Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość autorko ile masz lat
ale pewnie głównie starsi, bo młodzi pewnie sponsorują albo wyrywają laski za drinka w dyskotece

Gość a ja bym ci nie radzila
kierowce miec powinnas co cie na dworzec bedzie odwozil. ja mialam kierowce co mnie zabieral z domu i odwozil, wszystkie u nas tak mialy.

Gość autorko ile masz lat
no to masz 24 lata, nie rozumiem takich kobiet jak ty, totalnie, wierzysz w Boga chociaż?

na mieszkaniowce tez masz ochrone i czesto sa w dzien ci co dorabiaja w agenturach wiec mozesz i tak trafic na znajomego

Gość ale naiwna ty jesteś
na szczęście ja nie pracowałam tak z powodu ekonomicznego ;) po prostu lubiłam to ,byłąm bardzo atrakcyjną blondynką,mówiłąm po francusku i angielsku od dziecka wiec robili na mnie wielką kasę .stawki były zróżnicowane ,zaleznie od potrzeb ale nie jeden raz widziałam obeśnych facetów,niekoniecznie starych facet idzie do agencji i mysli,że jak płaci to jest bogiem i moze wszytsko bo zapłacił a tak naprawde jest NIKIM,zazwyczaj zakompleksionym idiotą

Gość smutnanananaa
najbardziej sie boje ze byly mąz by mnie dopadł albo by kolegow swoich naslał i im kase odpalil lub sterydy jakies wzawmian za to by mnie pobili gdy bym wracala z agencji do domu....:(

tzn. ci co pracuja na nocki w agencjach to dorabiaja w ciagu dnia na mieszkaniowkach tez.

Gość ale naiwna ty jesteś
domówki to wg mnie najgorsze dno każdy może przyjśc,nawet student hi hi

Gość smutnanananaa
jutro tu wejde poczytam odpisuje, tetraz ide spac jak cos kontakt email sandrasandra89sca@onet.pl jutro mam 2 spotkania w aucie musze sie wyspac;)

Gość dsccdfv
Jak się dowie na 100 % to po co tam idziesz?? Piszesz o tym już chyba 20 raz. Idź do innego miasta albo innego województwa np Kraków, Śląsk. Połączenie autostradą dobre. Jedź najpierw ty znajdź pracę i mieszkanie a po jakimś czasie ściągnij dzieciaka. Jak mąż się dowie to nie będziesz miała dzieciak a rodzina kopnie cie w tyłek i wszyscy się od ciebie odwrócą.

Gość smutnanananaa
z tego co wiem koledzy męza nie stoja na mieszkaniowce , zaden z nich jestem pewna ze on ma na 100% kolegow w agencjach i taxowkarzy w agencjach, zna wlasciciela klubu22

a to, ze klienci niektorzy sa tacy pojebani to ja wiem. troche sie na takich napatrzylam, ale ja sie nie pierdolilam z takimi napalencami i zakompleksionymi baranami. Cos mi nie pasowalo to zegnam i tyle. A ile razy bylo tak, ze siedzialam, on chcial mnie, a ja nie i koniec:D Bo mi sie nie chcialo:P Zreszta na garsonierze byl opisany moj klub jako slynacy wlasnie z takich lasek co robily co chcialy a kosztowaly duzo:P

Gość dsccdfv
Poza tym Wałbrzych to dziura.

Gość smutnanananaa
nie kapuje jednego dlaczego piszecie ze mi dziecko odbiorą gdyby sie dowiedzieli o tym wszystkiM? przeciez nie jestem szkodliwa dla dziecka!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smutnanananaa
aha a jak rozpoznawalas idiote napalenca i jakiegos chama:)??? od razu wporst mowil co by chcial i mial chore wymysly?

Gość kocham_go_bardzo
jak sie dowie co robisz odbierze ci dziecko i ograniczy do niej prawa

Gość smutnanananaa
byly mąz nie odbierze mi praw do dziecka, bo sam dziecka nie chcial wychowywac! nawet dziecka nie odwiedza wogole, placi te 500zł i tyle nie chce jej nawet raz na miesiac zobaczyc!

Gość smutnanananaa
boje sie ze byly maz cos mi zrobi tylko o to chodzi:=((

Gość dosfdjetyy
jak sie wpisze twojego maila w google to niezle stronki wychodzą:O

Gość ojejjuuuuuuuu
dziecko może odebrać ci mąż za złe prowadzenie się,proste.mojej szwagierce facet odebrał synów jak sie dowiedział,ze w agencji dorabia

Gość dsccdfv
Jedź do innego miasta wojewódzkiego a nie do Wałbrzycha dziury lub Wrocka gdzie cie rozpoznają. Wtedy masz kłopot z głowy.

Gość dsccdfv
Nie chodzi mi o szkodliwość że się czymś zarazi. Tylko o wpływ na psychikę. Dam sobie ręke obciąć że biegły tak napiszę. A znając nasz katolicki kraj to wiadomo jak to się skończy.

Gość boze,jaki seks jest cudowny
BYŁY MĄZ CIĘ ZNISZCZY JAK SIE DOWIESZ---poza tym jestes zbyt naiwna,żeby się wybronic przed nim z czegos takiego. widac,ze młoda jestes i glupiutka jeszcze.

Gość jezu,jak mozna pozwolic,zeby
obcy chłop ci się spuscił na twarz:O :O :O? OBCĄ,wstrętną,obrzydliwą spermą?

Gość Ona-toJA
autorko za duzo ryzykujesz stając sie prostytutką ! Równiez jestem samotna mamą , mam 6 letnie dziecko a ojciec córki zwiał z UK i słuch po nim zaginął . Musiałam sobie radzic sama . Zostałam sama z tęskniącą za tatusiem córeczką, studiami i pracą. Z tego co zarobiłam nie starczało na podstawowe potrzeby . A ponieważ nie chciałam rezygnowac z nauki to znalazłam sobie sponsora . Jestem z nim juz 3 lata i dzieki temu stac mnie na wszystko ! Rozejrzyj sie za takim . Mój jest przystojnym i tylko 8 lat starszym facetem . Powodzenia

zeby obcy chłop spuscił ci sie na twarz OBCĄ,SMIERDZĄCĄ SPERMĄ:O :O?

obce prącia bedziesz miała w sobie--nie brzydzisz się lizać obcyh członków? wiesz gdzie one były wkładane wcześniej:O :O? moze były umazane kupą np:O? a ty bedziesz to lizała:O

to już trzeba sięgnąc dna,żeby porywac się na taki hardcore:O :O :O

Gość szok szok szokkkkkkkkkk
Dziewczyno pomysl glowa!!!! Masz parcie na bycie dzi....ka widze. Wpisalam twojego mejla w google i sie przerazilam.............tyle ogloszen???

Gość takasobiejaaaaaaaa23
witam czytających no i autorkę :) czytam czytam i nie mogę się nadziwić ile w ludziach jest nietolerancji i jadu u ludzi:/ zacznę od tego że ja nigdy nie zostałabym prostytutką bo raz że nie zmusza mnie do tego sytuacja no i przede wszystkim miałabym ogromne opory - pewnie jak spora część kobiet. jednak są panie które nie mają tych oporów, są gotowe na sex z obcymi. Ale czy one są gorsze przez to że uprawiają sex za pieniądze? trzeba je obrażać? czy te panie robią coś złego??????? byłam na wykładzie na którym profesor (znany i szanowany ) powiedział że prostytutka to szlachetny zawód bo czemu kobieta ma uprawiać seks za darmo skoro może za pieniądzę :P zaraz wiele osób poczuje sie zgorszonych :D kurcze no ludzie....to że inni żyją inaczej niż my, nie krzywdzą innych to nie oznacza że są gorsi!!! u mnie jest tu granica tolerancji właśnie - jeśli ktoś nie krzywdzi drugiego czlowieka to nie robi nic złego! dla mnie gorsi sa panowie którzy np mają żonę z dzieckiem w domu a zdradzają żonę z prostytutką. Naprawdę weźcie to pod uwagę, przecież autorka chce dobra dla dziecka, dla siebie - zarobić na mieszkanie, lepsze życie - nikomu NIC złego nie robi!!! A to że nie każda kobieta potrafiłaby być prostytutką (opór, moralność itp) to jest to zrozumiałe. Ale szanujmy również tych co to potrafią. a co do autorki..... wiadomo że ryzyko jest zawsze że ktoś cie pobije, skrzywdzi itp ale musisz się liczyc z tym że rożne są sytuacje. Różni ludzie, różne miejsca. W jednej agencji może byc super ochroniarz z którym np się zaprzyjaźnisz, będzie cie świetnie bronił itp a w innej moze być taki że nie za bardzo przykłada sie do swojej pracy :P dlatego nie pytaj jakie są dziewczyny, ochroniarze itp bo wiadomo że wszędzie inni :) musisz chyba sama sprawdzic na własnej skórze . I tak masz sporo odwagi że wsiadasz do auta z nieznajomymi (więc nie wiem czemu boisz sie że w agencji będzie jakiś psychol-tam jesteś bezpieczniejsza, tak myślę). Doradziłabym ci nosic przy sobie gaz pieprzowy żeby móc się bronic w sumie nawet jak idzie sie ciemną ulicą to warto go miec ;) no i najlepiej jak zarobisz więcej to zapisz się na kurs samoobrony , napewno przyda Ci sie żeby umieć reagować w nieprzyjemnych sytuacjach, a takie chwyty moga powalić dużo silniejszego faceta . Po takim kursie napewno poczujesz sie pewniej i bezpieczniej :) życzę powodzenia i duzo szczęścia dla ciebie i dziecka :) oby Twoje plany i marzenia się spełniły :) p.s. nie przejmuj sie opiniami zawistnych ludzi, taka mentalność niestety