Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralikowa

Wraz z przyjściem wiosny się odchudzamy, pięknym ciałem lato powitamy!

Polecane posty

jestem ,jestem :D Do zrezygnowania to mi daleko mimo ze w swieta sobie troszke wiecej pozwolilam z sernikiem :D Wczoraj tez popilam wina czerwonego ale nie pilam juz prawie rok alkoholu wiec wystarczyly dwa kieliszki i spiewac mi sie chcialo :D

dziewczyny, mam nadzieje ze nie zrezygnowalyscie. przeciez nic sie nie stalo, kazda z nas chyba w swieta troszke odpuscila z dieta i skusila sie na cos nie dietetycznego, nawet ja. ale to bardziej z powodu zdenerwowania. ale jednak. Mimo to po swietach zbieramy sie i jedziemy dalej.

Cześć Laseczki! Pewnie że nie ma mowy o żadnym rezygnowaniu!!! :) Ja niestety na święta musiałam wziąć trochę dodatkowej pracy do domu i nawet nie miałam kiedy tu zajrzeć. To trzymanie diety nawet nieźle mi szło - mimo rozpaczy połowy rodziny, że tak malutko jem (gwoździem do trumny było to, że poprosiłam o kotleta bez panierki na świąteczny obiad:D); jedynym, na co się skusiłam przez te trzy dni, były dwie lampki wina. Nawet przysiady uczciwie zrobiłam:D Trochę jednak czuję się taka zasiedziała i strasznie mi brakowało jakiejś większej aktywności przez te kilka dni, a pogoda nawet na bieganie w plenerze mi nie pozwoliła:( Za to dzisiaj sobie odbiję na siłowni:D

No hej dziewczyny. Cieszę się Tequilita, że w końcu znalazłaś czas, by do nas zajrzeć! Biedna Ty, w święta jeszcze musiałaś się narobić :c ale gratuluję Ci bardzo, że udało Ci się utrzymać dietę! Ja dzisiaj będę jadła same biszkopty. (: No to chudego dnia kobitki. ;3 trzymajcie się i bądźcie wytrwałe w diecie! Ja już mam efekty w udach. Nie wiem, czy to po przysiadach, czy diecie, ale ważne, że są! Wczoraj przyjechała ciocia i się użalała, że ja taka sucha { chuda }.

Bonsoir moje drogie... Cisza po swietach jak nic spowodowana wstydem po obzarstwie :) Kazda cicho wraca do diety i nie chce sie chwalic co n'a +++++ :D No j sie przyznam z 57 n'a 58 ale cisne cisne dalej !!!!! Byle te 57 znowu ujrzec i odzyskac motywacyjnego kopa:) Dzisiaj ciagle nieidealnie: - 9 2 mle ciastka - 12 dwa kawalki pizzy - 16 warzywa grillowane - 20 szklanka soku truskawkowego i dwa pomidorki Minus 20 min Ping Pong i grabienie ogrodu :) Pozdrawiam cieplo

Witajcie! 1200 - umówmy się, że ta cisza jest spowodowana silnym zniechęceniem do wszystkiego na skutek obrzydliwej pogody :D Muszę przyznać, że wczoraj z ogromnym bólem zmusiłam się, żeby wyjść z domu i dotrzeć na siłownię (mimo, że mam całkiem blisko), bo mnie odrzucało na sam widok padającego śniegu. Trzy razy podchodziłam do drzwi i się cofałam, zanim odważyłam się wyjść:D No i diecie też taka pogoda średnio sprzyja, bo chciałoby się zjeść coś smacznego i cieplutkiego po całym dniu, a nie w kółko pomidory, brokuły, ogórki, marchewka i serek wiejski :D Dobrze, że herbata nie ma kalorii;) Starcie z wagą i swoją chwilę prawdy będę miała dopiero w sobotę, a póki co trzeba walczyć dalej i się nie poddawać. Na dziś w planie mam jeszcze wieczorem godzinkę zajęć aerobowych i godzinkę ze sztangami, o ile wygram próbę sił ze śniegiem;)

dzień dobry kobitki. : ) witam Was w kolejny wiosenno-zimowy dzień. do kitu ta pogoda. humor przy niej nie sprzyja, nie ma co ukrywać. kolejny dzień diety czas zacząć. :) damy radę? tak, damy radę! my, dziewczyny zawsze dajemy radę!

widze Dziewczyny że powracacie na dobrą dietę dietkowania..a ja tymczasem straciłam zapał - wŚwięta przytyłam kilogram, mam ciągłą chęć na słodycze. mam nadzieję że jak Was poczytam to się zmobiliazuję..

Piechotą - no co Ty... Włożyłaś w to odchudzanie już tyle pracy. A słodycze przecież nie uciekną - można cieszyć się i zgrabną sylwetką i słodkościami od czasu do czasu;) Trzymam za Ciebie mocno kciuki!:)

No wlasnie bledne kolo.brak motywacji waga w gore,waga w gore brak motywacji. J 10 jablko+banan 12 ryz warzywa 4 kostki czekolady 15 kawalek pizzy Minus 30 min pp Pffff idzie jak krew z nosa ale ciagne dalej. Jak tam dziewczyny,kto zostaje n'a placu boju ze mna?

ja dalej walczę ze swoją słabością - jedzeniem! i nie mam zamiaru odpuszczać. i mam nadzieję, że Wy też nie! piechotą - ten kilogram w górę powinien być dla Ciebie sygnałem. ejże laska, gdzie Twój zapał?! dalej robicie przysiady? bo ja nie wymiękam! dzisiaj 105 przysiadów - zaliczone. :)

Hej Dziewczyny . Ufff nareszcie pisze.Gosci mam a i czasu brak. Wstyd sie przyznac ale podjadalam sobie troszke ciast :( Nic nie cwiczylam przez ten czas ale nie mialam poprostu chwilki czasu dla siebie . Jutro goscie wracaja do siebie i ja wracam do cwiczen ,zaczne robic przysiady i cwiczenia na brzuch i nie ma bata!!! Powiem Wam ze faktycznie jak sie jednego dnia zje cos slodkiego to pozniej jesc by sie chcialo dzien w dzien .Ja mialam tylko po kawaleczku ciasta jesc a tu drugiego dnia swiat jak sie dorwalam to nie wiedzialam co jesc pierwsze czy sernik czy ciasto z kremem . Na szczescie sie ciasta koncza i nie beda kusic .

Cześć dziewczyny! No i mamy piękny, zimowy piątek, piąteczek, piątunio. U mnie weekendy są najtrudniejsze do przetrwania - wybijam się z rytmu i wszędzie nagle pojawia się tyle pokus. Też tak macie? Wczoraj niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem, bo zaliczyłam tylko godzinkę sztang. Jeśli chodzi o przysiady - wytrwale robię; póki co jeszcze daję radę w jednej serii. Ciekawe, jak długo? :D

dzień dobry. teraz jadę do lekarza , aby mi papiery wypisał do szkoły, ale jak wrócę to się odezwę. :) powiem Wam tylko tak na szybko: wróciłam do swojej wagi przed świętami - 49,5kg. uff, uff i jeszcze raz UFF!

pojechałyśmy z mamą do tego lekarza 100km w jedną stronę, aby się dowiedzieć tylko, że go nie ma, bo ma urlop. a jak przed świętami dzwoniła mama to zapewniali, że będzie. nie wiem, czy sprawiło tej kobiecie, co to powiedziała, przyjemność, że nas oszukała.

Brawo 49:) Cierpliwosc poplaca:) Dzisiaj cisniemy dalej j sie zablokowalam n'a 58 ale w koncu to zejdzie:) Pzdr

1200, dziękuję. ja też miałam blokadę długo, ale to ruszy! tak jak mówisz - cierpliwość popłaca. grunt to się nie poddawać!

Oj, popłaca, popłaca, konsekwencja i determinacja też:) U mnie dziś waga 62,2 - prawie kilo mniej, niż przed świętami. Koralikowa - gratuluję:) 1200 - na pewno zejdzie, trzymam kciuki!:)

Cos sie zaniedbalysmy w pisaniu po swietach. Mi jakos czasu brakuje na pisanie a nie wspominajac o cwiczeniach .Robie tylko przysiady w czasie gdy mleko robie dla dziecka :D Juz jutro u mnie 6 C!!!!!!!!!! Pojde sobie na spacer :) Grarulacje wagi dziewczyny ,ja jestem ciekawa ile ja mam ale z tego co widze po spodniach to luzniejsze sie zrobily i pupa mi sie ladna robi po masowaniu i kremach no i pewnie przysiady tez cos daly :)

u mnie zapał słabnie, dziś sporo zjadłam, nie wiem co się dzieje, chyba jestem przed okresem. ale żeby tylko jutro przetrwać to od poniedziałku znowu wpadnę w rytm;)

no kobitki, weźcie się w garść. okres okresem, ale dieta DIETĄ! nie zaprzepaścicie swojego zapału i motywacji.

cześć piękne, u Was też takie słoneczko cudowne świeci? A jeśli już tak o słońcu to gdzie się podziewa moje Słońce Nepalu?

Niedziela i slonce. Koniec obzerania sie bo zimno i ciemno ! Dieta dieta dieta i sport !!! Info: 1 kg miesni zzera 10% kalorii wiecej niz kg sadla. przysiady z ciezarkami cwiczycie? J juz po 45 minutach zumby n'a kacu ;) lekkim :)

60 kg mi dzis wyszlo !!!!!!!!!!!!uffff jak zobacze 5 to bede szczesliwa:) Bylam dzis na godzinnym spacerku z dzieckiem ,nareszcie wiosna!!!!!!!!!!

Hej Dziewczyny :) Odchudzacie sie jeszcze czy Wam sie tylko nie chce to wchodzic? Ja dalej ciagne diete i mam nadzieje ze tak bedzie poki nie osiagne celu . Od 4 dni jem na sniadanie owsianke i powiem szczerze ze bardzo ja polubilam .Macie moze jakies fajne przepisy z owsianke? Milego dnia