Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciążżża

ślub w ciąży

Polecane posty

Gość ciążżża

ślub w 5 miesiącu ciąży, co o tym myślicie? brać czy czekać? czy ma się już duży brzuch wtedy? :)

Ja bym poczekała, tak żeby mieć ślub i wesele marzeń. Moja kolezanka brała ślub już w dość zaawansowanej ciąży i nie bawiła się najlepiej. Wesele skończyło się wyprazaniem gości, bo była zmęczona i potrzebowała się położyć.

Gość ciążżża
ślub w lipcu, wszystko zaplanowane załatwione od ponad roku. teraz zdarzyła się wpadka. i niewiem co robić..

Gość niebieskie buty do białej
kurde trzeba było uważać, nie zazdroszczę. Ja bym chyba przesunęła ślub.

Gość ciążżża
no wiem, wiem. gdyby to był 3 albo 4 miesiąc nie było by problemu, ale z tego co obliczyłam to będzie coś koło 5. więc pewnie bedę miała juz brzuch. wszystko zamówiona, zapłacone wiec troche ciezko przesunąć...

to też zależy jaką masz figurę, bo po mojej koleżance pod koniec szóstego miesiąca nie było jeszcze praktycznie nic widać. Oj no dobra stało się ;)

Gość bralam slub w 5
miesiacu ciazy, prawie nic nie bylo widac, tzn. kto nie wiedzial, ten sie nie kapnął:)

Gość bralam slub w 5
ja bawila się zajebiście, do dzis kazdy mowi,ze nasze wesele bylo najlpeosze na jakim byli... ja kilka razy znikalam na chwile odpoczac do pokoju dla nowozeńcwo ale to jakies 15-20 min i dalej zabawa:)

no Ty akurat tak, ale nie każda tak samo znosi ciążę.

Gość ciążżża
eh. to super dziewczyny, pocieszyłyście mnie. mimo wszystko cieszę się z dziecka :) tylko gdyby to było troszkę później, chociaż dwa miesiące :) a nie miałyście problemu z suknią? bo ja mam już kupioną, będą tylko dopasowaywać dwa miesiące przed weselem :) więc chyba dużo będzie tego dopasowywania jak mi brzuch urośnie :P

Gość ciążżża
dwa tygodnie przed weselem, sory.

Gość bralam slub w 5
zgadza się, ale autorka pyta o osoby, kotre braly slub wlasnie w 5 wiec napisalam jak bylo u mnie, wiadomo,że kazda jest inna ciaza:)

Gość bralam slub w 5
mi babka musiala troche poluźnic:)ale mialam taki kroj ze nie wygladalam jak w ciazy, od razu mi doradzila taka przyszlosciową, bo szukałam sukni jak bylam w 2 m-cu:)

Gość ciążżża
a ja kupiłam suknie na początku lutego i nie byłam jeszcze w ciąży wtedy :) suknia jest dla mnie idealna, tylko minimalnie do poszerzenia w cyckach bo mi się wylewały :D więc ciekawa jestem czy dadzą radę ją powiększyć aż tak. teraz druga sprawa co robić żeby nie mieć dużego brzucha :) oczywiście oprócz jedzenia. chyba niestety na to nie mamy wpływu, a ja jestem niska, bo mam 160cm wzrostu.

Gość pani domu
ja brałam slub w 6-m ciąży (tak wyszło :) ) bawiłam się szaleć nie szalałam ale tańczyłam , śmiałam się , na poprawinach też się bawiłam , jadłam , obojo-trojo byliśmy szczęśliwi , w niczym mi brzuch nie przeszkadzał.

Gość bralam slub w 5
to indywidulana sprawa, ja mam 173, co ciekawe 2 tyg po slubie brzuszek mi wyskoczyl, dobrze ze dopiero wtedy:D

Gość pomponikkk
ja bede za 4 tyg brala slub bedac w ciazy - bedzie to 6 miesiac..suknie mam juz wybrana, bylam na pierwszej przymiarce. jest odpowiednio dana zakladka wiec jak to panie w salonie powiedzialy moge tyc i tyc.. wcale nie wygladam jakbym byla w ciazy - taki kroj sukni.. Ci ktorzy nie wiedza ze jestem w ciazy na bank nie powiedzieliby ze jestem ciezarna..tez sie zastanawiam ile mi brzuszka przybedzie.. jak narazie mam maly brzuszek (patrzac na zdjecia Sochy w 4 mc ja mam mniej widoczny brzuszek)/... no zobaczymy jak bedzie.. :)

Gość ciążżża
dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) w takim razie i ja dam radę :)

Gość barnej
Nie ma nic bardziej żenującego, niż "panna młoda" z brzuchem :)

Gość marekantoś
Barnej, przeginasz. Weź się w garść, człowieku.

Gość lalalalalalalalalalalalalaal
Nie wiem co bym zrobiła gdybym znalazła się w takiej sytuacji ale tez jestem przed weselem i uważamy ale gdyby przytrafiła nam się wpadka na chwilę obecną myślę że bym jednak pozbyła się ciąży i na spokojnie w terminie wcześniej ustalonym zrobiła wesele a dopiero później zaszła w planowaną ciążę. Teraz tak myślę bo patrzę na to obiektywnie. Nie wiem jednak co zrobiłabym będąc w takiej sytuacji. Współczuję ci

Gość TakaONA89
Lalalalla mam nadzieję że to tzw zwykły trolling z pozbywaniem się ciąży, jak możesz będąc przed ślubem tak powiedzieć ? Serio mam nadzieję , że nie mówisz tego poważnie...

Gość ciążżża
lalala- taka opcja na milion procent odpada. tego to bym nigdy nie zrobiła. cóż trafiło się troszkę przed czasem ale to nie powód żeby je zabijać.

a bardzo cię interesuje opinia Co inni myślą ? chyba sama wiesz co i jak chcesz robić w życiu

ja brałam w 7 miesiącu ślub , nie miałam przed tym żadnych oporów

Gość Katarzynka 0000
Dla mnie to zenada, slub z wielkim bebzonem, fuj :P no ale nic, niektore pra do oltarza za wszelka cene nawet zaciazone.

Gość Klarisssssa
ja byłam w 5, nie chciało nam się przekladać bo czekaliśmy długo na salę. Jedyny minus to,że musałam suknie nową kupic, bo tą co kupiłam przed ciążą to była za ciasna na mnie. I dobrze,że wzięłam ślub przed urodzeniem, bo potem byłam gruba jak bańka i wtedy to bym wyglądała. A tak brzuszka nie było widać. Zresztą ja tam sie nie przejmuje co ktoś będzie gadał, robie swoje

Gość poznerokoko
zgadzam sie, ze slub koscielny w ciazy to troche nie bardzo poniewaz religia mowi o czystosci przedmalzenskiej co wyklucza ciaze. Jesli Panna Mloda ( z Panem Mlodym bo ciaza sie z powietrza nie bierze ) nie respektujecie zasad wiary to po co slub koscielny. Mozna wziac cywilny i jesli wam zalezy na calej otoczce to wchodzi tez w gre humanistyczny, nie tak popularny jeszcze w Polsce ale jest. Religia to nie jest cos z czego wybieramy sobie cos co nam sie podoba jak np piekny slub a olewamy to co nam sie nie podoba czyli np wstrzemiezliwosc. To tylko moje osobiste zdanie i nie chce tu obrazac autorki, jesli koniecznie chcesz wziac slub to go wez, sprawa Twojego sumienia i mysli :)

Gość kjlfjhjkasfhjasgjkfb
no a co?