Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomczakowa

Czy mogę być w ciąży? Co sądzicie!?

Polecane posty

Gość Tomczakowa

POMÓŻCIE DROGIE CIĘŻARÓWKI Chciałąbym się Was poradzić. Dopiero się zarejestrowałam, więc witam wszystkich serdecznie! Otóż chciałabym poznać Waszą opinię na temat tego, czy mogę być w ciąży. Ostatnią @ miałam 22-28 stycznia. Cykle mam regularne raczej 28/29 dni. 2 i 10 lutego miałam stosunek przerywany.. z czego ten 10 był tak na styk lub ciut za późno przerwany... w pozostałę dni była prezerwatywa. Teraz choć zostało mi parę dni do @ bardzo bolą mnie piersi, urosły ( to możliwe w tak krótkim czasie?! ) mają dziwny siny kolor, sutki są lekko białawe, ale nie całe.Mam bardzo dużo grubych niebieskich żył na piersiach.. szczególnie na prawej, a lewa bardziej boli. Mają grudki na około.. NIgdy przed okresem mnie nie bolały ( lub leciutko przy ściśnieciu. teraz leże, nie dotykam i bolą )Podolewa mnie brzuch i bardzo bardzo dużo jem... zjadłam 3 porcje zupy naraz i za pol godziny byłam głodna..( zawsze gora 2 były i nie musiałam już nawet kolacji jeść ). Po zjedzeniu mam nudności lekkie ale tylko chwilowe. Czasem zakręci mi się w głowie, ale lekko. Jakiś niecały tydzień temu miałam plamienie brąz/ dużo śluzu z krwią. Temperatura ok cykly 37,4. Teraz mierzona rano 36,6 ciągle. Test negatywny, ale za wcześnie i tak na niego... śluz biały, mętny, lepki. Dość dużo jak ta tą pore cykle... POMÓŻCIE!!!!!!

Gość przesada do kwadratu
1 dzien po owulacji i ma objawy ciązy!SZOK I ŻENADA

Gość po co drugi raz
ten sam temat zakladasz????????