Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

20 marca wychodzimy na ulicę- Tusk musi odejść !

Polecane posty

Gość sie dopiszę...
Bo jak trollom pali się grunt pod nogami, to uciekają :)

"Nikt nas nie poinformował, że za zmianę kierunku będzie trzeba zapłacić. Myślałam, że koszty poniosą tylko osoby studiujące na dwóch kierunkach jednocześnie" - mówi studentka jednej ze stołecznych uczelni. Oto co gwarantuje mi tusk, niestabilność i kłamstwo. Nigdy nie wiadomo czego się po nim spodziewać. jeszcze tylko cenzury w internecie brakuje, już pewnie niedługo..

Gość ddalfOlla
jeśli teraz pokażemy swoją siłę, to będzie to procentować w przyszłości, bo już nie będziemy dla rządu ciemną, zmanipulowaną masą, tylko w razie kolejnych akcji wyniszczających, realną bombą, która może im wybuchnąć prosto w twarz

Też idę. Zajrzę tu później. U mnie na razie mgła i wiosny niestety nie widać :)

Gość kwasu nie jadam
jeswtem zaaaaaaaaaa

Gość życie w internecie
związki zawodowe mają zająć się problemem Polski? a to dobre! jak na razie to związki są gangreną dla zakładów. Polacy wyjeżdżają z różnych przyczyn, nie tylko dlatego, że rządzi Tusk.

Jak zwykle 0 odpowiedzi na moje pytanie, tego sie spodziewałam. :D A może wyszło na to, że ludzie bez bogatych, ustawionych rodziców, też zaliczają sie jako ci "niedostosowani społecznie"? Nie zdziwiłabym się. Oraz chciałam zwrócić drogiej Hgg uwage na ostatnią kwestie: nie kazdy człowiek może studiowac medycyne, albo prawo, a potem robić aplikacje. Nie każdy też CHCE to robić. Różni sa ludzie i różne są zainteresowania. Czy jeżeli ktoś chce pracować w sklepie, bo mu to odpowiada, tzn, że ma zdychać z głodu i przez całe życie nie wyjeżdzać na wakacje, nie kupić mieszkania, itd?? Ludzi za granicą jakoś stać, nawet pracując za najniższą krajową, na jako takie życie.

Gość życie w internecie
fajnie, że wychodzicie 20. 03. - i znów w tv będzie z czego się pośmiać. a będziecie się wieszać na krzyżach? za Polskę bez Tuska?

Gość jedną nogą w rowie
zbieram ślimaki Słuszna uwaga. W Polsce człowiekowi takiemu jak Gates, powiedzieliby, żeby się przestał zajmować głupotami i poszedł na prawo, albo najlepiej niech wyjedzie. I to jest właśnie miarą tego, jakie szanse daje nam IIIRP.

Gość jedną nogą w rowie
zycie w internecie I inna metoda. Na wyśmianie, wyszydzenie. :D Jestem ateistą, ale nigdy bym z krzyża nie kpił, bo dla wielu moich rodaków ma on znaczenie, nie mówiąc o tym, że jestem dobrze wychowany.

Gość życie w internecie
jest wolność słowa, a z krzyża nie kpię tylko z ludzi, którzy go używają do polityki.

Gość ddalfOlla
"jest wolność słowa, a z krzyża nie kpię tylko z ludzi, którzy go używają do polityki." x siebie wyśmiewasz? bo to Ty jako jedyny tutaj nim się posługujesz, akurat, żeby wyśmiać

Gość Odsunąć to od władzy
jestem za, przyjadę !

Gość Oby narescie coś się zmieniło
Jestem dobrej myśli

Gość nadziejaaagjkky
Mlodzi zrobcie cos, bo teraz w Polsce zaden uczciwy czlowiek niczego sie nie dorobi, no moze procz wrzodow zaladka. Nadzieja wsrod mlodych Polakow.

Gość amarettta
dopiszcie tam obalenie rządu i PiS bo nie wyjdę

Gość walka z PiSem musi kosztowac
w polsce jest powiedzenie jak sie nie podoba to sami załóżcie sobie firme

Gość rząd-żenada
Niedługo na obiadek będziecie jeść kaszkę mieszaną z ryżem, a i tak powiecie, że jest dobrze. A ceny coraz wyższe..

Gość trąby jerychońskie
bo człowiek stworzony jest tylko po to, by zapracować sobie na raj po śmierci, więc kasza i ryż to byłoby burżujstwo. chleb, woda i modlitwa... tym się zajmijcie, a nie politykowaniem

Gość hahahahahahahahahah
Pamiętajcie, nie zapominajmy przesyłać naszych wypłat Kim Dzong Tuskowi

Gość może ma
kto bronił pis -owi rządzić krajem, kiedy już miał władzę? czyż to nie oni sami zabrali swoje zabawki? poobrażali się na wszystkich wokół i płaczą, że wybory były sfałszowane.

Gość chyba żeście całkiem
ogłupieli, zmieniać rząd????? Mamy już kurna tyle służb trzymających Polaków za ryło i jeszcze wam się chce następnego, CBA, czy jakiej innego choojstwa?????

Gość kafeMoniiiii
"chyba żeście całkiem ogłupieli, zmieniać rząd????? Mamy już kurna tyle służb trzymających Polaków za ryło i jeszcze wam się chce następnego, CBA, czy jakiej innego choojstwa?????" x Ty nie potrzebujesz kolejnego, już teraz skutecznie trzymają Cię za "ryło"... W każdym kraju ludzie mają prawo do protestów i walki o lepszą przyszłość. Rząd wybierają ludzie i ludzi on reprezentuje, ludzie też mogą go obalić, jeśli jak obecny rząd postępują przeciwnie do tego, co obiecywali i nie wywiązują się ze swojej roli.

Gość trzeba się było uczyć
kaffeMonii, każdy kolejny rząd wprowadzał jakąś słubę, mającą na celu trzymać Polaków za ryło , Kaczor, CBA, takie sobie gestapo, Tusk na razie jeszcze nic, ale na pewno coś wymyśli. I masz rację, już i tak porządnie przez te 13 służb jesteśmy trzymany za ryło, więc może niech tak już zostanie. Bo Kaczor to wprowadzi od razu dwie , gestapo i NKWD

Gość kafeMoniiiii
"kaffeMonii, każdy kolejny rząd wprowadzał jakąś słubę, mającą na celu trzymać Polaków za ryło , Kaczor, CBA, takie sobie gestapo, Tusk na razie jeszcze nic, ale na pewno coś wymyśli. I masz rację, już i tak porządnie przez te 13 służb jesteśmy trzymany za ryło, więc może niech tak już zostanie. Bo Kaczor to wprowadzi od razu dwie , gestapo i NKWD" x przez taką podstawę nic nigdy się nie zmieni, bo deklarujesz BIERNOŚĆ choćby nie wiem co. Choćby nie wiem jak źle się działo w Polsce, to Ty właśnie deklarujesz, że posłusznie siedzisz w domku i zgadzasz się na wszystko. Nie każdy jest takim tchórzem. Niech wprowadzą 20 kolejnych służb, a ja wyjdę i podobni do mnie razem ze mną.

Gość baloon yakte
Piotr Duda stwierdził, że związek przygotowuje się już do strajku generalnego na Śląsku. Nie wykluczył on też, że po spotkaniach sztabu protestacyjnego zaplanowanego na 5 marca zostanie podjęta decyzja dotycząca objęcia referendum wszystkich zakładów w Polsce. Lider „Solidarności tłumaczył, że rząd przyjął projekt dotyczący elastyczności pracy bez zgody Komisji Trójstronnej, co jak mówił stawia związki zawodowe w mało komfortowej sytuacji. - Związek Zawodowy Solidarność podejmuje wielką ofensywę przeciwko temu, aby ten rząd jak najszybciej odszedł od władzy i to jest naszym celem, to jest moim celem. Strona rządowa powinna przemyśleć tę sytuację i jeszcze raz usiąść do konkretnych rozmów. Po dwuletniej ponad pracy jako przewodniczącego Komisji Krajowej, jestem przekonany, że Polskę czeka okres dużych akcji protestacyjnych, dużych demonstracji, nie tylko „Solidarności. Mam zamiar na ten temat rozmawiać z pozostałymi centralami związkowymi i nie tylko centralami związkowymi powiedział Piotr Duda. 16 marca w sali BHP Stoczni Gdańskiej przewodniczący NSZZ „Solidarność spotka się z różnymi stowarzyszeniami, które jak podkreślał są pokrzywdzone przez obecną władze.

Gość Otake Polske wlaczyłem
Dokonania rządu Tuska: 1. Afera hazardowa, 2. Afera lekowa, 3. Afera z kupowaniem głosów w Wałbrzychu, 4. Afera Senatora Misiaka (ustawione przetargi), 5. Afera ministra Grada (firma jego zony "przypadkowo" wygrywa przetargi dla ministerstwa którym kieruje Grad...), 6. Afera ministra Grabarczyka, 7. Podsluchiwanie dziennikarzy przez ABW, 8. Zakup samolotów Bryza bez przetargu, 9. Podwyzka podatku VAT, 10 .Podwyzka podatku gruntowego, 11. Benzyna w góre, 12. Gaz w góre, 13. Kredyty w górę, 14. Żywność w górę, 15. Podwyżka energii, 16. Wzrost cen biletów komunikacji miejskiej , 17. Upadek stoczni (katarscy inwestorzy którzy nie istnieli), 18.Dramatyczna sytuacja w sluzbie zdrowia w NFZ-cie brakuje 600mil., 19.Od 4 lat brak nawet PROJEKTU poprawy stanu służby zdrowia , 20. Brak odpowiedniego przygotowania i bezpieczeństwa polskich żołnierzy w Afganistanie, 21. Skandaliczne szkolenie wojska - 4 katastrofy lotnicze (Bryza, Casa, Mi-24, Tu-154), 22. Minister sportu na stanowisko dyrektora mianuje swojego prywatnego fryzjera, 23. Pierwszy raz w historii ministrem sprawiedliwosci zostala osoba bez wyksztalcenia prawniczego 24. Asystent Komorowskiego Roman Kuźniar publicznie deklaruje ze Katyń nie był ludobójstwem 25. Usilnie twierdza ze w Polsce niema kryzysu i jesteśmy zielona wyspa a dług publiczny wynosi ponad 800 miliardów, 26. Wzrost bezrobocia do 13%, 3.2 mln dzieci w Polsce zyje na skraju nedzy, 27. Wzrost liczby bezdomnych, 28. Obietnica wybudowanie do konca 2008 3 000tys km autostrad (nie wybudowano nawet 1 km), 29. Nowo oddana trasa S8 której 1km kosztowal 200mln. nadaje sie juz do generalnego remontu! 30. Wstrzymanie budowy autostrady A2, 31. Wedlug raportu NIK Polowe polskich dróg nalezaloby zamknac z powodu stanu technicznego a przyzwoitych jest tylko 0,5 procenta, 32.Wstrzymano wiele inwestycji drogowych, 33. Za poparcie PO w wyborach w 2007 roku Gronkiewicz Waltz dofinansowała stadion piłkarski Legii za ok 500 mln, 34. Rząd do końca 2009 miał przyjąć 269 projektów (przyjął 74), 35. Ciągłe próby sprywatyzowania strategicznych polskich firm (Lotos, Orlen, WBK, SPEC, LOT,), 36. Opóźnienia w przygotowaniach do EURO 2012 37. Zabrali 1,5mln dla niewidomych, 38. Brak reakcji rządu na krytyke Polski w Parlamencie Europejskim przez holenderskich Eurodeputowanych, 39. Brak reakcji Polskiego rządu na oskarżenia Eriki Steinbach o to ze Polska jest współwinna wybuchowi II wojny światowej 40. Doprowadzenie do likwidacja fabryki FSO, 41. Zabierają pomostówki, 42. Brak reakcji na zamykanie Polskich szkół na Litwie, 43. Brak pieniędzy na wojsko i policje, 44. Wzrost przestępczości, 45. Brak zapowiadanych reform, 46. Planowane zwolnienia, prezesa Narodowego Centrum Sportu otrzymuje 570tys zl premii od minister sportu Anny Muchy za brak dotrzymania terminu związanego z oddaniem do użytku Stadionu Narodowego. 47 .Wyższy wiek emerytalny, 48. Gigantyczny wzrost zatrudnienia w administracji 49. Coraz niższy poziom szkolnictwa, 50. Zamykają i likwidują sanatoria dla dzieci, 51. Tragiczna sytuacja na polskiej kolei, a czekamy jeszcze na CUD gospodarczy i druga Irlandię 52. afera "taśmowa" PSL etc etc . Elektorat PO dobrze wie, ze pan Tusk, to notoryczny kłamca i oszust wyborczy. Niestety akceptują i firmują jego kłamstwa, tylko sami do końca nie wiedzą, ze taka postawa kręcą bicz na samych siebie. W przyszłości zapewne będą tego żałować, niestety będzie za późno.

wyjdź, nie bronię, ale ja wiem jak smakuje na plecach pałka zomowca, DO MŁODYCH ŚWIAT NALEŻY

o pojawił się ten żolnierzyk pisiorów, żenada