Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

20 marca wychodzimy na ulicę- Tusk musi odejść !

Polecane posty

na szczęście Pan Premier i Rząd może skorzystać z posiłków z zagranicy , które pomogą przywrócić ład i porządek publiczny gdyby jakimś nawiedzeńcom sfustrowanym , koniobijcom zachciało się rozrabiać

Gość świnie przy korycie
POwodzenia hahahahaha :D:D:D:DP:D

Gość OKarol
No to sobie poczytajcie lemingusy. Was tez okrada ten rząd. Policzcie sobie ile wam kosi rocznie http://www.wy kop.pl/ramka/1389275/dlaczego-polacy-sa-biedni-dlatego/ Litery w słowie " wykop" trzeba połączyć . Policzcie sobie ile byście mieli jakby gospodarka była dobrze prowadzona a nie marnowana dla korzyści tych co przy żłobie.

Gość kreatywny Vinsęt
Poseł Jerzy Polaczek z Prawa i Sprawiedliwości udostępnił na swojej stronie internetowej jeden z najbardziej skrywanych przez rząd dokumentów - Plan Finansowy Krajowego Funduszu Drogowego. Wynika z niego m.in. że zadłużenie Funduszu ma w tym roku osiągnąć poziom blisko 44 mld zł. Są to długi, które minister finansów Jan Vincent Rostowski nie wlicza do oficjalnego zadłużenia kraju i tylko dlatego udaje mu się "oficjalnie" utrzymać zadłużenie budżetu państwa poniżej drugiego progu oszczędnościowego. Jeśli jednak Komisja Europejska nie uzna tego typu tricków kreatywnej księgowości ministra Rostowskiego, to nasze zadłużenie może skokowo wzrosnąć o 44 mld zł, znacznie przekraczając ów próg. A to, zgodnie z Konstytucją oznacza m.in. natychmiastowe usztywnienie wydatków państwa, likwidację deficytu budżetowego, zamrożenie płac budżetówki oraz waloryzacji rent i emerytur. Portal wPolityce.pl przeprowadził na ten temat rozmowę z posłem, z której wynika, że rząd świadomie utajnia, nie tylko przed opinią publiczną, ale i przed parlamentarzystami dokument, który rzuca światło na faktyczne zadłużenie Polski oraz tajne zapisy o dopłatach dla prywatnych spółek eksploatujących tzw. koncesjonowane odcinki autostrad. kolejny POwód by wyjść na ólice :classic_cool:

Gość dyry dyry
związki zawodowe "na pewnom poprawiom sytuacjem w krajum", ich szefostwo potrafią, ale pić, palić opony, opluwać i pierdzieć przyspawanymi dupami w stołki

Gość do kolesia z 17.34
A co tchórzu ? Boisz się CBA ? Masz coś na sumieniu ? Tusk właśnie takim złodziejom daje przyzwolenie na okradanie tego państwa ? Na rękę ci to, co ?

Gość majjjjjjjjjaaaa
Zgadzam się z Vincęt .Ba ! Zadłużenie Polski jest o wiele, wiele większe niż podają tusk i media, nie wliczając w to nawet tych pieniędzy o z Funduszu Drogowego , o których mówisz. A wszystko to skrzętnie ukrywane...

na ulicę autorko, to można wyjść na spacer, albo po zakupy. Na szczęście minęła komuna i uprawianie polityki na ulicach. A od tego aby zmusić Tuska do odejścia, jest kartka wyborcza i sejm, a nie ulica.

Gość a gdzie ten
kropkowany pustak sie podział? Znudziła sie agitacja?

Gość sSamiii
"na ulicę autorko, to można wyjść na spacer, albo po zakupy. Na szczęście minęła komuna i uprawianie polityki na ulicach" ciekawe, że w wielu krajach niezadowoleni obywatele wychodzili i wychodzą na ulicach, nawet w takich krajach, gdzie komuny nigdy nie było... to pewnie dla Ciebie szok.

Gość sSamiii
*na ulice

Gość sSamiii
"A od tego aby zmusić Tuska do odejścia, jest kartka wyborcza i sejm, a nie ulica." :D jakby takie myślenie reprezentowali Islandczycy, albo Bułgarzy, to by nic nie zdziałali.

Gość ja się wypowiem
ólice:)

Gość Wybory to
były sfałszowane pustaku, więc pozostaje tylko na ulicę wyjść. Chyba, że chcesz być za mordę trzymany jak w Korei Północnej

Gość Wybory to
były sfałszowane. Więc pozostaje wyjść na ulicę. Chyba, że lubisz być trzymany za mordę jak w Korei Pólnocnej

Gość ghajjsg
ja mmoge wyjść być przeciw jeśli mnie dadza gwarancje ze na stołku usiądzie ktoś inny niż PIS bo nie chce ani pisu ani po ani tym bardziej ich liderów :o

Gość Tępaki
i tak pójdą głosować na ryżego, bo nie dociera, jeszcze im mało. Co jeszcze się musi wydarzyć, żebyście przejrzeli na oczy POwskie sługusy ?

Gość sznyty a nieszyty
ciekawe kto fałszował w tych wyborach? państwowa komisja wyborcza? dzieci się rodzą, wystarczy przejść się na porodówkę. od jak dawna leżymy Grzegorzu...? że mówisz, iż się za chwilę nie podniesiemy?

Gość żałosne wręcz
Jeszcze pewnie pe*ał się teraz jakiś tu odezwał. Co nas to obchodzi co z kim i komu robisz? Nie wysilaj się. Grzegorz Brzęczyszczykiewicz miał na myśli, ze Tusk mydli Polakom oczy mało istotnymi tematami, tuszując przy okazji sprawy, które są istotne, chociażby narastający w zastraszającym tempie dług publiczny !

Gość żałosne wręcz
tak dokładnie, państwowa komisja wyborcza , odpowiadając na twoje pytanie sznyty

Gość krakow to piękne miasto
Kraków już się zbroi a my umiemy po mordach lać i nie tylko. Tusk zapraszamy Cię 20 do Krakowa. Możesz wybrać ring bo mamy dwa.

Gość sznyty a nieszyty
link na temat serwerów rosyjskich to nie dowód, że wybory sfałszowano, jak usłyszę wyrok sądowy i zasądzone kary w tej kwestii, to uwierzę. jak na razie nie wiem, czy ten pan piszący ten artykuł, nie był pod wpływem czegoś lub kogoś albo czy nie formułuje w taki sposób swojej wybujałej wyobraźni...

Gość grzesiu brzęczyszczykiewicz, a
ale to też są ważne sprawy, bo dotyczą istniejącej nierówności wobec prawa. czym ty różnisz się od homoseksualisty? masz jakieś dodatkowe narządy, które stawiają cię wyżej w społeczeństwie?

Gość żałosne wręcz
Co mnie obchodzi twoje zdanie sznyty, wierz sobie dalej w swojego guru. Jeżeli jest w to zamieszana Rosja, to dla mnie wszystko jasne !

Gość żałosne wręcz
"masz jakieś dodatkowe narządy, które stawiają cię wyżej w społeczeństwie?" x Narządów dodatkowych nie mam, ale mam mózg, żeby pomyśleć, że nie o tym tu mowa, więc idź sobie pogadaj na innym temacie. Wyobraź sobie,że naprawdę mnie nie obchodzą tacy ludzie jak ty. Rób sobie co chcesz, tylko nie obnoś się publicznie ze swoim homo. Po co te marsze równości chociażby ?

Gość żałosne wręcz
Ok. Ale napiszę 3 raz. Nie różnię się, niech ci będzie. Ale w takim razie czy ja i inni demonstrują na każdym kroku to, że są hetero ? NIE ! I ty też nie musisz. Każdy żyje swoim życiem i przestańcie się w końcu z tym obnosić