Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Hej dziewczyny ;) Widzę , że nie proszonych gości też nie brakuje he ;) Mój dziś dzwonił rano , miał też dzwonić w południe ale nie zadzwonił. Jutro już widzonko ... ten tydzień jakoś szybko mi zleciał że szok ;) A u was co tam nowego ?

oni nie wiedzą co znaczy słowo kórwa i dziwka. JESTEŚMY WIERNE I NIE ZDRADZAMY SWOICH. Ja wiernie czekam za swoim i wolę bezdozory niż zdadząc na boku. A to nie jest jak im się wydaje że bezdozory są co widzenie. Brak słów.

No wlasnie dziewczyny macie racje. Moj tez wlasnie powiedzial ze to co teraz przechodzimy jest najwiekszym dowodem na prawdziwa milosc. Niektorzy wypowiadaja sie tu i nas krytykuja bo nigdy nie pszechodzili tego co my teraz. Kazdy zrozumie jak doswiadczy tego na wlasnej skorze.

Mój do mnie dzisiaj zadzwonił dwa razy i złożył mi życzenia imieninowe.:-) doczekałam się listu nawet.:-) na widzenie jadę do niego 9 marca:-) już nie długo mam nadzieję że będzie wkońcu ciepło.:-) kocham usłyszeć jego głos. Umieram dzisiaj z bólu a synek jak na złość jest niegrzeczny.:-)

A mi się wydaje że to osoby by nie czekały za swoimi wkońcu są bardziej inteligentne od nas he he

Gość omoniaa
Przesiedzialam w areszcie 2,5 mies bo postawili mi wiecej zarzutow niz mialam. Ale sledztwo wykazalo w koncu ze jestem zamieszana tylko w jeden rozbój i wypuscili mnie a reszta w zawiasach. W sumie z własnej glupoty sie tam znalazlam. Chcialam sie na kims zemscic ale niewazne. Ledwo 18 lat skonczylam. Na celi 3 lesby,nie bylo za ciekawie :D Z tymi małolatami nie szlo wytrzymac,każda szukała guza. Jak mylam cycki w umywalce to mało mnie wzrokiem nie pożarły. Troche sie wstydzilam ale trzeba bylo sie jakos umyć :D 2 laski nade mną co noc robiły se palcówy aż całe wyro sie ruszało :D Niektórych osób było mi żal. Siedziała tam nawet staruszka o kulach,nie mam pojęcia za co. Inna siedziala za morderstwo..rozwaliła swojej babci tv na głowie :( Była tez dzieciobójczyni. Dużo dilerek. I cyganka siedząca za kradzież jajek.

Dziewczyny nie ma co myśleć i dyskutować już na ten temat, przyszli zrobili szum i poszli ;/ a mnie nerwy jeszcze trzymają eh.... Omonia, ty mówisz serio, siedziałaś?

Gość omoniaa
W Katowicach w AŚ.

No to za ciekawie nie miałaś... swoją drogą ciekawe za co ta staruszka mogła tam odpokutowywać... masakra :/

Milutka zadzwoni do ciebie napewno jutro nie martw się na zapas. Zobaczysz zadzwoni. Jak kocha to długo nie będzie się droczył.

milutka, spokojnie doczekasz się, aż przemyśli sobie to i owo. Wiesz no facet troszkę dłużej myśli heh. Z pewnością się nie odkochał z dnia na dzień o to bądź spokojna. Może też być tak, że nie mógł zadzwonić, jak na złość akurat padło na taki dzień po kłótni. Żebyś mnie widziała jak mój nie dzwoni, paranoja heh

też myślałam kiedyś, że temat nie będzie mnie dotyczył, czułam wręcz obrzydzenie na wzmiankę o więźniach, ale życie pisze różne scenariusze, niestety. Zdarzają się wypadki, niekoniecznie po pijaku, zdarzają się błędy w księgowości, zdarza się, że ktoś znajdzie się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie i zycie ulega zmianie o 180 stopni. Wybaczcie drodzy goście, ale nie mam zamiaru zostawiać swojego męża tylko dlatego, że przez chwilę nieuwagi znalazł się w tarapatach i nie, wcale nikogo nie zabił, nikogo nie skrzywdził. Mogę powiedzieć, że jestem pewna na 100%, że to jego pierwsza i ostatnia wizyta w zakładzie karnym, bo nie przez rozmyślne działanie tam trafił.

Gość omoniaa
Ja tam nie żałuje tego co zrobiłam bo sie kretynowi należało. Tylko nie wiem czemu policja jemu do dupy sie nie dobrała bo razem ze swoim znajomym brali udzial w gwałcie (nie na mnie). Jak mnie w areszcie wzieli na rozmowe z psychologiem i spytali o samopoczucie to powiedzialam ze czuje sie jak na wczasach :D byli zaskoczeni moją odp.

Gość omoniaa
Nie jestem podszywem,mowie calkiem powaznie ;) Za chwile wychodze do sklepu. Moze bede pisac po drodze bo pisze teraz z tel.

Dzieki dziewczyny za podnoszenie na duchu :-). Jak zadzwoni to dam znac :-). Dziewczyny przeciez to podszyw omonia jako jedna z tych co tu duzo piszemy nie zastrzegla sobie nicku i teraz to wychodzi. Koliberka ja tez kiedys czytalam to forum jak jeszcze moj nie siedzial i podziwialam dziewczyny jak to wszystko wytrzymuja, myslalam sobie ze jak mi cos takiego sie przytrafi to nie poradzila bym sobie z tym a jednak mylilam sie.

Gość omoniaa
Za kazdym razem jak tu wejde moge to potwierdzic ktokolwiek spyta. Zreszta na tamtym topiku juz pisalam ze bylam dzis u 'mojego' na widzeniu :P

Czesc wszystkim. Jestem tu nowa i mam do was kilka pytan. Ma ktos z was chlopaka z ZK Zaręba ?