Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dres-denka

NIE dla związków partnerskich - dołącz do nas

Polecane posty

Gość libiaa
Czym jest tolerancja?? Otóż tolerancja to dawanie socjalu ciapatym muzułmanom wszędzie na zachodzie bez konieczności pracowania, cyganom mieszkań socjalnych które dewastują (np. Słowacja), mogą szerzyć agresje i nawoływać do zabijania niewiernych czyt. katolików. Ciekawe co po wie taki Gej jak w Anglii będzie prawo szariatu, gdzie za gejostwo zaklejają odbyty i wieszają. Będziecie skomlić za dobrodusznym Watykanem i katolickimi dewotami :D Życzę Wam takiej tolerancji!!!!

Gość libiaa
ja nie mam nic przeciwko, uwielbiam ssac dorodne, wyrośnięte na socjalu ciapate dyszle :D

Gość libiaa
do tego nie potrzebujesz związku partnerskiego........

Gość jndknlkdlkdlkdn
Dlaczego moje zdanie na temat moralnosci i zwiazkow miedzy ludzmi ma byc wiazace dla innych, ktorych poglady i zwiazki sa inne ? Jestem katoliczka, mezatka od wielu lat i jestem w moim zwiazku szczesliwa. Nie mam problemow jezeli ktos chce zyc w zwiazku homo - to sprawa prywatna tej osoby i jej partnera/partnerki, ich religii, sumienia, itd. Nie mam prawa narzucac im mojego systemu wartosci tak samo, jak nie zycze sobie innego systemu wartosci w moim zwiazku. Po co te dyskusje - tzw. ulegalnienie zwiazkow homo to nic innego jak pewne zasady organizacyjno-finansowo-prawne, ktore sprawia, ze partnerstwo dwojga ludzi jest PRAWNIE traktowane tak samo, niezaleznie od plci i wyznania. Czy taki zwiazek sie komus podoba czy nie, to inna sprawa. Mnie tez nie podobaja sie np. przepisy o podatkach, musze je jednak akceptowac i przestrzegac niezaleznie od wyznania i pogladow.

Gość defect mozgu
NIE dla hipokryzji, ksenofobii, homofobii i rasizmu. TAK dla tolerancji i pilnowania wlasnego interesu. How about that?

Gość chcę zyć godnie w swoim kraju
Zapraszam do kliknięcia lubię to nowego profilu na fb Chcę żyć godnie w swoim kraju Potrzeba 30 kliknięć aby profil stał się odólnodostępny. Zaczynamy walkę o godne życie! Dziękuję.

Gość Nie dla hipokryzji
defect mozgu NIE dla hipokryzji, egoizmu, agresji,ksenofobii, katolikofobii, chrystainofobii, rasizmu ,wszelkich odmian nienawiści wobec ludzi wierzących i podwójnych standardów tzw"tolerancji" -tzn nas muszą tolerować, my nie musimy tolerować ich-co jest standardem w wykonaniu homoseksualistów i lewicowych liberałów oraz antyteistów. TAK dla szacunku i pilnowania wlasnego interesu i zauważania że nie tylko mój interes jest ważny i że na świecie żyją też INNI ludzie.Tak dla horyzontu nieco szerszego niż koniuszek własnego nosa.Zero tolerancji dla przejawów chamstwa,nienawiści dla jakimkolwiek tle i "mania jedynej słusznej racji".How about that?

Gość rokkko
25.02.2013] 09:28 [zgłoś do usunięcia] chcę zyć godnie w swoim krajuChcę żyć godnie w swoim kraju Zaczynamy walkę o godne życie! A to-żyjesz niegodnie ?Jeśli tak to zacznij żyć godnie... Fb w tym nie pomoże,nikt tego nie zrobi za Ciebie..

Gość a ile
A ja nie życzę sobie,by ta zgraja zboczeńców demoralizowała moje dzieci. Won ze szkół i przedszkoli ze swoimi zboczonymi pogadankami,won z ulic i miejsc publicznych. Nie obchodzi mnie kto z kim śpi i jak ktoś lubi mieszać penisem w gównie to jego sprawa ,ale nie jest to temat na pogadankę w szkole czy przedszkolu. Jeżeli my rodzice nie będziemy odpowiednio reagować,to ta banda będzie się rozzuchwalała coraz bardziej.

Też jestem przerażona. Moi synowie śmieją się jak widzą pewnego pana (wiecie o kim mówię), ale najmłodszy zaczyna zadawać dziwne pytania. Co ja mam mówić ? Potem patrzy dziwnie na ojca, na mnie, znów na ojca. Wiem - śmieszne, ale śmieszne nie jest. Co będzie dalej z tym krajem ? Ja wiem, że to wrzuta, żeby ludzi odciągnąć od ważnych spraw ale dzieci widzą :(

Gość Leokadddddddddd
tia a wiesz co moj zrobil ? zalozyl moje szpilki i co? CO MÓWIĆ DZIECKU ????????? JAK ????????

Ja to rozwiązałam dawno temu. Nie mam ustawionych tych trzech kanałów które to promują. Proste.

Gość OszołomionaTupetem
dobry pomysl :-D zaraz tez przestawie na tvtrwam

ikasssa mnie rozłożyła na łopatki: "Nie mylmy homoseksualistów z gejami bo to akurat jest twór nowy. Homoseksualiści byli zawsze i zawsze sobie radzili. Bycie gejem to moda, często inspirująca młodych chłopaków, mieszająca im w głowach (np. o "o ciekawe środowisko, to takie oryginalne, po co mam być odpowiedzialny za dziecko jak mogę się z 100 chłopa bzykać w "dark roomie" i nikt się nie dowie kim jestem...."itd)" Nie znam chłopaka, który nagle postanowiłby zostać gejem, bo jest to modne (podobno!). A facetów, którzy nie lubią dzieci i sobie w ogóle nie wyobrażają ich mieć znam sporo. Zejdźcie na ziemie. Żaden heteroseksualny facet nie zacznie nagle oglądać sie na innych facetów bo to "modne".

Gość dix ae
rece opadaja, plakac sie chce jak to tu czytam... tyle zacofania i ciemnoty wsrod mlodych ludzi... Polska jeszcze dluuugo bedzie wychodzic z tego konserwatywnego bagna w ktorym tkwi, oj dlugo... KAZDY MA PRAWO TWORZYC ZWIAZEK Z KIM CHCE I NIKOMU NIC DO TEGO! i tak, kazdy powinien miec prawo taki zwiazek zalegalizowac. bo rodzina to kochajacy sie ludzie niezaleznie od plci, wieku i pogladow. amen.

Zasciankowa Polska. Czasem czuje sie jakbym zyla za czasow komuny. Czy zwiazek homoseksualny komus przeszkadza tak naprawde? Dopoki w naszym kraju beda rzadzic panowie ksieza w czarnych sutannach, dopoty bedziemy postrzegani jako zacofany, komunistyczny kraj.

Gość a ja jestem za
i ja wszyscy znajomi oraz rodzina dołaczyli do wydarzenia, o nazwie, że jesteśmy za zwiazkami partnerskimi. jest takie powiedzenie, nie jestem katolikiem nie wtrącam się w cudze życie.