Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Go艣膰 talib
No biedna jest, bo nie radzi sobie z tym swoim 偶yciem, a popl膮ta艂a sobie i innym 偶ycie, tak jest, na w艂asne 偶yczenie, ale wtedy jak wik艂a艂a si臋 w romans nie my艣la艂a o tym, nie my艣la艂a o konsekwencjach, wiem 偶e zaraz kto艣 napisze, 偶e powinna pomy艣le膰 i przewidzie膰, pewnie 偶e powinna, ale tego nie zrobi艂a. Pisz膮c, 偶e umiera, na pewno nie mia艂a tu na my艣li 艣mierci prawdziwej, tylko serce jej p臋ka, bo nie panuje nad emocjami. Takich ludzi jest sporo, kt贸rzy zdradzaj膮 i s膮 zdradzani, jedni zdradzaj膮 i maj膮 to gdzie艣 a inni anga偶uj膮 si臋 emocjonalnie i w艂a艣nie nasza "bohaterka"pozwoli艂a sobie na emocjonalny anga偶, dlatego tak jej teraz ci臋偶ko.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 talib
Do "co nas nie zabije to wzmocni" i co zadzwoni艂a艣 do niego teraz po 21?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co nas nie zabije to wzmocni
tak jest najebany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co nas nie zabije to wzmocni
powiedzia艂, 偶e jutro do mnie przyjedzie, powiedzia艂am, 偶eby do mnie jutro nie przyje偶dza艂, powiedzia艂 ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talib
Po co ten facet m膮ci ci jeszcze w g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
chlust! chlust! chlust! i wiaderko ka艂u z moczem -CHLUST!! A teraz oba wiadra pomyj i wytrzyj do sucha - szmato!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do taliba....
ojojoj ..... serce p臋ka... chyba dzieciom, 偶e ich matka chodzi p贸艂przytomna z mi艂o艣ci do s膮siada, zamiast zaj膮膰 si臋 nimi..... m艂odsze ma 1,5 roku i w艂a艣nie teraz wymaga najwi臋cej uwagi,...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
jak cie wiadro nie zabije, to ci mi臋艣nie kegla wzmocni. TFU!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 umiera to raczej m膮偶
autorki 偶e ma puszczalsk膮 偶on臋 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...umre...
witam. Dobrze,ze nie jestem tu sama ze swoim problemem... Tak Talib masz racje,to ze w opisie wstawilam ...umre... nie znaczy ,ze umieram smiercia prawdziwa,oznacza ze wpakowalam sie w to wszystko cala soba,zakochalam sie w nim w tym sensie,ze nie koniecznie musi dochodzic miedzy nami do zblizenia cielesnego,poprostu jest mi z nim cudownie... mysle o nim bezustannie,fantuzjuje,szukam kontaktu. Jestem w stanie ogromnego zauroczneia,zakochania ale nie zrozumija mnie Ci,ktorzy nie chca zrozumiec. Jestem w Policji juz pare lat i nigdy w zyciu nie przenioslam i nie bede przenosic swoich domowych brudow do pracy! Swoja prace uwielbiam,szanuje,tam odpoczywam,wylaczam sie do konca i sluze pomoca innym.. Dla tych z byjna wyobraznia to Alkoholikiem tez nie jestem,hehhee chcyba nie mam na to czasu,bo non stop jestem za kolkiem:) piwko uwielbiam oczywiscie i degustuje sie nim tylko wtedy,kiedy moge,kiedy przyjdzie wieczor i przyjda wspomnienia! Reasumujac,wiem co robie,krzywdze rodzine,ale nic nie dzieje sie bez przyczyny. Moj maz zmienil sie o 360stopni jeszcze przed urodzeniem drugiego dzeicka: nie dostrzega moich potrzeb,nie prawi komplentow,nie pociesza i nie jest oparciem w trudnych dniach. Tyle razy go prosilam,mowilam aby mnie zrozumial,wysluchal,porozmawial o potrzebach,okazal zainteresownie,, i okazywal na dzien dwa po mojej prosbie,po naszej rozmowie... Ja nie szukalam wrazen,na sile kochanka,poprostu okazal sie na samym poczatku kumplem,przyjacielem a dopiero potem byl mi coraz blizszy... Widzielismy sie wczoraj,rozmaiwalismy dosyc dlugo.. nic nowego nie uslyszalam,tylko to,ze boji sie,ze znow najdzie mnie taka ochota na usprawiedliwienie mnie przed moim mezem i o wszystkim powiem... ze teskni,myslami jest ze mna,pragnie... jest jeszcze gorzej niz myslalam,ale postaram sie zakonczyc ten chory zwiazek, P.S. moj Dzien Kobiet,wygladal rewelacyjnie,MAZ ZYCZEN MI NIE ZLOZYL!! wrocilam z pracy,wyszedl do kumpla,wrocil,kiedy kladlam sie z corcia spac,wreczyl jej kwiatek z doniczce i kazal ej przekazac go mnie,odpowiedzialam ze dziekuje,ale ten kwiatek moze wreczyc tej osobie,z ktora spedzil 3 godz wczesniej... I jak tu ma byc dobrze:(!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
MAZ ZYCZEN MI NIE ZLOZYL!! Ty sie ciesz 偶e ci kurwiego - policyjnego 艂ba nie urwa艂!!!!!!!!!! S艂u偶ysz pomoc膮? - pa艂k膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a te k...mno偶膮 si臋
jak czytam wypowiedzi tych co si臋 szmac膮 to krew mi buzuje jak oszala艂a, jak tak mo偶na sra膰 we w艂asne gniazdo? gdyby艣 by艂a autorko moj膮 bratow膮 to la艂abym ci臋 codziennie dop贸ki nie zm膮drza艂aby艣 albo wygoni艂a na sto wiatrow by艣 mog艂a si臋 dalej prostytuowa膰 chronilabym brata przed taka kurw膮,bo rodzina to DOM a nie burdel. DOM bez k艂amstw i kurewstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...umre...
Paniom juz podziekujemy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
Ju偶 wiem. Ty s艂u偶ysz pomoc膮 nie pa艂k膮 - ty pomagasz pa艂kom. Na kt贸rej ulicy "s艂u偶ysz"? Pa艂ka mi wisi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...umre...
to uwazaj bo sie potkniesz pajacu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
O twoj膮 pa艂k臋, czy o moj膮 pa艂k臋? Pewnie o moj膮 - bo przy TAKICH mi nie staje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...umre...
Jednym slowem mowiac-MASZ SZCZESCIE

Udost臋pnij ten post

Bardzo wsp贸艂czuje Wam wszystkim tutaj!! Nie ma to jak si臋 ponownie zakocha膰 gdy jest si臋 juz po 艣lubie i czlowiek mysli ze to na pewno bylo to.. a gowienko.... okropna sytuacja. Ja bym sie w zyciu sama czegos takiego nie spodziewala, ale mam m臋za od niedawna. i od niedawna rowniez kontakt z "bylym". Generalnie calkiem mozliwe ze odwale numer i zostawie m臋za, on 偶one ma, ale nie zyje z ni膮 juz od kilku lat. Ciagle mnie kocha. Nigdy nie mielismy okazji tak naprawde pobyc razem bo wtedy wszak nie mialam m臋偶a ale bylo "za pozno" bo on juz byl zar臋czony i wiecie.. jak sie za brnie to niestety tak jest... a teraz same komplikacje.. JA PIERNICZE :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chod藕cie wszyscy, chod藕cie
Kurwy sie ty z艂a偶膮. chod藕cie, chod藕cie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
Szcz臋艣cie to ma twoja pa艂ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...umre...
hehheh,to powiedz na ktorej uliscy jestes,stan tylko przy lampie lub przystanku autobusowym z golym fiutem zeby cie koledzy mogli rozpoznac,opisywac siebie nie musisz,bo juz cie wyobrazam-burak z czerwonymi policzkami z widrem pomyj w rece:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .hmm...
a ja cie chyba rozumiem,nie bylam nigdy w takiej sytuacji ale wyobrazam sobie i wspolczuje.. Nie ma nic gorszego od tego,ze wlasny maz cie nie zauwaza,jest obok ale go nie ma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
Twoi koledzy rozpoznaj膮 ludzi po go艂ych fiutach? A po czym rozpoznaj膮 suki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
Nie ma nic gorszego od tego,ze wlasny maz cie nie zauwaza,jest obok ale go nie ma... Przecie偶 ten m膮偶 ma rogi wy偶sze od pa艂acu kultury. I WIE O TYM!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .hmm...
Madre wiadro z pomyjami -ja nigdzie nie doczytalam,ze jej maz przed zdrada mial rogi jak palac kultury? chyba sam sie pogubiles w temacie,bo autorka jasno i wyraznie napisala,ze nie ukladalo im sie juz duzooooo wczesniej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .hmm...
i jeszcze jedno,mezczyzni zwykle zdradzaja,bo sie im nudzi,weszla rutyna w ich malzenstwo,szukaja wrazen,lepszego sexu,chca poczuc sie samcami,ktore wyrywaja kazda... Kobiety zwykle robia to dlatego,ze ich mezczyzni je nie cenia,nie uwazaja,traktuja jak przynies,podaj,pozamiataj,uwazaja za kuchte domowa,a na ich stwierdzenie "ide do kosmetyczki" odpowiadaja: tobie juz nic nie pomoze... Stwierdzono naukowo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadro pomyj
ja nigdzie nie doczytalam,ze jej maz PRZED ZDRADA mial rogi jak palac kultury? Rozjebalo mnie ;):);):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chod藕cie wszyscy, chod藕cie
tu sie z艂a偶膮 nie tylko kurwy. Tu sie z艂a偶膮 te偶 g艂upie kurwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjklkjmo
.hmm... i jeszcze jedno,mezczyzni zwykle zdradzaja,bo sie im nudzi,weszla rutyna w ich malzenstwo,szukaja wrazen,lepszego sexu,chca poczuc sie samcami,ktore wyrywaja kazda... Kobiety zwykle robia to dlatego,ze ich mezczyzni je nie cenia,nie uwazaja,traktuja jak przynies,podaj,pozamiataj,uwazaja za kuchte domowa,a na ich stwierdzenie "ide do kosmetyczki" odpowiadaja: tobie juz nic nie pomoze... Stwierdzono naukowo..uheheheheh :) Tez tak moeilam mamie jak chcialam wcisnac jej jakos glupote :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjklkjmo
mowilam *

Udost臋pnij ten post