Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość Fbnvcghgfdvhj
W ten swiateczny czas sa najwazniejsze niunie. To one teraz goszcza sie z kochankiem,spaceruja z nim .

Gość talib
do TWAŁPO Pośmiałam się z twojej wypowiedzi odnośnie spowiedzi, ale zdziwiona jestem, że ty wielki moralista nie chodzisz do spowiedzi,może powinieneś być srodze obrzucony błotem przez ludzi spowiadających się, może powinni cię tak obrzucić błotem jak ty bohaterkę i inne, w końcu nie żyjesz tak jak inni, chyba zrozumiałeś o co mi chodzi, mam taką nadzieję, wierzę, że jesteś w miarę inteligentny. Miłych świąt

Gość zgad łaś
Za chwilę przyjedzie i idziemy na spacerek

Gość Ja wiem i smieje sie
Ja tez ,spacerek zaraz zalicze. A co do spowiedzi od dawna nie spowiadam sie w konfesjonale . Mam sasiadke ktora ma zonatego kochanka ,a w kosciele udziela sie niemal jak ksiadz,do spowiedzi lata a co jakis czas widac pana ruchacza u niej.

Gość TWAŁPO
Chcesz powiedzieć że uważasz iż moralność siedzi w konfesjonale? Albo gdzieś w okolicy? Zaiste zawężona percepcja. Pewnie chętnie by mnie spalili na stosie. Jest między mną a autorką różnica zasadnicza: mój pogląd na temat spowiedzi nie wyrządza nikomu krzywdy.

Gość taktik
TWAŁPO Chcesz powiedzieć że uważasz iż moralność siedzi w konfesjonale? Albo gdzieś w okolicy? Zaiste zawężona percepcja. Pewnie chętnie by mnie spalili na stosie. Jest między mną a autorką różnica zasadnicza: mój pogląd na temat spowiedzi nie wyrządza nikomu krzywdy. Zaiste: czy poglądy mogą wyrządzać krzywdę?

Gość TWAŁPO
Tak. N.p. - poglądy nazistowskie lub antysemickie mogą wyrządzić krzywdę. Propagowane mogą być przyczyną tragedii i zabójstw.

Gość To bylo do prze
Kochanki to smiecie ktorych faceci sie wstydza dlatego trzymaja je w ukryciu.

Gość talib
do TWAŁPO oj widzę, że chyba nie zrozumiałeś o co mi chodziło na temat spowiedzi, a co do twojej wypowiedzi na temat poglądów, to nie mogą wyrządzić krzywdy dopóki nie wdrożysz ich w życie praktycznie i nie ważne czy nazistowskie czy odnośnie wiary, jeżeli będą użyte w negatywny sposób przeciwko innym ludziom i z agresją to każdy pogląd może wyrządzić krzywdę. Czasami mam wrażenie, że mądry jesteś tylko w pisaniu słów obraźliwych i niecenzuralnych, a jak przychodzi do zastanowienia się i do przeprowadzenia prawdziwej dyskusji to się gubisz.

Witam Was w Poniedzialek Wielkanocny i zycze milego dnia :) ale nie Tobie Twałpo,Ty stwierdzam,ze jestes nienormalna i nie zaslugujesz na zyczenia ode mnie!!! w szoku jestem i ciesze sie,ze podoba sie moja watek innym,ze moga wczuc sie w taka sytuacje,wyciagnac wnioski... bardzo dobrze...dziekuje Wam,ze potraficie zrozumiec drugiego czlowieka,takiego ktory pobladzil w zyciu (mowie o sobie), i takiego,ktory potrafi cieszyc sie tym co ma (mowi o co nas nie zabije...):) wracajac do tematu spowiedz... ja przelamywalam sie bardzo dlugo i wkoncu sie przelamalam i wiecie co,duzo lepeij sie poczulam,ksiadz dodal mi otuchy,dobre slowa sprawily,ze spojrzalam na ta sytuacje innym okiem... nie mysle o Nim,a jesli juz w mojej glowie zaczyna sie pojawiac...,mysle tylko o tym jak mnie skrzywdzil,jak wykorzystal.... przetrwam to,jestem dobrej mysli... Swieta,chociaz wrocialm rano z pracy,spedzam w gronie rodziny,przyjaciol,dzis mam wolne,takze za moment otwieram baryk:D zycze Wam weslolego zalanego Poniedzialku,obyscie byli bardzo bardziej wyrozumiali dla ludzi,potrafili usmiechem obdarowywac bliskich,znajomych i nieznajomych i tego szczescia,ktore niejednokrotnie ocala nam zycie... Wszystkiego Dobrego:D xxxxxxxxx Co nas nie zabije,myslalam wczoraj o Tobie,jak spedzasz swieta... czy ze swoim ukochanym? czy byl z Toba? zycze Ci duzo milosci....tej odwzajemnionej rowniez...:D sciskam Cie

Gość TWAŁPO
talib - oj widzę że chyba zadałaś pytanie w niewłaściwy sposób, oczekiwałaś innej odpowiedzi (moja ci nie pasuje), albo odpowiedzi nie zrozumiałaś. Samo głoszenie poglądów może wyrządzić krzywdę. I dlatego samo głoszenie lub rozpowszechnianie poglądów nazistowskich lub antysemickich jest karalne. A czy samo poparcie dla postaw kurewskich może wyrządzić krzywdę? TAK. Wyobraź sobie że wejdzie na ten wątek młoda mężatka, z nieukształtowanym jeszcze kręgosłupem moralnym i mężem w delegacji od miesiąca. Poczyta sobie jak to sie można fajnie łajdaczyć, mieć z tego kupe radości i solidne wsparcie moralne całkiem sporego grona innych łajdaczek, i nie tylko. Czyż nie pomyśli sobie: a. pójde dam dupy sąsiadowi. Będzie fajnie. ? .hmm.. - Nieładnie, bo ode mnie życzenia otrzymałaś. ;) Jeszcze niedawno mąż był winny, bo nie chciał brać przy zlewie. Teraz okazuje się że i kochanek "skrzywdził" i "wykorzystał". Żeby swoje łajdactwo tłumaczyć sobie w tak pokrętny sposób, to trzeba mieć dość specyficzny charakter... Nie wydaje wam się? No i w 100% potwierdziła sie moja teoria o spowiedzi: była spowiedź, był opłatek, teraz otwiera sie barek żeby popić................. :):):):)

Ty sie kobieto lecz,przeciez wczesniej jak dobrze pamietam pisalas,ze trzeba miec swoj rozum i nim myslec,wiec jakim teraz cudem mowisz,ze mloda mezatka kiedy wejdzie na moj temat,stwierdzi,ze ona tez sprobuje??? Czasem wydaje mi sie,ze piszesz jako dwie rozne osoby,dwa rozne charakterki...moze sie myle? a te Twoje teorie mozesz wsadzic gleboko w dupe... sorry za wyrazenie ale mysle ze lepiej bedzie,jak opuscisz moj post,a te tezy to glos u siebie w domu,bo jak widac tutaj male masz poparcie! I nie odnos sie do moich komentarzy,bo ja odnioslasm sie do Twojego OSTATNI RAZ!

Gość TWAŁPO
A ty czym myślisz? Rozumem? Więc czego chcesz wymagać od młodej mężatki, która wejdzie na ten wątek? Prawda w oczy kłuje, ale do łba sie nie przebije? A pokrzykiwać to sobie możesz jak masz pałę. Przy boku albo w kroku!!

Witam Wszystkie pozytywne dziewczyny na tym wątku, przeczytałam wszystkie wpisy jakie pojawiły się w ostatnich dniach. Uważam że osoba pisząca pod nikiem Twałpo wysyła pozostałe negatywne posty w tym stylu. Robi to nie tylko w tym wątku ale również w wielu innych. Największym upokorzeniem dla niej będzie ignorowanie jej wypowiedzi, zobaczycie jak ją rozsierdzi lekceważenie jej zdania.

Cześć dziewczyny. Na reszcie jestem sama i mam wolny dom tylko dla siebie i mogę odpisać. Dzieci pojechały do znajomych przed chwilą. Teraz jest mój czas na odpoczynek do jutra rana. Też o Was myślałam, o Umrę szczególnie. Skoro Umrę pytasz jak spędziłam święta?, to Ci troszkę opiszę. Nie będę odpisywała na żadne chamskie zaczepki z góry uprzedzam!!. W piątek jak pisałam był u mnie do bardzo późna i oglądaliśmy filmy, wcześniej byliśmy na zakupach. I teraz mam mnóstwo pytań sama do siebie, bo przyjechał w sobotę rano. Pojechał przed 14, bo musiał iść z dziećmi do kościoła. Był nerwowy, nawet jedna sytuacja mnie zaniepokoiła, bo pierwszy raz go takiego widziałam, jednak o nic nie pytałam. Jak pojechał, to ja dopiero zabrałam się za przygotowania świąteczne. Dzieci mi pomogły. W niedziele się nie widzieliśmy. W niedziele u mnie było śniadanie wielkanocne i obiad, cała rodzinka i 2 przyjaciół moich dzieci ( a dziećmi moich znajomych), bo spędzaliby te święta sami. Potem oglądałam filmy do późna w nocy. Dziś na obiad zaprosili mnie moi rodzice. Dzień wolny więc spałam do 10. Zrobiłam sobie kąpiel i właśnie w tym czasie przyjechał On z kolegą, poprosiłam, żeby dali mi godzinę, aż się wyszukuję. Jego bym wpuściła, jednak nie zamierzałam przy kumplu latać w szlafroku i mokrą głową. Przyjechali po godzinie. Zapytałam się, gdzie dziś je obiad, odpowiedział, że u mamy. Kolega się go zapytał a gdzie .......imię jego żony, on odpowiedział, że ona u swojej mamy. Ja dziś mam ochotę być sama, wiec mu powiedziałam, że ja bardzo późno wrócę muszę przemyśleć kilka spraw. Też zrobiłam sobie drinka jak Umrę (alkohol jest dla ludzi), puściłam sobie muzyczkę. Potem sobie zrobię kąpiel ponownie i zapodam jakiś fajny film. Joyjoy a co u Ciebie?

Witajcie to nas wzmocni, hmm, talib i wszystkie dziewczyny nieużywające wulgaryzmów. Wczoraj rano przyjechała moja córka (mieszka w innym mieście) później jej chłopak, więc miło spędziliśmy przedpołudnie. Na obiad byliśmy zaproszeni do mojej szwagierki no i dzień zleciał. Dzisiaj odwiedziła nas moja koleżanka z mężem i było bardzo wesoło, oboje to ludzie z dużym poczuciem humoru, próbowali wyciągnąć mnie gdzieś potańczyć ale nie mam ochoty. Wieczór spędzę przed telewizorem. Mój ukochany wraca w czwartek, ma do pokonania 1400 km więc troszkę się martwimy pogodą. Pozdrawiam Was serdecznie

Joyjoy witaj!! Tu wcześniej były wpisy przed Twoimi. Szczekające 2 na pewno, były i ich nie ma!! Ja dziś już nie wiem czy cokolwiek wiem!!. Mam na szczęście go na dystans i kontroluję cały czas swoje uczucia i emocje, tak zostałam kiedyś skrzywdzona!!, nigdy więcej nie poświęcę nic z siebie więcej dla innej osoby, jeżeli ona nie da mi przynajmniej tyle ile daje ja!!

Gość Srusru
To bylo do przewidzenia,zadnych wspolnych swiat ;) Gdyby nie dzieciaczki i rodzinka .....

Gość pogustach
O! Cenzuruja wypowiedzi. Bardzo nie pasuje falszywym pindom prawda. Slicznotki spod ciemnej gwiazdy dbaja i ususuwaja wpisy im niewygodne. Co za falsz. Jakie to wszystko moralnie brudne.

Gość Srusru
Jasne,jasne ... Tepa dzida?a coz to za slownictwo? Bo ty wiesz gdzie i z kim on jest haha Szkoda mi ciebie mala... Przyjaciel dzwonil haha oczywiscieee

Gość oj,oj,oj,oj.....
Albo ty jestes az tak glupia albo az tak naiwna.....On u swojej matki a ona u swojej matki na Swieta?I ty w to wierzysz?Hehehe,naiwniara.A teraz chleje z kolesiami,no to faktycznie dno nie facet.Zamiast z dziecimi na spacer wyjsc to on chleje w swieta.Kobieto jak ty mozesz sypiac z takim barachlem i skurwysynem.Jak ty mozesz wierzyc w ten kit co ci sprzedaje ze osobno z zona swieta spedza.Heheheh tylko takie glupie naiwniary jak ty moga w to uwierzyc.Z zona nie sypia bo sypia z toba,z zona nie je sniadan bo je z toba,z toba spedza duzo czasu bo nie spedza go z zona,zamiast z dziecmi na spacer to chleje w swieta z kolegami,po co on wogole z zona jest?.........hahahaha.Jestes glupsza niz myslalam.Nie byl u ciebie na swieta bo potulnie spedza swieta z zona u jej i swojej rodziny w domu,razem z zona i z dziecmi,a ty wierzysz w bajki jak malolata.Idiotka.Ale tak to jest jak sie mysli pizda a nie glowa.

Gość Srusru
Buahaha ales jej pojechala..ale uwazam tak samo. Tyle czasu go w domu nie ma ,ciagle u niej,wiec po co mu zona? Ona pisala ze wraca do dzieci ...nooo wlasnie widac. Wymysla ,bo co ma napisac ..sa swieta i gdyby nie rodzina siedzialabym sama,bo moj misiu z zona jest?

Gość oj,oj,oj,oj.....
Nie dziw sie jej slownictwu.Przeciez to kurewska patologia co ma pizde zamiast mozgu i dlatego latwo jej uwierzyc w kity jakie sprzedaje jej kochanek ze swieta osobno z zona spedza.A jakos dziwnym trafem dalej z zona mieszka a kochanke stuka na boku.

Gość a to dopiero
.......................

Gość Srusru
Trzeba miec fantazje nie ma co. Znam kilku pajacow ktorzy maja kochanki,pracuje z nimi, i czasami niezle mozna sie usmiac z ich opowiesci. Potrafia niezle kity zonie wstawiac zeby spotkac sie z dziunia.

Gość Srusru
Teraz co nas nie zabije....na pomaranczowo lecisz ;)dobra jestes. Mi nie potrzebny kochanek . Nie stukam sie z zonatymi ciotami .

Gość a to dopiero
No i o to chodzi ja też bym cie nie chciał nawet w d....ę. Lece teraz na czerwono

Gość Srusru
Cale szczescie ze bys nie chcial ;)

Gość oj,oj,oj,oj.....
Myslisz ze jestem zadrosna?Heheheheh.A o co? O zonatego ruchacza co swie kobiety w bambuko robi?Jeszcze mnie nie pojebalo.Zreszta on robi w huja jedna kobiete(zone ktora niczego nie swiadoma,brudne gacie mu pierze) i laduje w kurwe (kochanke co nie ma szacunku do siebie i za nic moralnosc)i laduje ja tez nie tylko kutasem ale i klamstwami. Zawsze sie wkurwiam jak czytam o takiej patologi,co pizde ma zamiast mozgu.I jeszcze tu opisuje jaka to ona szczesliwa z tym kochankiem(szkoda ze nie pomysli ze jego dzieci nie sa juz tak szczesliwe gdy tatus zamiast spedzic z nimi czas to pierdoli sie z kochanica).Pisze jaki ten jej kochas dobry jest i jak oni sie kochaja.Hehehe wielka milosc!Kochanica nie wie co to milosc,bo jej przy kochanku nie pozna skoro on wpada tylko na ruchanko i do domciu do zonki znika.No i milosc nie znioslaby dzielenia sie facetem z inna kobieta!Myjesz gebe po pocalunku kochanka?Pewnie nie a on ma jeszcze soki piczki swojej zony na ustach podczas gdy ty mu je wylizujesz.