Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwinki

Wszystko o krwiodawstwie - zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość trollooo
ja się babciami w ogóle nie przejmują. Oczywiście zazwyczaj jest awantura, że wchodzę poza kolejką, ale nie wdaję się w żadne dyskusje. One raczej nie mają co robić i z nudów po przychodniach latają. Zresztą jak któraś ma inwalidztwo 1. grupy to chyba też może poza kolejką, a tak to sobie posiedzą i wspólnie ponarzekają na wszystko ;) Generalnie rzadko z tego korzystam, bo raczej zdrowy jestem, a poza tym mam z firmy abonament na luxmed, więc i tak chodzę tam. Poza tym zasłużonym dawcom przysługują jakieś leki, środki opatrunkowe za darmo, ale jakie to nie wiem, bo nie używam. Trzeba by sprawdzić w odpowiedniej ustawie. Do zeszłego roku w Waszawie dawali czekoady Goplany, więc było nienajgorzej, ale od stycznia pewnie był nowy przetarg i są jakieś wyroby czekoladopodobne :o tak naprawdę to najbardziej się cieszę z tej darmowej komunikacji, no i zdaną krew można odliczyć rozliczając PIT

Gość a jesli chodzi o
lekarza to do kazdego? dermaatologi ORTOPEDY DENTYSTY??? i na zabiegi rozne, np rezonanse itp? nawet operacje?