Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka_.laleczka.

Umawianie na seks z nieznajomym

Polecane posty

masz rację. Ale to ty decydujesz czy tą znajomość ciągnąć dalej czy gościa spławić.

Gość dddooorrriiisss
ta co sie tak umawia to wiesz jak sie na nia mowi kurwiszon nic dodac czy ty jestes zwierzeciem ze nie mozesz opanowac sie pozdrawiam

tiaa.... ja, Arecki i jeszcze parę osób nie załapało, które mają teraz zjewkę ze śmiechu :)

Dokładnie, Arecki, ale już po jego wpisach można zaskoczyć, o co będzie chodzić przede wszystkim, jarzącej będzie szkoda czasu, a dla konkretnej, żeby nie powiedzieć jaśniej -- musiałby nieźle zainwestować .... więc trafi na taką, jak on:)

o, szit, dopiero teraz doczytałam temat :D:D:D:D sorry, piszcie sobie dalej:D:D:D::D

oczywiście że bywają kobiety które potrzebują tylko seksualnie się wyżyć. Ale to są wyjątki.. Do Dolores. Jak to się mówi- niechwal dnia przed zachodem. Właściwie niebyła byś pierwsza która by tu pisała- zakochałam się. Zrobiłam to. Co robić? . Już tu takie bywały

"kolega wyżej.jeśli znajdziesz kogoś tylko do seksu to to co napisałem nie musi być dla ciebie ważne. Ale większość kobiet potrzebuje czegoś więcej." x x Wiesz, ja lubię po prostu miło spędzić czas. Po seksie nie kończę spotkania

"ta co sie tak umawia to wiesz jak sie na nia mowi k**wiszon nic dodac czy ty jestes zwierzeciem ze nie mozesz opanowac sie pozdrawiam" x x Każdy z nas jest zwierzęciem. I pytanie po co ktoś by miał się opanować skoro może się zaspokoić?

"Po seksie nie kończę spotkania..." :DŁaskawca :D:D:D

Chłopaki, zrobiliście z tego topiku baner reklamowy:D:D

a ja tam będę się trzymał swojej wersji. I taką proszę uznać za wiarygodną. Jak raport Milera.

Jaki łaskawca? Dlaczego w teoretycznie cywilizowanym kraju, w XXI wieku dalej seks jest postrzegany jako ujma dla kobiety? x x i jaki topik reklamowy? ja tu reklamy nie uskuteczniam

ja osobscie moge tylko zyczyc mile spedzonego czasu :) jezeli dwie osoby chca...kazda jest wolna i nie rani (\zony, meza,dzieci) to jak najbardziej wszystko jest dla ludzi ... wariatow wszedzie mozemy spotkac jak sami juz wspomnieliscie ja osobiscie przez net spotkalam sie bardzo wiele razy z chlopakami, nigdy to nie byl z gory zalozony cel "sex" tylko jak podziala chemia to do tego doszlo... nie ukrywam, tez czasami mialabym ochote tak zrobic, bo nie szukam meza ani partnera, ale najzwyczajniej brak mi odwagi oraz... niewielu jest mezczyzn ktorzy nie beda hipokrytami i nie nazwa cie na dzien dobry "jestes suka"...

"Dlaczego w teoretycznie cywilizowanym kraju, w XXI wieku dalej seks jest postrzegany jako ujma dla kobiety?..." EEe, coraz częściej się słyszy o tym, że to niestety mężczyźni nie spełniają oczekiwań kobiet, no ale to inny temat, na inny topik :)

Magda, ale eee.... to znaczy - się zakopałaś okrutnie...

"EEe, coraz częściej się słyszy o tym, że to niestety mężczyźni nie spełniają oczekiwań kobiet, no ale to inny temat, na inny topik " x x To inna sprawa. Chodzi o to że jak laska idzie z kolesiem do łóżka dla samego seksu to jest postrzegana jak dziwka tak jakby czerpanie przyjemności z seksu samego w sobie było dla niej czymś złym.

Arecki, Ty lepiej kombinuj, jak zaskoczysz żonę :) bo znając Twoją wyobraźnię, to już większość światowych tricków wykorzystałeś:)

"To inna sprawa. Chodzi o to że jak laska idzie z kolesiem do łóżka dla samego seksu to jest postrzegana jak dzi**a tak jakby czerpanie przyjemności z seksu samego w sobie było dla niej czymś złym." :D:D:DEEE..... że co ......? Kurcze, wirus bredzenia spłynął i na Dariusza, straszne :)

dlatego ciezko trafic na takiego jakim sie jest samemu... przyjemnosc jest dla wszystkich a w zyciu o to chodzi ;) by byla przyjemnosc nie ma nic piekniejszego niz czerpanie z sexu przyjemnosci przez dwie osoby ktore pragna tego samego ;)

Gość wg mnie to strasznie żenujące
poniżej jakiegokolwiek poziomu. Jaką straszną desperatką trzeba być aby się umawiać na sex z nieznajomym

ciab, z tego co widzę to twoja działalność w tym temacie ogranicza się do krytykowania wypowiedzi innych bez podawania żadnego kontrargumentu. to lekki trolling

"poniżej jakiegokolwiek poziomu. Jaką straszną desperatką trzeba być aby się umawiać na sex z nieznajomym" x x dlaczego nieznajomym? najpierw się kogoś poznaje i jeżeli nam odpowiada można się umówić na seks. bo rozumiem że wg ciebie laska ma żyć lata w celibacie póki nie spotka rycerza na koniu w którym się zakocha?

Dareios jak to ktos juz tutaj napisal...ktos kto tego nie zasmakowal nie wie o czym mowa ;) tez uwazam ze to nigdy nie jest nieznajomy... ;) jak juz sie przedswatwi to juz nie jest nieznajomym :D:D

uwazaj tylko zebys sie nie zaraziła jakas kiła albo innym hiv, bo na bank nie jestes jego - JEDYNĄ- :)

"bez podawania żadnego kontrargumentu. to lekki trolling" Są sprawy, które nie wymagają kontrargumentów :) i czasami nie trzeba nic udowadniać, żeby mieć rację, więc korzystam z tego prawa.

a on jej jedynym :D a majac meza/zone ktorzy przed slubem mieli 100partnerow to od takowych zarazic sie juz nie mozna??? co za tok myslenia ze jak traktuje sie kogos"powaznie" to juz sie nie zarazi...

"uwazaj tylko zebys sie nie zaraziła jakas kiła albo innym hiv, bo na bank nie jestes jego - JEDYNĄ- " :D tiaa... a Ty Keycośtam upubliczniasz adres email, całkiem przypadkowo;)