Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Kobiety jednak dają sie nabrać na tanie słówka

Polecane posty

ula której ukradli nick Tak, ten link wkleiłam na poprzedniej stronie, nic więcej nie znalazłam, jakbyś znalazła, to podeślij :)

Gość ula której ukradli nick
jakby zupełnie nie potrafił się wysłowić ,nie to co monczka :D

Gość Zuzanna Amelia & 3
fog - to jest gowno nie przestroga. To latwo zauwazyc kiedy dotyczy innych. Jak sie taka kobieta sama znajdzie w takiej sytuacji to wszystko zaczyna inaczej wygladac. Zaba - gdzies juz widzialam taki tekst.

Gość ula której ukradli nick
ja na początku nie wiedziałam o co chodzi z tymi laskami w barze w 1-szym odc , dopiero ojciec mi wytłumaczył że tak pracowały p[rostytutki i że ...cieszyły się one wtedy dużym szacunkiem i każdy się z nimi liczył bo miały dolary i marki

No nie wiem, ja mam styczność z takim bawidamkiem i w najmniejszym stopniu mnie on nie rusza, wręcz drażni mnie jego zachowanie.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - zaloze sie , ze ten "Twoj" bawidamek kariery Tulipana nigdy nie zrobil.

mnie przeszkadzają tacy ludzie tylko wtedy kiedy świadomie próbują kogoś sobą zauroczyć tylko po to, żeby potem skrzywdzić. Są tacy co po prostu lubią flirtować, a nie robią przy tym nadziei.

Hmm biorąc pod uwagę, że ma już sporo kobiet na swoim koncie, to jakąś tam karierę robi. Wiesz, ogólnie mało kto może dorównać w dzisiejszych czasach takiemu tulipanowi. Jednak czy trzeba mieć na koncie 2 000 kobiet aby nim być? Mi wystarczy jak miał 20, to już jest babiarzem.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Myslisz ze on nastaje na Twoja cnote ?

haha Zuzanna, nie nastaje :) Nic takiego nie powiedziałam, to moje obserwacje jego poczynań z kobietami, ponieważ znajduje się w towarzystwie moich znajomych :)

Ja poznałam kiedyś gościa, który utrzymywał że miał ponad 200 kobiet. Był mały i niezbyt przystojny, ale faktycznie potrafił nieźle bajerować, więc może zakładam, że miał może połowę z tego, co się przechwalał. Ale to i tak porażający wynik. Który przebija teorię żaby, że kobiety polecą na czułe słówka tylko od przystojniaków.

Gość Zuzanna Amelia & 3
A jak on sie zachowuje w stosunku do Ciebie ?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Ivo - a ja mysle ze ten gosciu moze widzial 2 kobiety. I tak mu od tego zawirowaly kola przed oczami ze zer troche dorobil.

ja się zawsze śmieję z mojego faceta, że niesamowicie bajeruje (nawet jak, oficjalnie, nie próbuje). Coś w tym jest, że dobra "gadana" to połowa sukcesu.

Nie, sama wiem o co najmniej dwóch, które ma nabite na licznik (obie zaliczone w ciągu tygodnia), więc myślę, że miał rzeczywiście sporo więcej.

Zuzanna, ja mam raczej kumpelskie kontakty ze znajomymi mi mężczyznami, potrafię od razu dać do zrozumienia, że mnie ktoś nie interesuje. :)

Gość Zuzanna Amelia & 3
I co te dwie o nim mowily ?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - no wiec wlasnie chcialam wiedziec jak on sie zachowuje w stosunku do Ciebie

Hmm normalnie, można powiedzieć, że nawet czasami mi "radzi" jeśli chodzi o adoratorów. Na pewno mnie szanuje i nie próbuje nic więcej ze mną osiągnąć. Myślę, że jemu też odpowiada znajomość ze mną na takiej stopie jak jest.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - no to dupa. Ja bym nie byla zadowolona z takiego ukladu.

"Ja poznałam kiedyś gościa, który utrzymywał że miał ponad 200 kobiet. Był mały i niezbyt przystojny, ale faktycznie potrafił nieźle bajerować, więc może zakładam, że miał może połowę z tego, co się przechwalał." 8 to co mówi facet, podziel przez 10 :P

Gość Zuzanna Amelia & 3
Pewnie masz racje.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Ja ide spac. Pogadamy jutro.

Dziewczyny, przecież nie trzeba daleko szukać, zobaczcie te polskie idiotki z muzułmanami, ile tematów, ile już było zabójstw polek przez muzułmanów, polki były bite, poniżane, gwałcone, zniewolone a nadal nowa partia polek pcha się arabom do łóżek i mówi, mój jest "inny" odpowiada mi pod każdym względem, nie jest taki jak araby tych innych polek. czyli same kobiety myślą że są mądrzejsze od innych polek, co dały się uwieść muzłumanom, więc uwodzenie kobiet to dla facetów co umieją to robić, jest małym piwem.