Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Gość czekająca80
Chuj was interesuje czy będziemy czekać czy nie. Kurwa to nasza sprawa, a nie wasza

właśnie łobuziak dzwonił:) Dopiero prace skończył:) Jej ostatnio irytują mnie pytania typu "czemu czekacie". Rozumiem, że to temat kontrowersyjny,ale odpowiedź: z miłości i tak nie sprawi, że zrozumiecie. Każda z nas ma jakieś granice w czekaniu i jestem pewna, że nie czeka ślepo.

Gość widzę że konkubiny panów
Ani mnie Twój los krakowianka ziębi, ani grzeje :) To Ty sobie zmarnowałas życie i będziesz płakać za kilka lat jak obarczona dzieciskami (częściowo pewnie spłodzonymi na intymnym widzeniu) będziesz kolejny raz wystawać na mrozie, czekając az Cię biedulko wpuszczą za kratę do misia :) A że od czasu do czasu ja (i inni) kontestujemy w sposób kulturalny Wasza żałosną rzeczywistość, na to już nic nie poradzisz na publicznym forum :)

czekająca, opanuj się, chamko :) Ja rozumiem - kultura więzienna obniża standardy, ale żeby od razu taK mięsem... :P

no dostalam smska i tak mi sie akurat wloszka napatoczyla.no nie zbyt mi to asuje ale skoro takie przetlumaczenie to widocznie tak musi byc

I taka konkluzja - odsłona tematu czwarta, "gęby" pewnie nowe, a poziom i dennota życia dalej taka sama :) Uściski ;)

Gość mokorasoo
mokoraso nie interersuj się bo to indywidualna sprawa każdej z nas... my się tobie tlumaczyc nie musimy, nie znasz nas ani naszych facetów wiec nie wsadzaj ich wszystkich do jednego wora bo "więzień" więźniowi nie równy Czekam na konstruktywną odpowiedź. Powtórzę dobrych ludzi nie wsadzają do więzienia.

Gość czekająca80
Tak się składa że nie żegnam go na widzeniu bo na widzewia nie jeżdżę. Kurwa co wy myślicie że nasi siedzą za morderstwo z premedytacja ?! Mój ma wyrok poniżej roku więc się kurwa ogarnijcie nic strasznie złego nie zrobił.

jeju jeju ale Ty pierdolisz :D w zyciu nie splodzilam i nie splodze sobie dzieci na intymnym widzeniu, za duzo filmow sie naogladalas :D a na morozie nie stoje bo mnie wpuszczaj do cieplej sali wyobraz sobie i co zaskoczona? mam na kogo czekac i tu cie kurwo boli :D

Gość omoniaa
Same zazdrośnice :D

dziewczynki chillout :P Najważniejsze co my czujemy. Przecież nikt za Nas życia nie przeżyje. Ja swojego łobuza nie usprawiedliwiam. Dostał ultimatum. Chyba musimy się z tym pogodzić, że od czasu do czasu wpadnie tu jakieś tornado;)

Gość Silene
A za co moga siedziec?za zabojstwa napewno.Za kradzieze wiekszego kalibru bo przeciez praca sie misie nie schanbily

Gość czekająca80
Kurwa pustaku mój ma wyrok poniżej roku jak jestes taka idiotka że nie masz pojęcia o prawie karnym polski to sobie poczytaji

Gość mokorasoo
Skoro nikt nie potrafi udzielić konstruktywnej odpowiedzi nasuwa się jedna myśl. I po tej myśli powiem jedno szkoda mi was i nie ma tu nic ze zgryźliwości

Gość vgjhbknm,
WItam. Mam pytanie do was kobietki. Za co siedzą wasi faceci? Co przewinili? " v jak to za co? za niewinnosc:D

Nie "kurwuj" tak, panieneczko, bo Ci języczek kołkiem stanie, ciesze się że Ci pupka nie marznie na mrozie ;) Masz rację - nie mam na kogo czekać. Bo mój towarzysz życia jest przy mnie (nie skrzywdził nikogo - nie posadzili go, proste jak drut, a ja się jakoś brzydzę krzywdzicielami innych, ciekawe czemu...) :) Fajnie, ze sie tak rozkręcacie, dziewczyny (te "kurwy" i tak dalej). Pasujecie do Waszych "chłopców" jak ulał :)

Gość omoniaa
No to ja wam powiem taką rzecz. Kiedyś do nas na cele przywieźli dziewczyne którą zamknęli na 2 tyg. Została złapana na granicy jak wracała z mężem do Polski. Zamknęli ją bo nie stawiała się na jakąś sprawe jako świadek - a skąd miała wiedzieć skoro nie mieszkała w polsce? Szkoda mi jej było bo dziewczyna całe dnie przepłakała. Większość osób które odbywa kary nie wyglądają na patologie i pewnie niejedna z krytykujących tu nie odróżniłaby na ulicy że ktoś miał problemy z prawem. Apropo,na widzeniu dziś widziałam przy stoliku kolesia który chodził ze mną do szkoły :D a taki spokojny zawsze się wydawał. Ciekawe za co siedzi :P

Dziwicie się, że ludzie was atakuja na wlasnym topiku ale zobaczcie jak to wyglada z drugiej strony. Wchodze sobie tutaj pokojowo nastawiony , zadaje pytanie. Moje pytanie jest ignorowane a zamiast odpowiedzi widze jak kobitki obrzucaja sie wyzwiskami. Po co ta agresja. Wiadomo, że różni ludzie siedza w więzieniach. Są różne historie. Po co sie tak denerwować?

Gość omoniaa
widzę że konkubiny panów - a ty tak nie podskakuj bo nigdy nie wiesz co ciebie może spotkać. Równie dobrze mogą zamknąć twojego 'misia' bo nie będzie spłacał rat kredytu, albo zrobi wypadek po pijaku :D Nikt nigdy nie wie co przyniesie jutro więc zamilcz