Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dres-denka

NIE dla związków partnerskich - dołącz do nas

Polecane posty

Gość seksualna kochająca
Do Zbieram ślimaki Dlaczego wypowiadasz się a temacie o którym nie wiesz za wiele z autopsji? A może wiesz? To napisz jawnie a nie zczajasz się. Dlaczego nie przeczytasz książki albo artykułu wieloletniego homoseksualisty,który został wyleczony.On jest dowodem na to że owszem nabywa się to.I nie tylko on.Potwierdzają to też autorytety medyczne, z dziedziny psychologii,seksuologii.Dlaczego odrzucasz to wszystko?

Gość miasteczko ciasteczko
no odpowiedz na pytanie

Gość Kacperek DLA Kary
Zbieram Ślimaki -- To twoje ? "Ale mysle ze samo spozywanie spermy nie jest jakos bardzo szkodliwe" z 00:50 "chłop to jednak chłop . Nie zastapi go ani wibrator, ani koleżanka." 11:43 "ty sama wolisz spać w łózku z bratem, czy facetem?" 11:40 ZBOCZONA ZAKOMPLEKSIONA DZIEWUCHA BEZ PRAWA JAZDY !!!!!!!!

Gość kjuhtgyhjj
zamknij mordę już zacofańcu, testament kosztuje tak jak wszystkie umowy notarialne, poza tym może ktoś jest chory i nie ma rodziny i chce żeby jego partner decydował o leczeniu w razie czego, opiekował się nim i tak dalej. Odpierdolcie się od ludzi kurwa i zajmijcie swoją dupą, hipokryci.

Gość rewrewerwerew
znam zreszta parę gejów co się zna/ jest ze sobą juz 5 lat, wykształceni, kulturalni, wyemigrowali z POlski bo tu by nie mieli zycia, musze stwierdzic że wszystkie bzdury jakie się słyszy to 100 % brednie, np. o nietrwalosci ich zwiażków, itp. Kiedyś z nimi sasiadowałam przez kilka lat i ani razu nie słyszałam żeby się choc pokłócili, a te pary "normalnych" to niektóre... zal.pl Raz nawet mieszkała tam para dzieciaków co wi wieku 17 lat zostali rodzicami, potem to dziecko mieszkało 3/4 czasu z dziadkami, bo oni nie dorosli... zal mi go było

Gość kjuhtgyhjj
Osoby o orientacji homo- i biseksualnej są pełnoprawnymi członkami społeczeństwa. Zwolennicy tworzenia regulacji prawnych dla par osób tej samej płci twierdzą, iż orientacja seksualna jako jedna z cech człowieka nie może być powodem dyskryminacji zarówno bezpośredniej, jak i tej pośredniej w społeczeństwie i w prawie. Osoby o orientacji homoseksualnej nie powinny być zmuszane do tego, by ukrywać swoją orientację seksualną, ani wstydzić się swoich związków i okazywać uczuć publicznie (trzymanie się za ręce, pocałunki) jak osoby o orientacji heteroseksualnej (różnej płci). Zwolennicy takiego rozwiązania prawnego uważają, że związki gejów i lesbijek powinny podlegać takiej samej lub podobnej ochronie prawnej jak związki osób heteroseksualnych. Brak możliwości uzyskania takiej ochrony prawnej wiele osób o orientacji homoseksualnej poczytuje jako nierówne traktowanie. Opinia ta została potwierdzona w paru krajach kilkoma wyrokami Sądów Najwyższych (Brazylia, RPA) lub innych odpowiadających, które zapadły w ostatnich kilkunastu latach. Odpowiedzią była próba stworzenia formuły prawnej formalnego związku partnerskiego nadającej część lub te same prawa co małżeństwo.

O, teraz bedą wjazdy na mnie. Doczekać sie nie moge. Zboczona? Nie sądze. Czy jest obowiązek posiadania prawa jazdy? Chyba nie ma. Mogę wiedzieć czyja to książka? ;)

Gość Kacperek DLA Kary
"Ludzie pieszczą sie w różnych miejscach, zdarza się, do tego niektórzy faceci naprawde zapominaja o myciu rąk nawet jak wchodzą do mieszkania (i nie tylko faceci!).. Wiec o takiego grzybka z przypadku wcale nie trudno." ZBIRAM ŚLIMAKI JAK CI NIE WSTYD TY ZARAZO !

Gość wolbarkowa
dorobiła się grzyba ? hehehheeh :classic_cool: wiecej homo bi trans

Gość seksualna kochająca
Zbieram Ślimaki Rozumiem, że ty idąc tokiem rozumowania romka giertycha uważasz, że geje i lesbijki biorą się stąd, że dziecko np. w szkole ma kontakt z nauczycielem gejem? (ja miałam i jak widać, jestem w zwiazku z chłopakiem, nie zostałam lesbijką, żaden z moich kolegów z gimnazjum nie jest gejem.). A może trzeba widziec na ulicy całującą się parę gejów, żeby zostać jednym z nich? A może jeszcze coś wiecej.Powiem ci- To nie wystarczy. Nie da sie nagle "stać" gejem.Są geje, którzy mówią, że już w przedszkolu podobali im sie bardziej inni chłopcy i co? Już wtedy byli odrzuceni przez społeczeństwo i poturbowani przez los? Bez jaj, byli na początku życia. Tak po prostu jest, na to nie ma logicznego wytłumaczenia, nie ma powodu. To istnieje. Po prostu.Tak samo jak nie ma logicznego wytłumaczenia, czemu komuś sie bardziej podobają te pieprzone blondynki od brunetek. Bo tak do cholery i już. Ciesze sie, że moi rodzice przynajmniej tyle dobrego dla mnie zrobili, ze nie rozstrzasali sprawy bycia przeze mnie zawsze bardziej chłopięcą, bo jakbym trafila na typową nietolerancyjną rodzinę to szukaliby miliarda powodów na to dlaczego dziewczynka nie lubi sukienek, albo dlaczego woli samochodziki od lalek. I, że może czuje sie chłopcem . Poza tym wśród innych gatunków też wystepuje homoseksualizm i może też chcesz z tym walczyć? Jakaś terapia dla pingwinów, albo nietoperzy? Tym co tu napisałeś tylko się ośmieszasz.Obnażasz swój prymitywny tok rozumowania.Już pisał Ci ktoś abyś poczytała coś na ten temat.Ale nie.Ty wolisz swoje ideologie od obiektywnych faktów.I jeszcze te żenujące porównanka o Romku Giertychu,ech,to już poniżej wszelkiego poziomu.Pokazujesz kalkowe rozumowanko i brak samodzielnego myślenia.Nie masz w ogóle chyba pojęcia co jest potrzebne dziecku do prawidlowego rozwoju.Tu nie chodzi o żadne zostanie gejem,tylko o zupełnie inne sprawy.B ooooszsze ja nie wiem jak to jeszcze tłumaczyć, jak można tak prostych spraw nie rozumieć...I jeszcze mieszać z tym inne rzeczy, to już przchodzi pojęcie.Wiesz ja tez byłam chlopczyca, bawiłam sie zabawkami dla chlopaków,czołgi, samochodziki,latalam z chlopakami po drzewach nabijalam guzy, nie mialam ani jednej lalki, ale to do ciężkiej jasnej nie ma NIC do rzeczy z orientacją, z takimi problemami o jakich tu mowa.To tak jakbys mieszała bycie pedofilem z byciem homoseksualnym.Nie rozumiesz ze to sa inne rzeczy? Całkiem inne. I homoseksualizm nie jest nawet w malym milimetrze podobny do upodobania do blondynek, jak ktoś takie coś porównuje to ja już nie mam słów.To naprawdę nie ma o czym mówić.Brak płaszczyzny. Masz za mała wiedzę żeby w ogóle podejmować taki temat.Dokształc sie najpierw a pitem pisz.

Ale temat nie jest o mnie do cholery, i tym co robie, gdzie i z kim. Tylko o homoseksualistach. Nie rozumiem po co mnie cytujesz sprzed pół roku? Poza tym nie zarazo. Jakbys nie zauważył dbam o swoją higiene. Mój facet też. Ale nie to do cholery jest przedmiotem wątku, no pliz.

Gość seksualna kochająca
potem *

Jak to nie ma? Ciągle mi tu ludzie wypisuja ze homoseksualizm bierze sie ze złych wzorców, że jeśli dziewczynka nie ma dobrych kobiecych wzorców to to, że jeśli chłopiec odbiega od normy i jest bardziej wrażliwy to tamto. To wy chyba nie wiecie o czym mówicie. Nie ma żadnych wzorców do cholery, każdy jest inny. To nie jest tak, ze ktoś miał niekochającego ojca i zaraz zostanie gejem, albo lesbijką. Cała masa homoseksualistów miała i ma normalnych kochajacych rodziców.

Gość zimbabwe
Columbia a ktoś tu walczy z homoseksualizmem? jakoś za bardzo nie zauważyłem. cała ta dyskusja krąży wokół jednego wątku -- adopcji. a może po prostu trzeby by było pdjać konkretne No też nie widzę by ktoś walczył w homoseksualizmem.Za to widzę walkę z wiatrakami,cały czas atak na ludzi którzy nie mają ochoty wspierać tego czego wspierać nie mają obowiązku.Wielki krzyk i histeria,wyzwiska i obelgi.Typowe, typowe,polski lewacki zaścianek.

Gość wolbarkowa
TA ZBIERAM ŚLIMAKI MA 21 LAT !!!!!!!!!!!!!! GADAMY Z DZIECKIEM :( WON DO LEKCJI

Gość zimbabwe
a może powinnaś byc zbierająca slimaki, bo to kim sie jest mocno przekłada sie na głoszone poglądy...Jesteś bi?

Gość wolbarkowa
CHŁOPAK NIE DAŁ JEJ NAWET PIERŚCIONKA ZARĘCZYNOWEGO I PANIENKA PISZE "WCALE NIE CHCE" JASNE JASNE GŁUPIUTKIE DZIEWCZE JAK CIE CHŁOP NIE CHCE TO ZA BABY SIĘ BIERZESZ ?

Gość zimbabwe
Acha nie ma żadnych wzorców ...No tak.Widac że ktoś głoszący tak głębokie "mądrości" życiowe musi miec nie więcej niż 21 lat . No nic, w tym wieku tez tak uważałam :)

Gość rewrewerwerew
z tym homoseksualizmem ze złych wzorców jest podobnie, jak z autyzmem, wziętym z teorii o ozięłych matkach... :p 100 % brednie, wymyslone 30 lat temu przez bandę idiotów, co musi sobie dorobic teorie, nie ma co o tym nawet gadac

Gość tylko Strasburg
Jaka Ty jesteś poszkodowana że ludzie CI piszą że homoseksualizm ma swe realne konkretne przyczyny a nie jest czymś wrodzonym jak głosi libertynska propaganda....To straszne. Zgloś to naruszenie do Trybunalu w Strasburgu nie pozwol by tak Cię tu przesladowano :)

Gość wolbarkowa
"bo ja nie mam parcia na małżeństwo. 03:00 " A KTOŚ CI SIĘ OŚWIADCZYŁ PANNO ?

Gość Columbia
DO " kjuhtgyhjj" cieciu i nieuku, testament możesz na serwetce spisać tuż przed śmiercią i jest ważny.

Gość kjuhtgyhjj
a co do autyzmu to akurat widziałam parę przypadków i mamusie zawsze są oziębłe i tępę, więc może coś w tym być, pamiętam jak jedno autystyczne dziecko, co w ogóle nie reagowało na matkę i nikogo, przyszło do mnie samo usmiechniete hah ahah, przytuliło się normalnie, w ogóle się nie bało

Gość demo kracja
No dokladnie z autyzmem jest podobnie jak z homoseksualizmem, co naukowiec co inne poglądy..ciekawe nie? W zależności od poglądów to jeden mowi ze wrodzony drugi mowi nie wrodzony.Z autyzmem bylo podobnie,każdy mial swoja tezę.Tak więc, nie warto wierzyć nauce... A w takim razie jesli odrzucimy naukę, kto nam może powiedzieć czy jest to wrodzone czy nie? Komu wierzyć jeśli nie naukowcom? No komu? Słucham-czekam na propozycje?

O, będzie temat o mnie, ciekawie. Jeszcze jakieś uwagi? Ogólnie fajnie jest jak sie jest anonimowym w necie i można pokrzyczeć, do tego wszystkiego na pomarańczowo, a ja sie nadal nie dowiedziałam o tym kolesiu, co to go 'niby' wyleczyli z homoseksualizmu. Oby tak dalej.

Gość Nie z polski
3 moje koleżanki z liceum sa juz po rozwodach. (Mam 28lat).. Siostra została porzucona przez męża dla młodszej.. Mój kolega jest w szczęśliwym związku małżeńskim od 20 lat, we wrześniu wielka impreza rocznicowa. Do tego wszystkiego nie ma zony, ma męża. Uuuu co za potwór z niego.

Gość rewrewerwerew
autyzm jest wg ostatnich odkryc chorobą złe funkcjonujących jelit, które nie odzywiaja we własciwy sposób mózgu, polega głównie na uczulaniach na glutem, kazeinę i cukry... a na twoim miejscu pomyślałabym nad sobą , serio... jesteś zerem

Gość only truth
Prawda jest taka że tę teorię o wrodzonym homoseksualizmie właśnie dorobiono do iedologii.Wystarczy pomyśleć...To nie jest obiektywna nauka.To jest coś co zostało przegłosowane pod wpływami pewnych srodowisk ktorym zależy na propagowaniu takiej wizji.

Gość kjuhtgyhjj
na serwetce to spisał mój znajomy i jego partnerka już drugi rok spędza w sadzie sądząc się z jego rodzinką, która miała go w dupie zawsze, wyśmiewała go ze skłonności homoseksualnych, bo był bi, a prawda jest taka że wszystko co miał, dwa mieszkania ,dom w górach miał dzięki niej, a teraz pazerne ściery chcą jej wszystko zabrać

Aha, to nie jest temat o ślubie, zwłaszcza o moim, ale jak mnie tak wnikliwie czytasz, to chyba powinnas wiedzieć, że mi zwyczajnie na tym nie zalezy, zwłaszcza na kościelnym bo nie jestem katoliczką. A pierścionków nie lubie. Żadnych. To sie zdarza, ale możesz też nazwać to zboczeniem. Nie mam siły ci tego tłumaczyć.