Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatarinka

Jak odmowic seksu?

Polecane posty

Gość Tatarinka

Facet ktorego ostatnio poznalam , jest naprawde fajny, nic mnie z nim nie laczy aczkolwiek on pisze ze chce sie ze mna spotykac choc nie wiem na jakim stopniu , ostatnio ciagle gada o kolacji ze sniadaniem i w kolko o seksie . Jak dac mu jasno do zrozumienia ze nie szukam kogos na powaznie a nie do łóżka?

"ze nie szukam kogos na powaznie a nie do łóżka?" typowe:)--zagubienie w "nie" morsem mu to napisz w najprostszej wersji to bedzie

to nie wiesz, że jak kobieta mówi "nie" to znaczy "tak", no chyba, że naprawdę mówi "nie"-proste 🖐️

Ranya, nie do wszystkich dociera "NIE", wypowiedziane niezbyt zdecydowanie z oddechem sugerującym podniecenie ;-)

właśnie wtedy to NIE znaczy TAK :) autorce chodziło o to, że NIE szuka kogoś na poważnie tylko nie(TAK) do łóżka :)

Fake :O Ten pasożyt nie wymyślił nawet sobie tego. Wstyd, ow(ow). Tak zgniłeś w telenowelach, że nie masz pojęcia o Bożym świcie. :O

Ehhh, faceci to kłamcy wagi ciężkiej. Jeśli będzie chciał tylko poruchać to naobiecuje więcej niż wszyscy politycy razem wzięci, byle tylko się do szparki dostać. A to, że przed seksem usłyszy coś o stałym związku go raczej nie odstraszy :-)

fajnie :( czyli te akcję z pierścionkami to lipa :( super, najpierw bó a teraz jeszcze się dowiaduje, że Ty po prostu masz na mnie ochotę :( chodzi tylko o dymanie 😭 zayebiste zakończenie Dnia Kobiet :( skaczę :(

A ponoć to w Wigilię jest najwięcej samobójstw... :( Arni! dopiero Wielkanoc za pasem 😭

Arni, dlaczego tak dramatycznie? Nie masz ochoty na orgazm? Tak po prostu? Przecież dymanie jest fajne i daje wiele powodów do uśmiechu :-)

to teraz w wigilie już zwierzęta nie gadają? ;) masz rację andro genie, przecież z Tobą to tylko sam, namiętny, zboczony seks :classic_cool: ok, niech będzie...tylko ten pierścionek mnie zbił z tropu delikatnie ale już jest ok :)

Arni, a może seks będzie tak odlotowy, że uklęknę przed Tobą z pierścionkiem? I zechcę zostać? Może zapragnę więcej, a potem jeszcze więcej? Nigdy nie wiadomo :-)

czy z racji faktu przebywania na stałe w innym kraju czujesz się Brytyjką polskiego pochodzenia czy Polką mieszkającą w GB?

Polką mieszkającą w GB. Brytyjka polskiego pochodzenia będzie prawdopodobnie moja córka, ja nigdy się tak nie zasymiluję.

aha :) tak tylko pytam, bo ja bardzo manifestuję swoja polskość mimo iż wcale się tu nie urodziłam, w moich żyłach płynie południowo-wschodnia krew, to jednak uważam, że mieszkanie w danym kraju przez prawie całe życie pozwala w pełni się z nim identyfikować :) spokojnej nocy :)🖐️

Ja mieszkam w UK od 6 lat i przyjechałam tu jako dorosła osoba. To nie jest "prawie całe życie" ;) dlatego też podałam przykład mojej córki. Dla niej to jest jej kraj.

Gość Tatarinka
Nie wiem co robic