Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irlandia27

moroznik kaukaski od dzisiaj !!!;)

Polecane posty

Gość irlandia27
patka ja od rana mialam taki ladny plaski brzuszek a teraz mam jak w 6 miesiacu ciazy nie wiem czemu:( a obiad jadlam o 17 i nie duzo to czemu tak wywala ????

Gość Aga MK
Dziś znowu mnie boli glowa. Możliwe, że po MK? A może to wina pogody? 2 dzień mnie boli. Co do tej sobotniej imprezy to nie wiem co mam robić? Może nie wezmę w sobotę rano moroznika? Kurde, nie wiem. Nie chcę tłumaczyć komuś że biorę leki i nie mogę pić. A może tak po prostu powiem. Irlandia jak długo ćwiczysz? Tzn. ile trwa twój trening?

Gość irlandia27
no Aga nie wiem czy mozna to nazwac treningiem ja rano robie brzuszki, a teh hula to jakies 15 min na razie nie mam kondycji i wprway jeszcze a to naprawde meczy a tak to codziennie sprzatam i ganiaz z i za maluchem ;) takie tam codzienne czynnosci tak naprawde to nie mam kiedy cwiczyc bo mi maly nie pozwala a jak spi to i tak zawsze mam cos do roboty lub poprostu mi sie nie chce a co do twojej imprezy to ja bym nie przepywala mk tylko nie pila za duzo i juz ;) ewa wrocilas??? jak poznali ciebie bez tych kilogramow ??? niki a u ciebie jak , bo cicho jakos ?

hej jestem, jestem u mnie w porządku jestem na podwójnej dawce, najgorzej mi wytrzymac do 12, raczej daje rade tylko do 10 :( ale ogólnie czuję się dobrze i lekko :) kurcze ja dalej bez wagi, muszę w ten weekend kupic bo cos za lekko się czuje i ciekawe czy mój mąż coś schudł bo on tez pije mk i w końcu nie je w nocy :) a to już sukces. Wieczorami to mi się nawet tak jeść nie chce, jak już to wafle ryżowe i woda, ale w dzień to ja nawet czekoladki podjem troszke ;) a co do picia alkoholu i mk to nie polecam, my z irlandią wiemy jak się to kończy, mój mąż już się też przekonał jak wypił 1 drinka to potem miał masakryczny ból brzucha i rozwolnienia, ale tragicznie się czuł, ja mysle że to mk i drink, bo jadł wszystko to co ja a mi nic nie było. Irlandia podziwiam twoją wytrwałość w diecie i hula-hop :) pozdrawiam i do usłyszenia.

Gość patka :)
hej kobitki ja jak nic nie jem tez mam brzuszek płaski a jak tylko cos zjem zaraz mam bebech :( wczoraj zjadłam o 13 jogurt pozniej o 17 zupke hinska i mialam taki brzuch ze masakra no i czułam sie jak bym zjadła nie wiem ile jedzenia ciekawe czy to ustanie ten brzuch wzdety masakra smiesznie to wyglada bo człowiek niby chudy a taki brzuch duzy ja to chodze cały czas na wciagnietym bo wstydze sie :D

Gość irlandia27
hej niki :) ja to ci powiem ze jestem troche zla ,a moze smutna no sama nie wiem, ale waga stoi lub wacha mi sie o 0,5 kg zamiast spadac !!!!! te cholerne centymetry tez w gumki sobie leca - no zastoj jakis kurde no !!! :( jedynym pocieszeniem dla mnie jest faki iz widze duza roznice jesli chodzi o celulit !!! mam juz prawie gladka skore ;) no ale to raczej kremy i folia i chyba dzisiaj tez sie zapakuje ;) mk mam zapas 3 opakowan mam zamiar wypic wszystko i zobaczymy to jakies 3 miesiace bedzie a jak ewa pisala ze dopiero po trzech zaczynaja leciec kilogramy no mam nadzieje ze tak bedzie. a jesli do przyszlego tygodnia nie bedzie na wadze 82,5 to sie wsciekne chyba, ja musze widziec choc minimalne efekty zeby nie tracic zupelnie zapalu! wiec chyba bede jeszcze mniej jesc, hehe a wiecie jaka to oszczednosc jest jak tyle nie jem dopiero miesiac a ja mam wiecej w portwelu ;)

Irlandia ja jak się kiedys dawno temu odchudzałam to najpierw ładnie leciały kg a potem był zastój chyba z miesiąc nic nie spadało, więc to raczej normalne musisz być cierpliwa zejdą i zobaczysz będziesz zadowolona, tylko cierpliwości, ja Cie tu przypilnuje bo o ile pamietam do zależy Ci żeby do czerwca schudnąć :) napisz mi jeszcze z jakiej strony ty zamawiałaś mk, bo mi się kończy i mam zamiar zamówić a na moim nie było tego hologramu czy coś? a co do wzdętego brzucha to ja jak już pisałam pierwsze tygodnie masakra, ale już jest trochę lepiej chociaż nie mogę powiedzieć że całkowicie przeszło, no ale jest lepiej i brzuch mniejszy :)

Gość irlandia27
niki pijluj pilnuj! musze schudnac wiec sie nie poddam choc czasem nie szlak trafia:( szybciej bedzie przez tel mi sie chyba wydaje 696549663 milusi pan;)

Gość irlandia27
www.moroznik.cba.pl/ Moroznik%20 Kaukaski.html a ja wlasnie wypilam napar z tej zielonej kawy bez smaku to jest wogole ale ile ja sie namordowalam zeby te ziarna zmielic, takie twarde ze zawet w sklepie nie chcieli ;( recznie musialam po uprzednim rozbiciu.

i ile płacicłas za mk i ile za przesyłke dawałas i ile czekałas :)

Gość irlandia27
haha patka 12 za mk 13 za przesylke ale za pobraniem i doszla jakos po ok 5 dniach;)

a moja waga po trzech dniach pokazuje kg mniej ale z nią to różnie i jej nie wieżę czekam na wypłatę i kupie elektroniczna :) a wiecie jaki ja mam sposób na biodra i boczki pożyczam od męża hantelki :D i w jedna łapkę 5 kg w druga łapkę 5 kg i na zmianę się bujam i tak 400 razy dziennie a i tez boli a jak boli to znaczy ze wchodzi przynajmniej tak mowi moj mąz i co bioderka szczuplejsze

Gość Aga MK
Cześć laski:) Ja dziś złapałam jakiegoś doła, jestem wycieńczona tym bólem głowy. Organizm dziś domagał się ode mnie dużo wody, więc może za mało piłam. Zobaczymy. Jutro mam tą imprezę i myślę że zamówię sobie po prostu jakieś słabe piwko typu reds i może nic mi nie będzie.

Gość irlandia27
Aga mnie tez glowa bolala przpez 3 dni ale ja mam migreny wiec nie wiem czy mk cos na to wplywal. patka no ja hantelek nie mam :( wiec trenuje te hula kilka razy dzisiaz jak juz nie moglam to przerwa ale jutro chyba odpoczne bo boli nawet jak juz nie krece a nie chcem siniakow miec.

ja tez nie robie co dziennie bo jak za bardzo boli to robie dwa czasami dzien przerwy a jak myslicie mk moze zatrzymac miesiaczke?? bo powinnam dostac okres a tu go nie ma :( w tamtym miesiacu miałam bardzo skapą i kruciutka a w tym jeszcze nie ma

Gość irlandia27
szczeze to nie wiem bo mi sie zawsze spoznia :( a i jak uu was z tym libido? bo ma mnie nie dziala :(

Gość irlandia27
no i sa siniaki ;(

Gość irlandia27
to znowu ja ;) Aga i jak po tym piwku??? ja wczoraj tez wypilam drinka takiego w buteleczce juz gotowego i o dziwo nic mi nie bylo;) wiec nie wiem czemu z tym winem tak bylo? dzisiaj sprobuje pocwiczyc wiecej moze sie uda te wage ruszyc, a u was jak ???

Gość Aga MK
Irlandia nie wzięłam rano moroznika i wieczorem wypiłam 2 piwka. Nic mi nie było. Jedynie wydaje mi się że weszło mi mocniej niż zazwyczaj.

ja muszę powiedzieć,że dziś mam 8 dzień kiedy pije po 3 miarki mk i cud już wczoraj widziałam,że nie miałam wzdętego bezucha dziś dla pewności obserwowałam co będzie jak coś zjem i udało się wzdęcia minęły brzuch taki sam jak rano chyli płaski jupiiiii :D

sorki za błedy ale jak moja niuńka widzi laptopa to mało mi go nie zabierze :D

Gość irlandia27
patka ja pije 6 dzien 3 dawke mk i tez mi sie wydaje ze lepiej jest ogolem;) no widze ze dziewczyny nam pouciekaly :(

Gość Marikajka
Cześć Dziewczyny, u mnie 1 dzień 2 dawek MK. Czuję się jak balon :( nie wiem o co chodzi, zatrzymanie wody czy co? To normalne?

my wszystkie tez tak miały nie martw sie to taki chyba skutek uboczny na pocieszenie Ci napisze,że to mija przy 3 dwace tak jakos koło 6 dnia :)

Gość Marikajka
Czekam z utęsknieniem na ten dzień :) mam nadzieję,że wtedy też zaczną spadać kilogramy, bo od kiedy zaczęłam brać MK przytyłam :( wygląda mi to na zatrzymanie wody...jak przed okresem :/ ja dodatkowo zamówiłam sobie spalacz :) codziennie przed ćwiczeniami łyknę :) muszę zgubić około 10kg. Masakra ;(

Gość irlandia27
spadnaci te kilogramy spokojnie ;) ja dzisiaj mam zamiar zjesc kluski na parze z sosikiem i zeberkami mam nadzieje ze to mi sie nie odbije na boczkach, ale mam straszna na to ochote ;) juz tak siniaki nie bola wiedz dzisiaj rano troche pohulalam sobie ;) i ja ta kawe zielona zapazylam to jest napar wogole bez smaku no ale jak ma wspimuc mk to niech bedzie ;)

Gość irlandia27
tak od hula hop bo to takie z kulkami ale juz nie bola tak bardzo wiec dzisiaj pokrecilam ;) ja jestem przed tymi dniami i tez mi sie jesc chce :( probuje sie opanowac ale chwilam slabo mi idzie :(

Gość irlandia27
hej;) dzisiaj rano to normalnie skrzydel dostalam , ta wredna waga wkoncu sie ruszyla !!!!!! jest 82,9 , troche spadlo! ;) i oby tak dalej.... a wy gdzie ? mam nadzieje ze topik nie umiera :(

hej laski coś cicho na forum.... wiecie co zauważyłam pijąc mk,że im wieksza dawka tym szybciej rosna mi włosy masakra jakas kiedys depilowałam sie raz w tygodniu i starczało a teraz musze co najmniej dwa razy he he masakra po za tym jesc juz teraz to wogole mi sie nie chce tez tak macie???? jem jak maz jest bo japke drze ze mimo ze mi sie nie chce to cos zawsze musze zjesc bo dostane anemi organizm potrzebuje witamin a mk mi go oszukuje wiec jak jest w domku to zawsze cos zjem a jak w pracy to jakos nie :D