Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierscionek zareczynowy

Jaki jest Wasz pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość MałaNieWredna90
Hehe idzie się pośmiać po co tak się kłócicie?? Uspokójcie się :] Co do tematu. Nie obchodzi mnie ile mój pierścionek ma karatów, razem g wybieraliśmy i jestem nim mocno zauroczona. Nawet nie zrobiliśmy zaręczyn. I to też nie ejst dla mnie ważne. Popieram gorzką- jak przeczytałam pierwszy post Autorki aż się we mnie zagotowało od jej materializmu. Czuje się lepsza od innych? Może by mnie zwyzywała gdybym Ci napisała, że mój kosztował ponad 20 tys. zł. ? Przecież mnie się podoba. Mojemu mężowi też więc po co komu wiedzieć ile waży, jakie oczko etc. Wystarczyło napisać coś normalnego a nie wychwalać się nie wiadomo jakim pierścionkiem. Kogo to obchodzi? Liczy się uczucie. Gdy z K. zaczęliśmy mówić o zaręczynach powiedziałam mu, że możemy się wybrać na jakiś festyn czy cokolwiek innego i wystarczy mi pierścionek za 2,50. Podobałby mi się tak samo jak ten za 20 tys. tylko dlatego, że to pierścionek zaręczynowy symbolizujący naszą miłość, bliskość. To przyrzeczenie obu stron o tym, że to my razem stworzymy coś stałego, pięknego i będziemy rodziną. Karaty się nie liczą. Liczy się miłość i MY.

Gość malakasereżka
hehe jaaazda :D ale poważnie- przeczytałam cały temat i na zimno: "Tak, uważam, że taki post bez żadnego przywitania, czegokolwiek, tylko wypalenie z grubej rury "ej jakie macie pierścionki zaręczynowe bo ja mam taki ze złota i z diamentem, tyle i tyle karatów" i tyle, znowu bez nawet pożegnania JEST WG MNIE ZWYCZAJNIE OBJAWEM DZIWNEJ MATERIALISTYCZNEJ POSTAWY, KTÓRĄ OCENIAM JAKO SŁABĄ. I tyle." - no kurwa, gorzka ma rację. A założycielka topiku się rzuciła jak jakaś sparanojona i ją całą rozmowę jechała jak prostaczka. Takem mojem zdaniem 🖐️

Gość dobra gorzka
Juz sie nie bron spod pomaranczek idiotko :) kazdy wie jaka jestes i ze masz nie po kolei we lbie :D :D :D

Gość się wtrącę laski
też uważam, że autorka topiku się darła i zachowywała jak chamka, nie potrafiła spokojnie dać żadnego argumentu oprócz wyzwisk (tylko ona wyzywała!), dała się sprowokować jak dzieciuch :P i teraz to właśnie autorka się broni spod pomarańczek. Od razu jak gorzka poszła to się rzuciła na trzy cztery z prostackimi pomarańczkami :D. Weźcie to sobie przeczytajcie na spokojnie :D beka

Gość ejjj bez kitu
jak tylko gorzka poszła to w ciągu 10 minut nagle 8 pomarańczek się rzuciło, i wszystko w tym samym stylu :D:D jak gorzka była to nie było takiego ataku "odważnych orange" :D weź się schowaj autorko :D

Gość givvenchy
ok, czarna_gorzka ironizowała i była momentami wkurwiająco złośliwa, ale to Autorka się dała sprowokować i się zachowywała jak ostatni prostak :O no sorry, ale tylko ona robiła jakieś dziwne wjazdy na życie osobiste gorzkiej zamiast się kłócić na temat. Gorzka się bardziej chwilami trzymała tematu topiku niż Autorka :D dobra, koniec przedstawienia jednak najwyraźniej, ja też idę 🖐️

Gość dobra gorzka
Nie no jasne heheheh bo ty uwazasz ze czarna gorzka ktos tu lubi?i skad wiesz ze poszla z forum? Masz jakis dowod? Przeciez ona tu caly dzien przesiedziala i siedzi dalej tylko jej glupio sie zalogowac.nie bronie autorki ale w tym przypadku to czarna gorzka wykazala sie chamstwem tak jak zreszta na innych watkach.a te posty spod pomaranczek to nie byly moje wiec wyluzuj czarna gorzka. :D :D

Gość Wonski
Autorko-waćpanno ! Nie uzywamy staropolskiego bo współczesnie jest on nierozumiany!

Gość się wtrącę laski
a na jakich innych wątkach gorzka dała się poznać z chamstwa? Absolutnie poważnie pytam, bo ja akurat nie kojarzę jej z jakiś chamskich akcji, a sporo tu siedzę (o zgrozo!), tylko milcząco :P Nie kojarzę jej po prostu więc nie było nigdy na nią hejterskich akcji. A widzę, że postów ma sporo, więc się jednak trochę udziela. Powaga- daj przykład jakiegoś jej innego wątku gdzie niby jest nielubiana??????

Gość się wtrącę laski
i cały czas myślę, że to ty autorko się bronisz :D sorry język i wyzywanie na tym samym poziomie :D ale spoko loko, dawaj ten przykład innych wątków, gdzie gorzka jest znana z chamstwa :D czekam

Gość łoooo żesz ty
się pomarańczki ożywiły, teraz to odważne hehe jak po głównej dyskusji :D se znajdźcie lepiej inne zajęcie, będą teraz siedzieć i czatować, nosz kurna żenada trochę 🖐️

Gość dobra gorzka
I juz typowa czarna gorzka i jej prosby hahahh wiesz debilko od razu widac ze to ty piszesz spod pomaranczki tylko czemu sie nie zalogujesz? Wstyd ci bo dziewczyny ci wczesniej prawde napisaly? Ze niby pierscionka zazdroscisz bo sama dostalas albo ciulowy albo w ogole bo stara panna jestes. :D i nagle jak tylko odkrylam ze czarna gorzka tu napierdala z pomaranczek tak w tej samej minucie zrobilo sie kilka podjazdow na autorke.buhahahah czarna gorzka, elokwencja to ty nie grzeszysz kretynico :D :D a teraz idz i cos zrob w chacie bo caly dzien na kafe przegnilas smrodzie

A moim zdaniem pierwszy post autorki BRZMIAŁ materialistycznie. Normalnie kisiel po nogach cieknie bo w koncu dostała upragniony kawałek żelastwa ze świecidełkiem. Niestety nie zdołała sie pochwalić przed licznym tłumem, bo gorzka zaczęła dyskusje :(. Rozwaliło mnie też zdanie autorki tu zacytuje: "No ty np. Nie cierpisz żółtego złota, a ja nie cierpię bialego. Bo wyglada jak srebro. Tu gdzie mieszkam tylko zolte zloto w modzie. Nic innego sie nie liczy " O kurwa, jaka modnisia sie znalazła.

Gość się wtrącę laski
ale ja mówię poważnie. Serio, pełna pokora z mojej strony i przyjazne nastawienie. Nie kojarzę gorzkiej z jakiś hejterskich akcji, a sama mówisz, że na innych wątkach jest znana z chamstwa. Podaj linka z jakich?? Bo ja myślę, że gorzka ma rację tylko w specyficzny sposób to przekazała :D a ty nie atakuj tutaj gapiów bo się zachowujesz jak autorka tym bardziej. Dawaj linki, będzie ciąg dalszy spektaklu :D:D

Gość ja tez mysle
ze to czarna gorzka pisze w swojej obronie spod pomaranczek. przeczytalam caly watek i watpie zeby autorka pisala jakies chamskie posty czy to z jej nicku czy innego i nie sadze zeby sie tu teraz bronila bo jak pisala mieszka w singapurze a w singapurze jest teraz cos po drugiej w nocy. wiec myslcie troche ludzie. autorke uwazam za mila i kulturalna a gorzka za upierdliwa i wredna.tylko pierwszy post autorki mi sie nie podobal ale pozniej sie poprawila

Gość jbbmh
malakaserezka ma racje. Zgadzam sie z tym co napisala. jesli chodzi o moj to nie weim jakie to zloto -ile ma karatow bo do glowy mi nie przyszlo by sie tym zainteresowac. ma malusienki diament, miniaturowy sam pierscionek jest mega skromny. czy to oznacza, ze moj maz mniej mnie kocha ?? gratuluje autorce intjeligencji

Gość anettee34
ja swój sprzedałam jak się rozwiodłam z mężem i dobrze kasy za niego wzięłam:-) także ważny czasem jest koszt pierścionka:)

Gość się wtrącę laski
kurcze znalazłam tylko ten topik o wakacjach co sama mówiła, że w nim pisała: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5476834&start=60 i nie widzę tu, by była znana z chamstwa, za to autorka faktycznie jest tu chłopcem :D więcej nie znajdę bo kurczę serio nie kojarzę gorzkiej z jakiś spektakularnych akcji. Autorka chyba bardzo by chciała, by gorzka była jakaś tu strasznie znana i nielubiana, ale jej zwyczajnie chyba na co dzień nie widać zbyt na forum :D Więc coś sobie wymyśliłaś pomarańczko-autorko z tą sławą chamstwa gorzkiej, na chamkę niestety wyszłaś tylko ty.... :O

Gość ja tez mysle
do sie wtrace laski. wiesz teraz to juz powaznie nie mam watpliwosci ze jestes czarna gorzka.idzie poznac po upartym upierdliwym charakterze i tez szukasz cos po watkach tak jak ona.dibra ja stad ide bo i mnie zaraz wezmie za autorke tego tematu.pa

Gość się wtrącę laski
masz paranoję, serio :O przecież to jest forum, ludzie, w dodatku kafe, przecież tu się siedzi właśnie dla takich śmiesznych akcji :D ale nie umiecie się bawić, jakbyś zapodała choć jednego linka z tym nielubieniem gorzkiej to mogłoby być dalej śmiesznie, ja próbowałam szukać, ale najlepiej zjebać że niby podszyw z pomarańczki 🖐️ to tym bardziej jestem przekonana, że to ty jesteś autorko, prujesz się aż żal patrzeć, ale zero konkretów czy linków, i gówno z tego mamy, jakbyś mówiła prawdę byś pociągnęła temat :O kurwa z tym śledzeniem pewnie też autorka z dupy sobie to zmyśliła, zresztą po wątku z wakacjami widać, że serio pisały w tym samym czasie a nie żadne szukanie starych wątków 🖐️ żałość i mania prześladowcza wieśniary założycielki :O idę koniec kina, a mogło być śmiesznie :P

Gość to ja tez sie wtrace
A ja sie pofatygowalam bo lubie rozwiazywac spory. W tym sporze widze ze czarna gorzka sie uczepila bogu winnej dziewczyny Poszukalam pare postow czarnej gorzkiej i widac ze to frustratka samotna w dodatku rozpacza po jakims bylym i jest alkoholiczka WKlejam linki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5018675 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4978159 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5504520&start=60 w tym ostatnim linku klamie ze pracuje w banku. Ciekawe co to za praca w banku ktora pozwala siedziec caly dzien na kafe? Tak ogolnie to ta cala czarna gorzka przypomina mi pewna bardzo tu popularna uzytkowniczke forum.... ;)

Pelno jest watkow i wpisow czarnej gorzkiej. Wystarczy wpisac w kafeteryjna wyszukiwarke czarna_gorzka i kliknac na wybrany dzial czyli ogolny. Milej lektury :D Mi sie juz nie chce wklejac

Gość znak zapytania.
kogo ci przypomina?

Gość KotyJanka
Ja mój pierścionek zaręczynowy mam skromny, z białego złota z takim małym brylancikiem oczkiem, ale mi się strasznie podobają właśnie takie delikatne bardzo i klasyczne pierścionki :) Ale też nie wiem ile karatów ma kamień. Pewnie niezbyt wiele ;) no ale nie wpadłam na to by się

Gość KotyJanka
*by się dowiadywać ile jest warty. Ucięło :):) A w ogóle miałam super romantyczne zaręczyny, aż miło mi się wspomina :)

Gość Great Britain John
a jdałem taki z brylancikami 1 duzy na srodku kwadracik karo a po 3 po bokach ego kwadraciku, naprzeciwsiebie białe złoto piekny! 7 ma jej imie;)

Przypomina mi ROR. Znacie ja?

mi moj chlopak sie oswiadczyl 03,03,2013, :) fajna data, mam nadzieje ze szczesliwa.. dostalam szczerze mowiac duzy pierscionek i brzydki :( bardzo mi sie nie podoba no i w dodatku dostalam go w bezowym pudeleczku w ksztalcie serca zamiast czerwonym :( :( bu....... beznadzieja, ale liczy sie to ze dostałam go :) trzeba bedzie go tylko troche zmniejszyc... i tyle .

Gość KotyJanka
rany, wy jesteście przerażające, serio.... też jestem zdania, że nie liczy się cena ani wielkość brylantu, tylko uczucia, i zgadzam się z tym zdaniem czarnej_gorzkiej. I też widzę, że autorka była chamska i agresywna i wyzywała gorzką. Gorzka niczyjej rodziny od psychicznych nie wyzwała, a wy ją teraz stalkujecie, to nie jest normalne... Zresztą zerknęłam w te linki. W pierwszym mówi o tym, że swoją pracę trzeba wykonywać porządnie (w topiku jakiejś laski z galerii co się żali że klienci jej przychodzą godzinę przed zamknięciem sklepu) i nigdy nie wyżywać się na klientach. W drugim o tym, że popiera PO (poglądy polit są delikatne, nie komentuję:) ), w trzecim wręcz pociesza jakąś laskę która szuka pracy i jest miła. Zażartowała sobie na koniec z jakimś alkoholizmem, zresztą widzę, że ma specyficzny, konkretny styl pisania... Ale w ŻADNYM Z TYCH LINKÓW NIE WIDAĆ, ŻEBY BYŁA JAKĄŚ CHAMSKĄ ATAKUJĄCĄ INNYCH OSOBĄ. Wy naprawdę jesteście nienormalne, uczepiłyście się dziewczyny, puknijcie się w głowę bo to gdzieś zaszło za daleko i się zachowujecie jak ta agresywna autorka.... A miało być o pierścionkach!!

Gość KotyJanka
paulie, gratuluję :):):)