Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierscionek zareczynowy

Jaki jest Wasz pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

bukiet 5 czerwonych roz no i moja mama tez dostala ale ladniejszy,, ehhh :( ale wrazenia niesamowite, tylko szkoda ze pierscionek za duzyy :)

Gość hehehheheheheehrrrr
A gdzie autorka wyzywala gorzkiej czarnej rodzine od psychicznych? Bo szukam szukam i znalezc nie moge :(

Gość KotyJanka
Więc ja ostatnią uwagę dam na marginesie, bo aż mi się dziwnie zrobiło jak niektórzy zaczęli się zachowywać jak psychole tu... Znalazłam takie dwa topiki też z czarną_gorzką: 1. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5056129 2. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5505395 dziewczyna chyba serio pracuje w banku, nigdzie nie jest agresywna do innych, w tych tematach finansowych jest wręcz bardzo pomocną, życzliwą osobą i stara się pomóc i wytłumaczyć wszystko cierpliwie a tu się niektóre rzuciły na nią jak harpie, jakieś śledzenia, inwigilacje brrrr i zarzucanie kłamstw. Puknijcie się w głowę. Dziewczyna ma fakt ironiczny styl ale zgadzam się z nią- dla mnie też liczył się fakt zaręczyn z Ukochanym a nie wielkość brylantu, a tu na nią agresory naskoczyły i zwyzywały.... nienormalne jesteście? pewnie naprawdę jest bankowcem, pisze o narzeczonym a to stary topik więc już pewnie są po ślubie, a nastąpił jakiś atak harpi wyzywających od starych panien.... psycholki zastanówcie się ludzie nad sobą to to jest okropne, cały topik zepsułyście swoim jadem i szukaniem na siłę haków na kogoś, kto jak widać jest normalny.... :(

Gość KotyJanka
obrażała jej życie prywatne, kpiła od kur domowych i ją samych od chorych psychicznie, chyba jakoś tak, mogłam się pomylić, że od chorych na głowę to tylko gorzką.... ale to nie jest i tak normalne to co tam niektóre agresorki zaczęły robić, jeszcze jej adres znajdźcie i oddział banku, w którym pracuje.... :( brrr paulie- hehehe nie przejmuj się, ja swój musiałam z kolei powiększać, bo jest mały i drobny więc mężowi się jakoś tak zapamiętało, że mam też naprawdę mini paluszki i nie dałam rady wcisnąć :D Kurczę naprawdę tak mi było żal oddawać do powiększania, tuż po zaręczynach a tu nie mogę nosić pierścionka bo trzeba 2 tygodnie czekać, najdłuższe dwa tyg jakie pamiętam chyba ;)

do mnie pani ktora pracuje w salonie jubilerskim powiedziala ze nie musze zmniejszac pierscionka bo palce moze byc grubszy i co wtedy.. troche glupio to zaargumentowala.... nie wiem czy go zmniejszac czy nie... ale tez bede musiala poczekac jak go oddam :P

Gość mój stary pierścień zaręczynow
złoty, niezbyt ładny, dość tani... ale dla mnie najdroższy na Świecie. To jedyna pamiątka po zmarłej mamie mojego męża. Historia tragiczna, a ponieważ nie moja nie mogę tutaj wiele dodać. I choć cenowo niewiele jest wart, dla mnie przedstawia niesamowitą wartość, dostałam to, co mój mąż uważał za swój jedyny "skarb".

kotyJanka ja mam najmniejsza numeracje czyli 10tke hehe :) a pierscionek mam 11...

Gość malakasereżka
bez kitu ciach na temat gorzkiej, bo to się niesmaczne zrobiło co niektóre wariatki tu nawyprawiały :O i kto tu jest naprawdę sfrustrowany, wyłazi wam jad uszami :O a ja przez ten cały cyrk nie powiedziałam o moim pierścionku :D:D ja mam z niebieskim topazem w takim lekko retro stylu. Jest przecudowny, serio, uwielbiam go. Baaardzo podobny do tego: http://www.yes.pl/46474-pierscionek-jubile-BB-Z-000-Y01-4126WLT więc nie jest klasycznie zaręczynowy ;) Ja z kolei zerknęłam kiedyś na cenę, babska ciekawość mnie podkusiła. I w sumie żałuję (cena była standard więc to nic w klimacie że za tani) ale po prostu jakoś tak wolałabym utrzymać tą aurę beztroski i tajemnicy, nie wiem po co mi to było to całe sprawdzanie. No ale nie przyznałam się do tego nikomu więc też nie sprawdzałam po to, by się potem chwalić komuś :P:P

Gość do koty janka
No dobra. Autorka cos tam napisala ale z tego co widze we wlasnej obronie. To tamta druga nazwala ja tepa cipa zaraz na poczatku a potem pustakiem i wogole ten jej styl pisania jak y uwazala sie za boginie.zazdrosci po prostu i tyle. A co do samej czarnej. Na niektorych watkach jest okej ale na innych potrafi byc niezla suka.tak jak pozdrawiam srodkowym palcem napisal NIe rozumiem nagonki na autorke ale czarna tez nie jest bez winy bo to ona zaczela klotnie i tyle

Gość KotyJanka
kurczę wiesz, te stereotypy- że jak ślub to pewnie zaraz się roztyjemy, więc po co zmniejszać :P:P:P

Gość guziczki na paticzki
przeczytałam cały wątek, można się wkręcić :D i wy chyba upośledzone jesteście jadąc gorzką- laska raz odpysknęła na pysknięcie autorki, potem wypowiada się konkret, spokojnie gada, nikogo nie obraża, dobrze się bawi :P a Autorka jak jakaś ostatnia wsiura :O tylko klekot i wyzwiska, serio nawet nie potrafiła się wysłowić w połowie tak dobrze. Taki tępak typowy :D Żal :D Gorzka ją przecież samym słownictwem rozjebała, pięknie i z klasą, DING DONG jak dla mnie te zapasy w kiślu rozstrzygnięte :D Kocham Kafe :D