Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Odwoływaliśmy się od tego że przedłużyli mu areszt ale niestety nic to nie dało i musi czekać do sprawy, nie wiem po co skoro śledztwo się już zakończyło a pewnie na jednej sprawie się nie skończy bo tam jest sporo osób w tej sprawie.

No właśnie..ani telefonu ani nic, na głupi list muszę czekać nie wiadomo ile.

Gość bianka2828
Witam:)

tak Aniusia już się na to przygotowałam, że to potrwa, właściwie to nawet dokładnie nie wiem jakie było uzasadnienie sądu ale jakie by nie było to i tak jak zdążyłam się przyzwyczaić że nie ma co sobie robić nadziei.Teraz jest tak blisko mnie a nawet widzenia mi nie chcą dać, masakra.

Gość bianka2828
Witam Towarzyszki Niedoli:) Od kilku dni czytam Wasze posty i w końcu zebrałam się na odwagę, żeby coś napisać. Mój od 9 miesięcy jest w Białołęce w AŚ. Koszmarne miejsce:( Mogłabym czasem z Wami popisać? Bianka

Witajcie dziewczyny wkoncu mam neta przez caly dzien sie tylko owkurzalam bo co chwile mi sie wylaczal ale juz z Wami jestem fajnie ze jest 4 czesc moze tutaj nie bedza zagladac idioci z krytykami w naszym kierunku;)

Gość silene
Durne tłuki ale miałem polewke jako modelka:))) Szczałem ze śmiechu na wasze wypociny:))))

Gość silene
A teraz ide grać dalej na bałałajce, a potem zamierzam zacząć na puzonie, w międzyczasie pierdolne jakiś szkic węglem:)))

Witaj Bianka ;) Silene to było wiadome że jesteś facetem i to chyba bardzo znudzonym życiem skoro tak Ci się spodobało forum które Cię nie dotyczy.

bianka2828-Witamy nowa kolezanke no wiem cos na temat Bialoleki bo moj tez tam troche siedzial ale na szczescie o przeniesli bo faktycznie jest tam traicznie Silene-od samego poczatku piepszona modeleczko bylo widac ze jest cos z Toba nie tak a moze Ty gejem jestes ze lubisz podawac sie za dziewczynke;)

brak mi ciebie-co sie stalo? nie zalamuj sie dasz rade kochana;)

Gość silene
tak ogolnie to ja mam zjebany łeb nie przejmujcie sie

Brak co się stało?? W ta Biankę coś nie wierze .... za dużo pseudoczekających ostatnio było Hej Kati, co tam? :)

Gość hej do
brak mi ciebie a gdzie to niby taka paniusia jak ty ma takie chody?moze w policji co? he he he zalatw se moj IP a tak wogule to co zamierzasz z tym Ip zrobic jak go zalatwisz? zlejesz mnie czy poszczujesz swoim starym?