Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Gość basiabarbara28

Hej dziewczyny, jak cholera potrzebuje wsparcia. Mam 28 lat, brak pracy, wzrost 164 a na wadze 99 kg. W lustrze widze bezksztaltna mase w ogole nie przypominajaca kobiety. Chcialabym znalezc kolezanke ktora razem ze mna podejmie sie zadbania o siebie...

Gość frgt
i tak wymiekniesz po tygodniu diety

Gość frgt
i tak wymiekniesz po tygodniu diety

Gość ciesz się kobieto, ze masz
ciało, ja znowu mam odwrotny problem - 169cm wzrostu i 55 kg wagi, dobrze ze mam cycki 70C bo jakbym była deska to nie wiem co bym sobie zrobiła:/

Gość Wielka Helga
Basia Nie ma innego wyjscia.bierzemy sie do roboty !

Gość pyzanna
Hej, mam podobnie 168 i 102 kg, nazbieralo sie :( , tez szukam kogos z kim bedzie razniej :)

Gość aaaaaaa_aa
Od dziś zrezygnuj z mięsa,schudniesz i lepiej się będziesz czuła i afirmacje powieś na lustrze:kocham siebie i jestem fajna szczupła :) to dziala :)

Gość 38 latkaaaaa
jak mam 162 i 58 kilo i tez nie mogę spojrzeć w lustro, wszędzie wylewa się tłuszcz, a jeszcze latem miałam 52:(

luuudy jak ktos pisze ze ma 50 z kawaałkiem przy wzroscie ponad 160 to juz mi to anoreksja zaltuje ;/

Gość basiabarbara28
Fajnie dziewczynki, że cos doradzacie. Jesli chodzi o prace to nie pracuje dlatego ze jestem gruba, tylko nic nie moglam znalezc. Mieszkam w malym miasteczku i trudno jest tu o prace. pyzania bedzie mi milo jak zaczniesz walke ze mna.

Gość ja pierdzieleeee
ta 38 latka to chyba pisze żeby was jeszcze bardziej wkurwić...

Gość pyzanna
Basiabarbara jestem, zeby nie marnowac czasu proponuje zaczac od jutra, tez nie pracuje (chwilowo mam nadzieje), masz jakies pomysly?

Gość pyzanna
Ja na sniadanie zawsze jem jogurt i pije kawe, masakra zaczyna sie wieczorem, ja na poczatek proponuje odstawic lub ograniczyc pieczywo, makarony itp. i nie jesc kolacji w mysl zasady sniadanie zjedz sam, obiadem podziel sie z przyjacielem a kolacje oddaj wrogowii...;)

Gość pyzanna
No i duuuuzo ruchu...

Gość basiabarbara28
pyzana- niesamowicie ciesze sie ze jestes, napisz cos wiecej o sobie np. ile masz lat? Jesli chodzi o sniadania wogole ich nie jadam i tu chyba pies pogrzebany:) Na sniadanie pije kawke, na obiad druga a wieczorem mam takie ssanie, ze moglabym zjesc konia z kopytami. Odezwe sie jutro to moze cos wymyslimy razem, najlepiej jakbysmy umowily sie na konkretna godzinke zeby sobie pogadac. Napisz mi na kiedy ci pasuje.

Gość pyzanna
Super tez sie ciesze,ze jestes, moze razem cos sie uda:) mam 34 latka(niestety juz), dzieci sztuk jedna i mam tak samo ze sniadaniami i wieczorami jak Ty, mi pasuje kolo 11 jutro a Tobie?

Gość pyzanna
Mam nadzieje ze jutro sie odezwiesz, bede sprawdzac od 9 a tymczasem dobrych snow wszystkim grubaskom zycze:)

Gość basiabarbara28
hej pyzanna, teraz ide sie jeszcze drzemnac ale do 11 powinnam wstac tak wiec narazicho kochana.

Gość GrubaBuba
To i ja ja mogę? Ja chce! A poważnie nie mogę już na siebie patrzeć. Siedzę od 5 lat w domu i wychowuje dzieciaki. I tyje. Udaje ze jest wszystko w porządku i ze czuje sie sama ze sobą dobrze ale tak nie jest! Mogę? Waze ponad 100 nie wiem nie wchodzę na wagę i nie zamierzam. Pomocy. . .

Gość pyzanna
Hej GrubaBuba, witamy na pokladzie. Wiem co to znaczy siedziec W domu z dziecmi i.....tyc.

Gość pyzanna
Masz jakis plan na odchudzanie? Czy po prostu MZ?Ile masz lat?

Gość pyzanna
BasiaBarbara bede o 11 i pozniej:)

Gość pyzanna
Dziewczyny zaczynamy juz dzis,szkoda czasu:) Ja na sniadanie zjadlam grzanke i jogurt, ide zaraz troche potanczyc przy Wii zeby rozruszac cielsko i przygotowac je do konkretnych cwiczen. A wy dziewczynki jakie plany?

Gość pyzanna
Dziewczyny widze ze potrzeba wam motywacji, ja zaczelam dwa tygodnie przed swietami stosowac MZ ,schudlam do 99 kg ze 104, wiadomo swieta i 102wyskoczylo!!!ale nie przejmuje sie i zaczynam od nowa.Trzeba zmienic sposobyslenia i nastawienie no bo przeciez wiadomo ze sie uda!!!

Gość pyzanna
Up up

Gość Alivia
Witam dziewczyny, życze wam wytrwalosci w dążeniu do celu. Ja chętnie się do was dołącze bo od dziś rownież podjęłam walkę z kilogramami.

Gość GrubaBuba
Hej dziękuję za przyjęcie mnie do tajemniczego kręgu:) ja mam 26 lat dieta? MŻ na dana chwilę ale na śniadanie zjadłam uwaga: czekoladowego zająca :( a przy czym tańczysz kochana ? Ja też nam wii więc może coś od męża wyskrobie na jakąś płytkę. A od 16 kwietnia zapisałam sie na step trzy razy w tygodniu. Tylko ja to sie przełamać psychicznie muszę naprawdę bo ja strasznie stronie od ludzi zdziczalam tak po prostu ze szok. Buziali

Gość pyzanna
Alivia witamy, smialo dolaczaj do nas, grubabuba ja mam plyte black eyed peas,zadna rewelacja ale spocona jestem ale wyszla teraz zumba na Wii musze sie usmiechac do meza:):):)

Gość basiabarbara28
pyzana jestem, dopiero sie obudzilam i mysle o jakims sniadaniu Witam nowe kolezanki, fajnie ze jestescie:)

Gość pyzanna
Za zajaca masz po lapkach, a co do ludzi mam to samo, ciagle mi sie wydaje ze kazdy na mnie patrzy i mowi o jezzzu jaka gruba, ale staram sie to pomalu przelamywac,pozytywne myslenie przedewszystkim.