Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Gość omoniaa
Milutka pamietam. Ale z tamtego wpisu od razu wynikalo ze to podszyw bo nikt by takiego czegos nie napisal o swoim facecie

Hej kasia.:-) witam ciebie w naszym gronie czekających. Niestety nie pomogę ci bo mój siedzi gdzie indziej.

Jest głośno o tym w telewizji. Najlepsze że to się stało w tamtym roku a sąsiedzi nic nie zgłosili. Ludzka obojętność. Za ten wyczyn powinni dostać dożywocie.

hehe ciekawa historia zgwałcić chłopaka i iść na 2 miesiące ok witaj kasia z tego co pamiętam to żadna dziewczyna nie ma tam chłopaka

bransoletka, dozór elektroniczny, można go dostać jeśli ma się wyrok do roku pozbawienia wolności

co się z tymi ludźmi dzieje:( Coraz gorzej, ostatnio nic innego nie słychać. Przerażające:( Jak można kogoś zabić, to się w głowie nie mieści. Jak sobie nie radzą z dzieckiem to niech oddadzą dobrym ludziom, a nie krzywdzą.

Gość czekająca80
W temacie sde to ja mam wiedzę trochę więc mogę pomoc. Tzn odp na jakies pytanie jak bd wiedziała :-)

teraz na tvn pokazywali cele kobiece.jak patrze na te moje dziecie i tak czasami sobie mysle ze ta madzia tak zginela no niemoge ja tu z plamka na buzi do lekarza latam no nie wyobrazam sobie

no jak dziecko czasem grymasi czasem ma korszy dzien ale zeby zabic to ja niewiem

aniusia ja miałam na jedną noc synka koleżanki. Był bardzo grzeczny, smacznie spał, ale ja nic nie pospałam, bałam się że coś mu się stanie, cały czas sprawdzałam czy wszystko ok, czy oddycha,aż do jego pobudki heh.

Anusia ja to samo... badania kontrolne, jak coś niepokoi do zmartwiona chodze po lekarzach a tu taka cipa morduje z zimna krwia ;/

Hej dziewczyny, trochę mnie nie było a tu już nowa część założona ;) Ja nie doczekałam się w tym tygodniu nawet na list, może w następnym dostanę jakieś info, ciekawa jestem jak tam odkąd go przenieśli. Trochę jestem załamana bo to odwołanie nic nie dało a miałam małą nadzieję. a jak tam u Was?? ;)

powiem ci ze ja w nocy tez wstaje to zachodze do tych starszych tez patrze czy oddychaja w sumie wszystkie meble w domu mam pozaokraglane bo to takie nieuwazne jest,a te malenstwo spi od urodzenia ze mna kazdy jego ruch czuje

no ja obecnie przechodze zmartwienie heh ale polece do lekarza pewnie w poniedzialek bo juz za dlugo to trwa

Jest na sankcji i go przenieśli jakiś tydzień temu, teraz jest bliżej domu. Też sama tego wszystkiego nie czaję, czekamy teraz do sprawy, tylko jeszcze nie ustalili terminu.