Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wrażenie że jestem nikim

Proszę pomóżcie, już nie wiem co robić!

Polecane posty

Próbowałam z nim rozmawiać ale to nic nie dawało. Żadnych skutków a jak już to na dzień dwa i znow to samo... Raczej nie mecze go hormonami bo jestem taka jak zawsze. Nie marudze itd. Ciaza mnie nie zmieniła. Jedyne co to czasem sobie pomarudze że co chwile muszę latać siku bo mala na pęcherz ciśnie...

Gość mala_szklaneczka
.

Gość mala_szklaneczka
nie widze postów

No wiem że boi sie tego ale bardzo chcial dziecka. Wczesniej, jeszcze przed jego zmiana rozmawialiśmy o tym. Mówił mi że sie boi że nie da rady, że nigdy nie mial styczności z małymi dziećmi i nie będzie umiał sie zająć. Tłumaczyłam mu że sobie poradzi, że to nie takie trudne i przecież wszystko mu pokaże. Uspokoił sie. Widzialam jaki był szczęśliwy. Jak mu sie oczy szklily gdy u lekarza słyszał bicie serduszka, jak płakał gdy kupił Lozeczko bo mówił że dotarło do niego że już nieDlugo naprawdę będzie ojcem, będzie mial prawdziwą rodzinę... Był naprawdę wspaniałym facetem i materiałem na ojca. Nie wiem co mu odbiło.

Gość kobieta_zna:sie
wiesz, to ze nie marudzisz to tylko on moze powiedziec, bo ty sama tej roznicy nie zauwazysz :) dziwne jest to ze chcial dziecka, byl wyrozumialy, liczyl sie z twoim zdaniem, az nagle trach i sie wszystko zmienilo, cos musialo to spowodowac, byc moze naprawde ty, marudzaca baba w ciazy? nie masz innego wyjscia, skoro rozmawiasz a on dalej jest taki sam, czekaj na prod ,a potem wszystko sobie poukladasz na spokojnie, teraz nic nie zmienisz, daj mu spokoj, bo tylko sobie i jemu nerwy popsujesz, nic tym nie polepszajac.

Gość mala_szklaneczka
.

Gość mala_szklaneczka
.

On chyba właśnie mnie zdradził! Napisał mi teraz smsa że za 20 minut wróci do domu porozmawiać bo teraz ogarnia to co mu zrobił. Już nie wytrzymam tego dłużej. To dziecko ratuje mi żyćie. Gdyby nie ono chyba bym sie zabiła..

Ale on mi to właśnie powiedział że jestem jakar inna niz kobiety w ciąży bo większość zachowuje sie jak rozpieszczone dzieci a ja nie. Do tego nie mam zachcianek itd.

Gość mala_szklaneczka
.

Gość mala_szklaneczka
nie rozumiem?? to co mial ci powiedziec to jest to ze jestes inna niz kobiety w ciazy ??? czy to ze cie zdradzil ??

Gość mala_szklaneczka
???

Mam już tego dość. Ciągle płacze. Dziecko czuje moje nerwy, jest strasznie niespokojne, kręci sie cały czas, mocno kopie aż boli mnie brzuch i zebra.. Nie mogę sie uspokoić. Ręce mi sie trzęsą jak jakiemuś alkoholikowi na odwyku...

chce porozmawiac o tym co zrobil? a moze przegral kase?moj przegral w kasynie a moze pobil sie z kolesiem? a moze cos calkiem innego, dlaczego myslisz odrazu o zdradzie??

To że jestem inna, nie marudze itd powiedział mi już wczesniej kilka razy. Ale teraz napisał mi smsa że za 20 minut wróci do domu bo musi ogarnąć to co zrobił, że mnie kocha i przeprasza. Więc o co innego może chodzic jak nie o to że mnie zdradził?

przestan sie denerwowac, wez na luz, cokolwiek by sie nie dzialo, ty jestes wazniejsza i maluszek, napewno nic zlego, jestem pewna!

Nie wziął ze sobą nic po za telefonem. Specjalnie patrzyłam w pokoju portfel z dokumentami i pieniędzmi jest w domu więc nic z tego. Jak chodziłoby o bójkę to by nie napisał takiej wiadomości. Są dwa wyjścia. Zdrada- bo wie że to najgorsze co może zrobić. A drugie to narkotyki- nie nawidze tego świństwa a wiem że jemu w przeszłości zdarzyło sie mieć z tym kontakt. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

kobieto!!!jemu chodzi o to ze ty jestes inna niz kobioety w ciazy, czyli docenia ciebie, ktos musial mu nagadac jakia cudowna kobiete ma w domu, zlego narobil , czyli cie krzywdzil, oddalil sie, nie docenil, teraz wroci i cie przytuli, przeprosi, napewno o to chodzi, moze poczul ze takim postepowianiem moze cie stracic?? a ty odrazu o zdradzie-tak najlatwiej :)

100% nie chodzi o zdrade, 100%, zalozymy sie :)

Jeśli tym razem dotrzyma słowa co do tego kiedy wróci to zaraz powinien być. Chociaż znając jego ostatnie nawyki to może być różnie.

To że ktoś mu mówi mld pomaga. Sąsiad- jego najlepszy przyjaciel ciągle to mówi. Żeby o mnie dbał i doceniał bo nie znajdzie drugiej takiej kobiety jak ja, że zazdrości mu takiej towarzyszki życia itd. Że chciałby mieć takie wspaniałe życie jakie mój ze mną itd. (Żona sąsiada to straszna jedza więc ma czego zazdrościc.) no i wielokrotnie mu pokazywał że podobam sie mężczyzna i jak tylko będę chciała mogę mieć innego. Lepszego itd. Skoro do tej pory takie rzeczy na niego nie działały to czemu miałyby teraz zadziałać?

Czuje że chodzi o coś naprawde poważnego. On sie tak nigdy nie zachowywał. Teraz nadal nie ma go w domu a już prawie północ...

Po za tym co z tego że wróci, będzie przepraszał, prosił żeby mu wybaczyć a nawet płakał skoro za jakiś czas znow sie tak zachowa.. Znam już na pamięć te jego przeprosiny.

Gość mala_szklaneczka
.

przestan sie nakrecac :) facet ci nie napisze czegos takiego smsem, a potem przyjdzie i powie, za duzy stres, za duzo szumu. Moj pamietam tez pisal ze zaraz bedzie a wracal w nocy albo o 6.oo rano :( Boze jak ja ci wspolczuje, pamietam ten stres, ile wyplakalam, nie spalam, czekalam, po 2 miesiacach odpuscilam, chociaz ciagle to bolalo :( Poczekaj, nie stresuj sie, czekaj cierpliwie, i prosze cie zajmij sie soba, wez na luz, bo niewarto sie stresowac, naprawde.Bedzie dobrze, jakkolwiek by nie bylo, z tego co piszesz jemu zalezalo na tobie , dziecku, przechodzi jakis kryzys, zamyka sie w sobie , pije, pisalas ze cieszyl sie i uspokoil jak mu wytlumaczylas ze bedzie dobrze, ze da rade z dzieckiem, moze wiecej takich rzeczy powinnas mu mowic nie wierze ze chodzi o zdrade, jestem przekonana ze nie

Gość mala_szklaneczka
poczekamy zobaczymy;) moze nie wyprzedzaj zdarzen;) moze poprostu zrozumial jaki cham z niego i jak sie zachowywał i za to chce przeprosic ???

Gość mala_szklaneczka
zrozumial ze zle cie traktowal, ze nie mialas w nim wsparcia?? i za to chce cie przeprosic i to wlasnie zrozumial???

Gość mala_szklaneczka
.

Gość mala_szklaneczka
koniec tematu ???wrócił ???

zapisuje temat w ulubionych, ide spac, jutro tu zajze, napisz autorko co ci facet powiedzial , jestem ciekawa, trzymam kciuki :)