Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Gość stara samotna su ;)
ja tez przez net szukam, inaczej to trudne... bo jak? zapytac kogos nowopoznanego, czy lubi kajdanki? :P

Gość stara samotna su ;)
leeeee...pisenka dobra, ale nie ten teledysk znalazlam :( byl taki z lancuchami, w ktorych sie tarzali..?

Gość stara samotna su ;)
Zyon, ja bede na Narodowym;)

to nie moje klimaty - znajoma już mnie tu raz sprowadziła do parteru :) (pozdrawiam przy okazji:) Więc nie wypowiadam się na ten temat - i nie udaję eksperta. Pewna forma dominacji z pewnością tak...ale to nie ma nic wspólnego z klimatem BDSM

DM lubię - ale wolę cięższe klimaty - a takie będą w czerwcu na Bemowie - może pojadę - byłem tam już 3 lata temu na Big 4 - było super

Gość Niepokorna suka
samotna su a gdzie szukasz że tak zapytam :)

Gość stara samotna su ;)
zrobilismy sobie kacik muzyczny ;) oj, dostanie nam sie od autorki tematu, bacikiem ;)

Gość stara samotna su ;)
roznie, fora tematyczne padaja, ale wiciaz powstaja kolejne. starm sie omijac te, ktorym blizej do...prostytucji :o ostatnio nie szukalam wcale, ale zima sie skonczyla, krazy swiezy duch w narodzie, to i ja budze sie do zycia :D

Gość stara samotna su ;)
bylego Pana na anonsach.bdsm.pl poznalam choc trwalo to...z poltora roku..? strona chyba wciaz dziala

Gość Niepokorna suka
najgorsza jest chyba sadomania. Same dominy i ulegli mężczyźni :) Szkoła bdsm jest niezła ale mało ludzi wchodzi :)

Gość Niepokorna suka
nie działa :)

Niepokorna, aha, takie buty, nie no internet nie jest zły. Miejsce jak każde inne. Może i nawet lepsze? Tylko odbiera to trochę romantyzm. Ale nie cały, na szczęście :) Su, to byłoby ciekawe doświadczenie z tym pytaniem o kajdanki. Chętnie bym spróbowała, lecz dla samego zgrywu. Chociaż? :P

Gość stara samotna su ;)
bdsm.pl/

Gość stara samotna su ;)
kruca...no... 😠 wrzuc w google "anonse bdsm" to wyskoczy pare adresow, pierwszy bedzie bdsm.pl

Gość stara samotna su ;)
Niepokorna, sami policjanci sie zglosza do Ciebie i sluzby specjalne ;) ciekawe ilu z tych twardzieli okazaloby sie...uleglymi? ;)

Hej sunie i masterzy ;) Widzę macie klimacik na DM :D Tak sobie pomyślałam... A seks przy muzyce? Przy szczęku łańcuchów? (wybaczcie nie mogłam się powstrzymać ;) ) Czy same jęki i rozkazy Pana? Hmm a gdyby zakazał wydawania dźwięków? Możecie spełnić jego wole i być cichutko?

"Widzę, że Ci się spodobała ta różowa tortura ;p" Róż nie robi mi jakiejś szczególnej różnicy. Więc jego "działanie" wynika tylko ze świadomości tego, że go nie lubisz :P W połączeniu z kobietą "typu barbie" był by tylko różem (w sumie to wtedy by i mnie drażnił).

Gość stara samotna su ;)
http://www.tekstowo.pl/piosenka,depeche_mode,strangelove.html z tlumaczenia (jak i z teledysku) wynika, ze podmiot liryczny ;) pragnie nie tylko dominowac, ale i byc dominowanym ..?

Gość stara samotna su ;)
poprawka: ...pragnie rowniez zostac zdominowanym :)

Gość stara samotna su ;)
sado-macho to dla nich metafora milosci...zawsze ktos sprawia bol..?

Gość VinceTucker
A mnie drogie panie zastanawia kim jesteście w realnym życiu Czy reguła jest ze o tym rodzaju seksu marzą kobiety na stanowiskach kierowniczych ktore dla równowagi w domowym zaciszu chca poznać moc rozkazu bez sprzeciwu Badająca nie mam zamiaru sprowadzać Cie na dobra drogę znając Wasza naturę jeszcze bardziej by Cie ciąglo ku spróbowaniu wiec nie wiem skąd te podejrzenia Zrobisz to wiemy o tym oboje co najwyżej nie trafisz z pierwszym partnerem. Przyjdą nastepni. Dziękuje z góry za odpowiedz paniom na krepujace mnie pytanie

Gość Lani
Niepokorna suka W moim mieście również, ciężko jest mi poznać kogokolwiek, z kim mogłabym nawiązać znajomość, a co dopiero o takim charakterze )) Spędziłam kilka wieczorów na czacie i do dzisiaj żałuję... żenada, zmarnowane godziny i tylko mogę potwierdzić Twoje słowa- tak, wszyscy panowie nagle są realni i oczywiście, wszyscy mają wielkie doświadczenie, tylko bdsm, a jakże ... ech, szkoda słów. Chciałabyś może wymienić się spostrzeżeniami? Chętnie zamieniłabym z Tobą kilka słów, jeżeli tylko masz chęć, a nie chcę offtopować wątku na forum. Jeśli jesteś zainteresowana, to chętnie poproszę o adres mailowy albo podam swój ) PS Zamieściłam anonsik na pewnym forum )

Gość Sensualna
"kajdanki, sznury, zabawki erotyczne, opaski na oczy, kostki lodu, wosk, ostrzejszy seks i słowa, a przede wszystki poddanie się dominacjii psychicznej" - też strasznie mnie to rajcuje...

Gość stara samotna su ;)
dziewczyny, anonsy nie sa duzo lepsze, bo ci sami, znani Wam z czatow, rowniez i ogloszenia tworza, skladaja propozycje "seksu bez zachamowan" (pisownia oryginalna). Jednak mozna i tam znalezc madrych, fajnych facetow :) choc najpierw trzeba sie nauczyc czytac anonse. I czasem samej sie odezwac pierwszej ;) i byc cierpliwa...bo szukanie moze ciut potrwac :)

Gość Badająca świat BDSM...
Lani zgadzam się z Niepokorną - pięknie to ujęłaś :) Też uwazże dominacja zaczyna się w głowie, a dopiero później działa reszta elementów. Myslę, że taką bardzo silną, dojrzałą, mądrą relację jest trudno stworzyć - poza naszą świadomością, potrzeba świadomości ze strony partnera. Tak jak piszesz, nie da się zbudować takiej relacji z byle kim, partner musi coś reprezentować. Dominacja nie polega na sile, ale na tym, żeby strona uległa miała zaufanie i czuła szacunek do swojego Pana, a tego się nie stworzy w jeden dzień i nie z każdym. Pan musi być inteligentny, zrównoważony, odpowiedzialny, akceptujący i otwarty, bo chodzi o to, żeby poczuć się bezpiecznie i uwolnić umysł od ocen moralnych itp. Jest to coś tak ulotnego, że ciężko ująć w słowa... Chodzi o to, żeby wczuć się w klimat i stracić kontrolę pod kontrolą, tak żeby sobie lub komuś nie zrobić krzywdy. Su rozmowa na poziomie, muzyka na poziomie, nie mam powodów, żeby wymachiwać bacikiem ;) Uważam, że świetnie, że potrafimy rozmawiać również o innych zainteresowaniach, a jednocześnie tak pięknie wpleść w to BDSM :) Co do szukania, ja akurat nie szukam, ale myslę, że ogólnie łatwiej jest przez net kogoś poznać, bo po tyle lat co mamy, to już każdy raczej w parach i wśród znajomych ciężko jest kogoś wolnego i interesującego zapoznać, a tym bardziej już z takimi preferencjami i rzeczywiście jakoś tak głupio wyskoczyć do kogoś z tekstem "czy lubisz kajdanki" ;) Natomiast szukanie z pewnością łatwe nie jest, bo i niewiele osób spełnia nasze wysokie standardy ;) Vince nie pracuję na stanowisku kierowniczym, ale jestem mocno niezależną kobietą w zyciu codziennym. A co Tobą kieruję, że jesteś tu z nami i pytasz? Opowiedź coś o sobie :) No i dlaczego ciągle rościsz sobie prawo do tego, że wiesz co zrobię, czego chcę?

Gość VinceTucker
Badająca nie wiem co napisać Kawaler 33 lata z duża wyobraźnia najkrócej mówiąc, mieszkam w uk chwilowo mam tylko internet z telefonu zablokowane strony dla dorosłych z wyjątkiem tej :D Ale wracając do Twojego pytania Przede wszystkim podoba mi sie język jakim opisujesz swoje odczucia nie mam żadnych wątpliwości ze jestes kobieta bo to czuć a wymadrzac sie co zrobisz a czego nie niniejszym przestaje ponieważ widze ze lubisz byc nieprzewidywalna, przelamywac schematy i wymykac sie stereotypom. Jednym słowem nieokielznana ale chcąca zeby ja ktos okielznal :)