Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dres-denka

NIE dla związków partnerskich - dołącz do nas

Polecane posty

Gość wolbarkowa
"Ja mogę codziennie. a ile razy to już zależy od dnia raz 3, raz 1 raz... ale chyba nie było dnia żebym ochoty nie miała" 03:56 Z TYM JEDNYM CZY Z KIM POPADNIE ?

Gość kjuhtgyhjj
autyzm może mieć różne przyczyny niekoniecznie biologiczne i wrodzone, mogą to być oziebli rodzice, którym dziecko w ogóle nie ufa, boi się ich i nie może się normalnie rozwijać

Gość kjuhtgyhjj
rewrewerwerew jak to było do mnie to sama jesteś zerem

Gość seksualna kochająca
Zbierająca a Ty nie jesteś anonimowa? Też jesteś.Do konca nikt z nas nie jest, bo wyświtlają sie nasze IP, także wiesz...po nitce jak ktoś chce to dojdzie.Tylko nie wiem po co? Jaka to różnica.Jesteś kim jesteś, w porzo, no dlaczego nie chcesz przeczytac tego co Ci ktoś propobuje to juz ja nie wiem.Jakiś odruch obronny przed wiedą czy co? Jeszcze byś sie czegoś nowego dowiedziała co zachwialoby Twoją pewnościa i co wtedy? Boomba co?

Gość demo kracja
no i w końcu skąd wiadomo, czy ziemia jest płaska czy okrągła? raz jedna teoria, raz druga, ale to chore! Powinna byc jedna ! mój mózg wielkosci wysuszonego rodzynka buntuje się, keidys słysze o róznych teoriach! Jak są dwie, to tak byc nie moze!! Powinna byc jedna teoria od początku do końca, a cała nauka ustalona z góry! Ja potem sie gubię, a jeszcze ile sie trzeba uczyc w tej szkole? POtem zawsze mam dwóje same i mama daje lanie!

Z tym jednym skoro cie to tak interesuje, mam jednego chłopaka od kilku już lat. Potrzebujesz jeszcze jakichś niezbednych informacji?

Gość Columbia
podział majątku zawsze będzie problemem, niezależnie od okoliczności.

Gość wolbarkowa
Ja mam same takie naturalne kolezanki + naturalna ja, a facetów ktorych by to interesowało... no w zasadzie to nie ma 12:32 ZADBAJ O SIEBIE TO MOŻE KTOŚ CIE ZECHCE BO NAPRAWDE ZOSTANIE CI BYCIE LES

To że ziemia nie jest płaska już ustalono. Poza tym nikt mi w koncu nie napisał co to za ksiażka. Przecież pytałam już 2 razy :(. I nic.

Gość 847238947328
kjuhtgyhjj autyzm może mieć różne przyczyny niekoniecznie biologiczne i wrodzone, mogą to być oziebli rodzice, którym dziecko w ogóle nie ufa, boi się ich i nie może się normalnie rozwijać Imbecylu, kurwa, teporie ze autyzm jest od zoebłych ,atek zostaly wysmiane dziesiątki lat temu i nie ma ani jednej osoby co traktuje to powaznie, ajk umiesz cczytac to się dokształc Prawdopodobnie, u podłoża wszystkich zaburzeń spektrum autyzmu leżą defekty neurologiczne o szczegółowo nieznanej etiologii. Do najczęściej wymienianych, potencjalnych przyczyn ich powstawania należą: Delecja (1), duplikacja (2) i inwersja (3) to aberracje chromosomowe związane z autyzmem. genetyczne uwarunkowane genem EN2 na chromosomie 7, a także innymi genami znajdującymi się na chromosomach 3, 4, 11; Naukowcy odkryli 20-30 genów odpowiedzialnych za powstawanie autyzmu i wyróżniają geny odpowiedzialne za powstanie wczesnej i późnej odmiany autyzmu. Geny znajdujące się na chromosomie 11 są odpowiedzialne za powstanie autyzmu u mężczyzn a geny znajdujące się na chromosomie 4 u kobiet. Kobiety posiadają więcej genów odpowiedzialnych za powstanie autyzmu niż mężczyźni. Przekazywana jest nie tyle podatność na autyzm, ile skłonność do wystąpienia spektrum zaburzeń: trudności przystosowania, cech osobowości, czy innych psychoz. wiek ojca od 40 i więcej lat zwiększa ryzyko zachorowalności na autyzm zaburzenia metaboliczne, przede wszystkim nietolerancja glutenu i kazeiny urazy okołoporodowe uszkodzenia centralnego układu nerwowego toksoplazmoza (wrodzona) dziecięce porażenie mózgowe poważne infekcje i intensywna antybiotykoterapia w okresie niemowlęcym

Gość demo kracja
z autyzmem jest podobnie jak z homoseksualizmem, co naukowiec co inne poglądy..ciekawe nie? W zależności od poglądów to jeden mowi ze wrodzony drugi mowi nie wrodzony.Z autyzmem bylo podobnie,każdy mial swoja tezę.Tak więc, nie warto wierzyć nauce... A w takim razie jesli odrzucimy naukę, kto nam może powiedzieć czy jest to wrodzone czy nie? Komu wierzyć jeśli nie naukowcom? No komu? Słucham-czekam na propozycje Ponawiam pytanie-proszę mnie nie ignorować-jestem pełnoprawnym uczestnikiem forum i społeczenstwa :) Może zrobimy głosowanie (bo zdaje się że w kręgacj nauki też tak) policzymy ilu jest za jedna teoria ilu za drugą i juz "bedziemy wiedzieć" jak jest naprawdę.Przegłosujmy prawdę, wszak prawda zależy od ilości osob ja wyznających czyż nie?

nie mowie o sobie tylko o moich kolezankach, ja akurat już zajęta. Ale to ja, cóż. Szczęście w nieszczęściu. Skończ wywlekać tu fakty o mnie, bo każdy kto chce, może sobie sam znaleźć i poczytać, prawda?

Ja już nie będe tego komentować bo robisz spam zwyczajnie. To nie jest zazdrość, to jest stwierdzenie faktu. Są osoby wrażliwe na niesprawiedliwość na świecie.

Gość kjuhtgyhjj
dziwne ze dziecko które nie potrafiło wykonać najprostszych czynności ,które matka mu kazała zrobić, cały czas siedziało bezczynnie i płakało, nie mogło wstać, miało stwierdzony autyzm ,przyszło do mnie i zaczęło się bawić, po prostu sympatycznie wyglądam i jestem dobra i dziecięca intuicja to wyczuła. Naukowcy jak czegoś nie potrafią wytłumaczyć to tworzą psudologiczne wytłumaczenia a do tej pory nie potrafią stwierdzić nawet co jest przyczyną jelita nadwrazliwego

Gość demo kracja
no i w końcu skąd wiadomo, czy ziemia jest płaska czy okrągła? raz jedna teoria, raz druga, ale to chore! Powinna byc jedna ! mój mózg wielkosci wysuszonego rodzynka buntuje się, keidys słysze o róznych teoriach! Jak są dwie, to tak byc nie moze!! Powinna byc jedna teoria od początku do końca, a cała nauka ustalona z góry! Ja potem sie gubię, a jeszcze ile sie trzeba uczyc w tej szkole? POtem zawsze mam dwóje same i mama daje lanie No właśnie podszywie racja-czemu mam za darmo dostawac lanie jak Wy nie umiecie przegłosować co jest prawda.zróbmy od razu głosowanie czy ziemia jest spłaszczona po bokach, i czy jest ta dziura ozonowa czy nie bo ja im nie wierzę oni to mowie pod wpl ideologii.Nie wierzę,Nie widzialam biegunow, ani dziury Ty widzialas? Z tym autyzmem, z tym homoseksualizmem, z tym wszystkim wezcie coś ustalcie bo naprawdę moj mózg wielkosci ciasteczka tego nie ogarnia.Od razu ustalcie przez głosowanie czy palenie jest zdrowe czy nie, bo ideologiczni katole twierdzą ze nie, ale ja sie z tym nie zgadzam, uważam że są zindoktrynowani.

Gość wolbarkowa
"Ja też nie mam czasami na kosmetyki, na wakacjach ostatni raz byłam... Nie bede pisać. Bo żal. Za granicą w jakims egipcie nie byłam nigdy. Ciuchow nowych co miesiac nie kupuje. Co pół roku, może.. Bluzke, albo 2. Z sieciówki owszem. Ale co pół roku. Spodnie jak stare sie rozwalą i tak se żyje. Pewnie w przyszlosci bedzie mi lepiej." 13:59 NO I WIADOMO JUŻ SKĄD NIENAWIŚĆ DO ŚWIATA ZAZDROSNA PANNO :) DO BOGATSZYCH DO ŁADNIEJSZYCH, ŻENADA ! TAK KOŃCZĄ LUDZIE ODRZUCENI PRZEZ SPOŁECZEŃSTWO. LĄDUJĄ W JEDNYM SZEREGU Z GEJAMI, LESBAMI

demo kracja Oczywiscie ze masz prawo wierzyć tym naukowcom, ktorym chcesz. Ale ja tym ze środowisk katolickich i powołujących sie na boga nie wierze.

Gość wolbarkowa dzięki
Wlbarkowa dzięki przynajmniej się dowiedzieliśmy z kim mamy do czynienia.Co zreszta bylo od początku widoczne :O Skrzywiona dziewczynka z problemami z tej naszej zbieraczki ślimaczkow.No i jeszcze te ślimaki :) Chm to nie tworzy zbyt sensowej postaci...

Zawsze kończy się tak samo. Człowiek pisze przeżywa a potem okazuje się, że rozmawia z pryszczatym gówniarzem. Zbieram ślimaki idź już nie ośmieszaj się dziecko.

jak narazie najwieksza nienawiścia do świata tutaj pałają "katolicy" oraz rzesza homofobów, nazywając osoby innej orientacji sexualnej nienormalnymi, chorymi, zboczonymi, itd itd. wystarczy przeczytac ten temat, kto tutaj pała nienawiścią? Wy do gejow! krzycząc, że normalna rodzina to jest tylko mąż + żona + dziecko. A jak będzie tylko mąż + żona, to nie będziemy rodziną, tak? Też będziecie po tym jechać, bo to nie normalne, wbrew naturze, że ludzie sie nie rozmnażają? :) To jak kto ma w domu, tego sie nie wybiera i nie wiem po co to tutaj wywlekasz w dalszym ciągu. Ciesz sie, że masz lepiej. Jeżeli pomaga ci to uleczyć twoje kompleksy to ciesze się, chociaż nie zauważyłam.

Gość ZakochanaGienia
Jestem przeciw związkom partnerskim podpisałam :) pozdrawiam

Gość 847238947328
"miało stwierdzony autyzm ,przyszło do mnie i zaczęło się bawić, po prostu sympatycznie wyglądam i jestem dobra i dziecięca intuicja to wyczuła. " może swój do swego ciągnie... :p dzieci z autyzmem sie bawią z innymi, to zadne wielkie halo, pracowałam z nimi...

Gość demo kracja
Kufa ja tesz im nie wierze.Czemu? No bo nie.Bo im zle z oczu patrzy ...Katole nie mogą nic mądrego powiedzieć to oczywiste. A lewacy? Pomyślmy czy lewacy mogą? Nie.Tesz nie.Kto nam został? Wiem kto bedzie najbardziej obiektwyny i neutralny-imam islamski albo dalajlama.Dobra to kiedy jedziemy sie go zapytać? Pojedzmy razem...może coś fajnego po drodze się nam przytrafiiii ...;) będzie romantycznie :)

Mąż + żona to małżeństwo. Mąż, żona + dziecko to rodzina. Zrozumiałaś ?

Gość demo kracja
I nie będę Cię molestować ślubem ani pierscionkiem obiecuję :) Będziemy się wspóllnie zastanawiać czy ziemia jest płaska czy okragła aaach będzie pięknie, tylko Ty ja Twoj chlopak jego chlopak i nasza wspólna grzybica :) rozmarzyłam się ...:)