiadomych wzgledow ;) to byl rozmiar 6 river island , teraz nie wiem czy do polowy uda bym wciagnela.obecnie nosze jeansy 3-4 rozmiary wieksze :) Zdj zrobie ok 26 kwietnia -wtedy mam wazna uroczystosc i mam nadzieje,ze osiagne cel 1 na kwiecien do tego czasu :)

Mam skakankę ale mam też problemy z kolanami :( jak za dużo skaczę i robię jakieś przysiady itp to potem mnie bolą, już nie raz przeciążyłam ćwiczeniami. Ja ćwiczę tylko w domu z Jillian, teraz robię trening na uda i pośladki, jakiś 1cm spadł ale nie mam co liczyć na cuda bo ciężko mi z ud schudnąć ale cierpliwie czekam na efekty :) u mnie nie ma wielkich spadków a ciało się ujędrniło zdecydowanie bo byłam jak galareta, ale na diecie nie jestem. Myślałam że pas mierzysz w talii, to teraz tym bardziej jesteś typem klepsydry ale z gruszką łatwo pomylić przez szersze biodra ;)

Aha te moje zdjęcia nie miały być nikomu pokazywane, robiłam je dla siebie, nawet nie zwracałam uwagi na bieliznę ;) wtedy nie myślałam o tym żeby ubierać jedne gatki dla lepszego porównania. A cellulitu nie widzę u siebie, były jakieś nierówności ale nie zwracałam na to uwagi, mam też sporo bladych rozstępów po ciąży ale olewam to, niestety jestem z tych kobiet które musiały sobie zrujnować figurę żeby mieć dziecko ;)

Gość Malena ***
Zielona, moze sprobuj treningu Tracy Anderson- odpoczna ci kolana a zawsze to inne cwiczenia i efekty lepsze bo niby miesnie sie przyzwyczajaja. Z 4 shared mozna sciagnac a na chomiku jest pociazowy zestaw- Post pregnancy workout. cos o niej ; Założyła swój własny fitness klub i przez kolejne 10 lat dopracowywała swoją metodę, dzięki której jej klientki chudły w zawrotnym tempie nawet 25 kilogramów w ciągu pół roku! Tracy Anderson jest wielką przeciwniczką rozbudowanych mięśni, muskulatury i ciała rodem z siłowni. Swoim klientkom odradza, a wręcz zabrania korzystania z usług siłowni i stosowania obciążeń powyżej półtorej kilograma.'' artykul na stronie : http://www.fit360.pl/artykuly/poradnik-treningowy/tracy-anderson-nietypowy-trener-osobisty/ Ja chce te ramiona jak z baletu miec :)

Melduję zrobione ćwiczenia na brzuch 30min 6W6P z Jillian plus 20min hula hop, jutro będzie wycisk Killer Buns :) Dzisiaj środa półmetek ćwiczeń za mną jeszcze tylko dwa dni i przerwa ;) A spacer dzisiaj odpuściłam bo pół dnia myłam okna i sprzątałam, z dzieckiem coś robić to jakaś masakra zawsze dwa razy dłużej schodzi a to głodny, chce się bawić, pomagać ;) Malena ja już niedługo spróbuję Tracy, widziałam na Chomiku kawałek tego treningu ale na razie chcę ukończyć 2 i 3 level Killera z Jillian, jeszcze Zumbe chciałabym spróbować ehh jak to wszystko pogodzić normalnie sił brakuje i czasu bo chęci mam ;)

to ja tez melduje :) 45 min na steperze i godz na rowerze :) czuje ze jutro ze schodow ciezko mi sie bedzie schodzilo :) skakanke odpuscilam dzis bo mam jeszcze zakwasy w ramionach po ostatnim skakaniu -2500 skokow spokojnej nocy

Gość malena =-=
Nie spac, cwiczyc :) Melduje- wczoraj brzuch z Tracy, stepper- nie wiem ile -czesto i po trochu, aqua-aerobic 45 min.

Gość malena =-=
Wczoraj mialam dzien mega pokus- w pracy ktos mial urodziny i pelno ciast, slodyczy i.. zjadlam 1 rafaello...taa A w domu maz kupil ciasto, ktorego szukalam od 4 lat- i teraz czekam do soboty zeby sprobowac.. bezczelny, wiedzial ,ze jestem na diecie- a on nigdy nie kupuje ciast! Po tym ogladaniu ciasta mialam koszmar ,ze sie na nie rzucilam i dieta w diably poszla. Na szczescie to tylko sen....

Hejo Kochane!!!! Przepraszam ze mnie tyle nie bylo ,ale neta nie mialam;( okazalo sie ze nie wymienilismy live boxa i nagle w piatek przestal nam dzialac telefon a po chwili net! cwiczylam jeszcze w sobote z pamieci a w niedziele sie rozchorowałam na maksa ,moj synek tez i koniec ;( Wczoraj poznym wieczorem odpaliliśmy nowy sprzęt i dzis juz jestem z Wami znow;D WItam nowe cwiczace ;*** gratuluje Laski sukcesow;*** tesciowa pojedzie do pracy i od razu biore sie za Jillian;D a wieczorem zumbe albo mel;) Buziaki Kochane;**** aha! u mnie waga stoi;) pewnie dzieki temu ze przeziebiona bylam i apetytu nie mialam;) no i dobrze w sumie;D

Witam, stanęłam dzisiaj na wadze zobaczyć czy spadło wszystko co mi ostatnio skoczyło a tu szok 63kg normalnie się roześmiałam takiej wagi nie widziałam od listopada, nie wiem czemu ale zatrzymałam wodę i to sporo! prawie 2kg! nie możliwe żebym przytyła bo jadłam normalnie nawet więcej białka niż zwykle, wody też sporo piłam, mięśni mi nagle nie przybyło więc trzeba się pozbyć tego nadmiaru wody i to szybko ;) Malena miałaś być tylko kilka dni na diecie i akurat teraz Ci z tymi słodkościami musieli wyskoczyć ;) Mania no jesteś :) myślałam że nas olałaś ;) a ćwiczenia sobie ściągnij na kompa. Miłego dnia dziewczyny!

Zielona-no hej;D Juz to zrobilam he;D ale powiem Wam ze bez Was nie ma tej motywacji!;D:*** nie olalabym Was !!! no cos Ty;** To Ty dobrze sie martwilas wtedy tym wzrostem wagi;( ale poradzisz sobie z tym Kochana;* Girl*with*skipping-rope - hejo;) ja tez pamietam moje zakwasy;p 3 dni i mina;* ja mialam 4 dniowa przerwe i pewnie dzis jak zrobie Jillian i cos jeszcze wieczorkiem to padne na twarz a jutro nie bd mogla chodzic;D Malena- hejo;** to Ty masz to co ja ostatnio na imieninach tescia;D a maz po prostu tak Kocha;**