Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelkowelove

silikonowy stanik unbra

Polecane posty

Gość hehhhe
http://balkonetka.pl/2008/6/5/czym-obkleic-sie-w-tym-sezonie "Na dyskotece, osiedlowym festynie, koncercie, wszędzie tam, gdzie przebywanie wśród tłumów naraża nas na zderzenia z innymi ludźmi, przyda się zderzak. Niestety, taki nie wyrósł nam na dekoltach w toku ewolucji, dlatego definitywnie potrzebujemy samoprzylepnej skorupki. Z pomocą przychodzi na szczęście słynne Nubra, do kupienia w każdym serwisie aukcyjnym. Nubra, które podziwiać można na zdjęciu, składa się z dwóch spinanych klipsem muszelek, przyklejanych tradycyjnie klejem albo - w lepszych modelach, - trzymających się na silikonowym wypełnieniu. Uprzedzam zgryźliwe komentarze tych, które dostrzegą piersi wypływające spod skorupki dołem - Nubra nie służy do podtrzymywania biustu. Służy do ochrony przed zderzeniami. I przed ukąszeniami owadów." :P

Gość asia4680
Sama się zastanawiam nad takim stanikiem. Na lato do bluzek bez ramiączek i bez pleców to byłaby fajna sprawa - o ile rzeczywiście się trzyma... Myślę, że ta pani ze zdjęcia dostępnego pod linkiem w poście wyżej ma po prostu za mały rozmiar tego stanika. Czytałam, że trzeba zamawiać rozmiar większy, niż się nosi, i że stanik nie nadaje się dla dziewczyn z dużym biustem.

Gość karmelkowelove
no, ale czy to nie jakas podróba? patrzac na cene...

Gość hfeeeehhhhe
Ciekawe, jak chcesz zamówić "rozmiar większy" jak to nie ma rozmiarów? ;) Sama litera to nie rozmiar, 60D i 75D to kompletnie inne wielkości misek (choć jedno i drugie na mały biust), co ładnie pokazane jest np. tutaj: http://www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aczy-miseczka-d-jest-bardzo-dua&catid=35%3Aartykuy&Itemid=71&lang=pl

Gość hfeeeehhhhe
P.S. na lato to to dla mnie byłby koszmar, w lecie chcę na sobie mieć jak najmniej, a nie w upał obklejać się centymetrowej grubości warstwą silikonu ;)

Gość o jaki koszmar maaamusiuuu
o matko , a te guziki co są imitacją sutków , wy nie mówcie ,że chcecie taka tandetę kupić :P jak by chyba normalny chłop to zobaczył to by się porzygał a najlepiej jakby w ten wasz "dekolt" jesteście masochistkami na dodatek bez śladowego poczucia estetyki

Gość asia4680
"Ciekawe, jak chcesz zamówić "rozmiar większy" jak to nie ma rozmiarów?" zakładam, że tego typu produkty projektowane są dla kobiet o a) typowych wymiarach pod biustem (70-75) b) nie za dużych biustach (do C) ja noszę 70C (wcześniej nosiłam B, jak jeszcze nie mówiło się tyle o bra-fittingu) więc myślę, że C by pasowało. Albo i nie, i może ten produkt w ogóle nie nadaje się do noszenia. Kwestia przetestowania. Link co do kwestii wielkości miseczki ciekawy, ale dla kobitek, w tym i dla mnie, to żadna nowość, może powinnaś to raczej wkleić na jakimś forum dla facetów, dla których rozmiary staników to zazwyczaj jakiś tajemniczy kod :p

Gość ...zaczarowana...
nie wiem czy ci się oplaca bo teraz pełno tego w sklepach nawet widziałam takie kładki pod cycki żeby były ładnie podniesione .... ze kosztem przesyłki wyjdzie tyle co w sklepie i widzisz jaki rozmiar itd..

Gość ...zaczarowana...
a też są takie ze ramiączkami i zapięciem pod biustem takie pewniaki żę nie spadną