Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatt777

NIGDY NIE BYŁAM NA WAKACJACH

Polecane posty

A myślisz, że mi odkładanie idzie łatwo? Niejednokrotnie kosztem rezygnacji z rzeczy, których naprawde potrzebuje. Ale trzeba jakoś powoli, powoli... Do celu.. :) I liczyć że sie uda spełnić marzenie.

Gość jedną nogą w rowie
Ja chciałbym pojechać do Korei Ludowej i tam poznać zasady idei Dżucze :classic_cool:

Beat777 Tak dla pocieszenia takich jak Ty jest więcej. Jeśli mogę Ci poprawić humor, to Ci powiem, że ja też zupełnie jak Ty, jeździłam w wakacje tylko do dziadków na przymusowe 2 miesiące. I tak do 22 roku życia (studia). Przyznam, nie cierpiałam tego, że koleżanki i koledzy z klasy wracali opaleni z Egiptu czy nawet naszego polskiego morza. Był wstyd, ale rodzicom się nie przelewało. Potem na studiach, z małego stypendium udawało się coś niecoś wygospodarować na wyjazdy, poznałam mojego obecnego męża i w wieku 22 lat właśnie (po 12 latach bycia na zielonej szkole nad morzem) wyjechałam nad Bałtyk znowu. Teraz mieszkam w UK na stałe i odrabiam tamte stracone wakacje kilka razy do roku. Pozdrawiam tyszankę, bo ja też z Tychów jestem :) Głowa do góry!

Gość Beatt777
moze i moj los się kiedyś odmieni;))

Gość nie marudz tylko kup
sobie bilet podroznika na tlk za 74 zł wazny od 19 w piatek do 6 rano w poniedziałek i mozesz jezdzic az padniesz :classic_cool: nad morze dojedziesz, polezysz sobie na plazy :D Ewentualnie jakis nocleg w schronisku mlodziezowym aby bylo tanio. Poszukaj sobie jakiejs kolezanki do tego. Zawsze to bedzie razniej.

Gość jnfdkfsdfsdfsgf
ja: (nie to że się chwalę): 2 razy w Chorwacji (z rodzicami) raz w Egipcie (z moim ex) raz W Tunezji (z paczką znajomych) raz na Słowacji (z paczką) raz w Niemczech, Austrii (z facetem) nad Bałtykiem byłam 5 razy w górach (Beskidy, Sudety, Tatry) byłam 4 razy na Mazurach raz (z facetem) oprócz tego pełno wyjazdów mniejszych po Polsce JAK się chce to można;))

Gość mirosława3a
ja też nie. mam 44 lata. dosłownie nigdy, przykre bo przydałoby się choć parę dni urlopu za miastem ale co zrobić jak pieniędzy nigdy nie zbywa

Gość kassia z polskii zachodniej
ja byłam tylko raz ;)

Gość Beatt777
odświeżam wątek;) jest tu jeszcze ktoś taki jak ja??

Gość imonika3333
ja byłam tylko 2 razy na wczasach, ostatni 4 lata temu , tagże też nie wesoł

Gość spoko loko
Ja. Raz w zyciu byłam na koloni (jakas wies, 50 km od mojego miejsca zamieszkania) i raz ze szkoły nad morzem. Byłam też w Czestochowie na szkolnej pielgrzymce. Marzę o podróżach, ale nie stać mnie.

Gość Beatt777
czasami mi tak smutno bo niektórzy co roku śmigają na wczasy;(

Gość Markołogosh
Witam wszystkich niespełnionych wczasowiczów! ja mam podobny problem ... w tym roku znowu nigdzie nie pojadę na wakacje, mam 29 lat i na urlopie byłam tylko 2 razy - na Mazurach i później na jakiejś wsi w lubuskiem;( a moje koleżanki z pracy co roku jeżdzą Egipt, Kreta, Cypr, Bałtyk, a po urlopie wracają opalone i całymi dniami pierdolą o wczasach...

Gość Szara Krówka
ja też nie;((

Gość asdddddeee
to jezdzijcie po Polsce. Jak wspomniane bylo bilet podroznika na TLK za 69 zl wazny od 19 w piatek do 6 rano w poniedzialek i w droge. Z jeden nocleg w schronisku za 35 zl , zarcie z biedrony i wycieczka gotowa. Mnie nie stac na prawdziwe wczasy to i tym sie czlowiek zadowoli a jakie wrazenia i przezycia :D Tylko kazdy woli usiasc na dupie i baidolic ze na wczasy za granica nie stac.

Gość nołxxxxx
tO tak jam moi rodzice - 55 i 63 lata i nigdy nigdzie nie byli bo im kasy szkoda

Gość perlikka
najlepiej siedziec w domu-wszedzie jest niebezpiecznie-rozoumiem podroze sluzbowe, rodzinnne-ale wczasy, wycieczki, podroze tak dla przyjemnosci? fuuj

Gość ROkoKO2
ja też nie;( przykre, niektórzy co roku jeżdzą tu i tam

Gość neistety
70 lat

Gość gosććć
70 lat??? tzn??

Gość Beatt777
hej, odświeżam swój topik:) czy jest tu ktoś kto brał udział w dyskusji??

Gość gość
Ale bieda w tym kraju i lepiej się nie przyznawać do wielu rzeczy bo zadziobią.

Gość gośćE3F43G43
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie, dzięki temu projektowane przez nas strony www są dopasowywane do profilu działalności naszych klientów. https://reklama-lublin.pl/