Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

20 marca wychodzimy na ulicę- Tusk musi odejść !

Polecane posty

Gość policjanttt....
nielegalne zgromadzenie jest wykroczeniem a próba obalenia ustroju polski jest przestępstwem Polska jest państwem prawa. Nie podoba się można wyjechac do Anglii i mieszkac po 5 w pokoju.

Sytuacje w Polsce mogę zobrazować tak;W pewnym domu(Polska) mieszka rodzina(my) w którym rządzi ojciec tyran(rzad) i cała rodzinę maltretuje przepija pieniądze wydaje kasę na fajki pożycza kolesiom a na dzieci nie ma chodzą głodne smutne wstydzą sie za niego i teraz do nas należy wybór czy postawimy się mu i coś w nim tknie, czy damy się okładać i okradać ?Nie nie ludze sie ze protesty doprowadza do obalenia tego rządu ,ale na pewno dadzą rządzącej koalicji coś do myślenia.

Gość ,,,
Bieda-pojęcie względne. Uważasz chyba że w myśl staropolskiego przysłowia"skoro jest chleb i woda to nie ma głoda"'.Nie o taką biedę chodzi choć 800 tys głodnych dzieci w środku Europy to być może pierwszy krok ku niej. Powinnaś mieć większe ambicje niż satysfakcję z faktu że Polacy nie umierają (jeszcze) jak w Afryce.

Gość ,,,
-do hgg

Gość policjanttt....
to po co macie protestowac skoro to nic nie da nie szkoda czasu??? Polacy mają takich polityków jakich chcą miec oni nie wzięli się z kosmosu Wasi chcieli solidarności i kapitalizmu i mamy co oni chcieli

Gość ddalfOlla
"nielegalne zgromadzenie jest wykroczeniem a próba obalenia ustroju polski jest przestępstwem" x Jak tysiące wyjdą na ulicę, to ciekawe jakim cudem znajdą miejsca na nich w przepełnionych na tą chwilę więzieniach :D Nic nie zrobią. Wiesz o tym dobrze. Tak było w wielu krajach i tak tez będzie u nas. Tyle. Nie chcesz, nie przyłączaj się. Co Cię tak boli, że się produkujesz i zniechęcasz?

Gość 3333333334444
Wszystkich nie wsadza za probe obalenia polski!

Gość hoang hai him
ART. 146 K RP Prezes Rady Ministrów, wiceprezesi Rady Ministrów i ministrowie składają wobec Prezydenta Rzeczypospolitej następującą przysięgę: "Obejmując urząd Prezesa Rady Ministrów (wiceprezesa Rady Ministrów, ministra), uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji i innym prawom Rzeczypospolitej Polskiej, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem." Przysięga może być złożona z dodaniem zdania "Tak mi dopomóż Bóg". KŁAMSTWO W MAJESTACIE PRAWA HAHAHHAHAHA

Gość policjanttt....
premier to mój szef muszę go wspierac:)

Gość policjanttt....
po drugie jako pracownik budżetówki nie zależy mi na zmianach ja mogę tylko stracic rzad daje nam przywileje, my musimy byc lojalni za 10 lat będę mógł przejśc na emeruturę, miałbym 1200 zł na rękę ludzie za tyle pracują

Gość hoang hai him
a to wszystko jasne... TO PRZYNAJMNIEJ NIE PRZESZKADZAJ ....

Gość Grzegorz. Schetyna
hehehe banda idiotów dzięki frajerzy ;)

Gość policjanttt....
ale ludzie nic nie zmienicie zmienicie moze świnie przy korycie ale koryto będzie dalej Polak Polaka zawsze oszuka, to jest pewna mentalnośc nie da się tego zmienic przepisami.

Gość sSamiii
"ale ludzie nic nie zmienicie zmienicie moze świnie przy korycie ale koryto będzie dalej" x Oczywiście, że zmienimy! Choćby to, że jak te świnie przy korycie zmienimy, to kolejne będą miały tego świadomość. Rozumiesz? Bądźmy bierni, to dalej będą nas okradać, potem przyjdą nowi i znowu to samo, bo wiedzą, że społeczeństwo na to pozwoli.

Gość sSamiii
"Polak Polaka zawsze oszuka, to jest pewna mentalnośc nie da się tego zmienic przepisami." x chyba twoja mentalność, bo mi zupełnie obcy ludzie pomogli i sama pomogłam. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka w którym siedzisz.

Gość policjanttt....
ale nie jest dla nich żadna kara politycy są już do końca życia ustawieni, nic im nie zabierzecie

Gość policjanttt....
Zapomniałem dodać, że kiedyś byłem w ZOMO i do dziś jestem sprzedawczykiem

Gość sznyty a nieszyty
o, i znowu dyskusja, że wybory były sfałszowane ... ostatnio ktoś tu podał linka, na temat serwerów "ruskich". link ten miał być dowodem, że nas oszukano w wyborach... :D teraz znowu ktoś podnosi temat, że 30% poszło do wyborów i dlatego je sfałszowano... no ludzie, gdzie wy się uchowaliście z takimi wnioskami?

"ale ludzie nic nie zmienicie" to sie okaże ja zaryzykuje a Ty dalej żyj w swojej iluzji zielonej wyspy :P

Gość ja.........................
sznyty, tęskniliśmy.. Dodzwoniłeś się wczoraj do Szkła Kontaktowego ? Wytłumacz jedną rzecz : na ch*j PKW korzystała z ruskich serwerów ? PRZYPADEK ?

Gość sznyty a nieszyty
mój ojciec był esbekiem a ja kontynuuję karierę rodzinną w PO ku chwale KOMUNY, PZPR i Unii Europejskiej ;)

"ale nie jest dla nich żadna kara politycy są już do końca życia ustawieni, nic im nie zabierzecie" -wierze ze kiedys za wszystko zaplaca

Gość sznyty a nieszyty
Rosja jest moją ojczyzną, a Putin moim prezydentem i jestem mu wierny

Gość policjanttt....
nie wierze w żadną zieloną wyspę tylko uważam że zwykły protest nic nie da.

Gość policjanttt....
proponujecie rewolucję?? ona pożera własne dzieci......

Gość dyry dyry
no faktycznie, wyjście na ulicę to wielkie ryzyko :D a nuż mnie interweniują, albo osadzą na "szucha", albo ześlą do łagrów ruskich :D ale to takie tragiczne , romantyczne i takie patriotyczne zarazem na wały ludzie! bo wróg nadciąga!! :-O