Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

lubiekiedy myslalam, ze jestes facetem - wybacz ;) napisz co Ciebie pociąga w tych klimatach, bo coś musi, skoro ostatnio napisałaś, że ciekawie piszemy. Próbowałaś już czegoś na własnej skórze?

Ładnie mnie ciągniesz za język :D Napisałam bo podoba mi się jak argumentujecie, jako opisujecie, jak inteligentnie opowiadacie o swoich doświadczeniach i marzeniach. Takie nauczycielki tego świata w dobrym smaku :) Ja lubię seks. Lubię seks, który ma smak. Lubię być zdominowana ale raczej traktuję to jak zabawę. Potrafię się cofnąć z tej drogi i tez jest dobrze :) A czasem lubię wydać polecenie. Więc typową "suczką" nie jestem chociaż bywam :)

Badająca Lubiękiedy to moja wspaniała koleżanka:) Ja mam 38 lat . Żyłem w związku z Suką jako Pan ,ale nie miałem pojecia o BDSM . To było naturalne odkrywanie swoich zyciowych ról ,dlatego cały ten temat wyczuwam . Nie interesuje mnie żadne SM tylko dominacja -uległość (z użyciem gadzetow ). Moja Suka musi być sobą !

Gość ale to ja kocham Misia
ale to ja kocham Misia głupia pindo i tak będzie mój

lubiękiedy, a jaka jest "typowa syczka" ? Wążniejsze od mody śa własne granicę... Trzeba wiedzieć czego się chcę i za tym iść, a nie ślepo, bez chwili zastanowienia się wypełniać "podrecznikowe wzory". Myslę, że kafe to jedno z miejsc, gdzie można otwarcie porozmawiać, więc opowiadaj jak najwiecej i dziel się swoimi marzeniami i przeżyciami, tak jak i my to czynimy ;)

ale to ja kocham Misia Myślisz, że Miś lubi takie suczki które wyzywają Jego koleżanki? :D Może masz rację :) Ale to walcz, podkładaj się Panu :D Przez agresję wiele nie osiągniesz... chyba :D

Badajaca Ja nie oglądałem żadnych filmów żadnych książek BDSM itp ,poprostu żyłem w podobnym zwiazku, ale nie aż tak wyrafinowanym ,bardziej naturalnym .

Cukierku skoro nie miałeś pojecia o BDSM, to niby jak ta wasza relacja Pan - suka wyglądała? Standardowo mało kto obroże w sypialni nosi ;) Jakich gadżetów używałeś i na czym ta Twoja dominacj polegała, poza tym że ostro się bzykaliście?

Cukierku jeśli masz naprawde 38 lat, to jeśteś kolejną osobą, która potwierdza, że niestety najlepiej rozmawia mi się z ludźmi sporo starszymi ode mnie...

Taka wzorowa suczka to chyba taka, która się Panu nie stawia :) Ja się stawiam jak mi coś nie pasi :D Ja mówię czego chcę! Jak chcę mieć wypieszczone oralnie stopy to o to proszę :) Chociaż lubię być zdominowana to przykuć do kaloryfera Pana też się zdarzało :D

Moja dominacja przejawiala się w codziennym życiu (24h/dobę ):podejmowanie decyzji ,czasami nawet mowienie jak ona ma się ubrać ,gdzie może wyjść . Ona uwielbiala całkowitą dominację -nie tylko gra ,zabawa w uległą ,ale życie w tym klimacie .Oczywiscie to nie było bdsm w czystej postaci . A Ty żyjesz tak ,masz Pana swojego ?

Cuksik :) Widzisz, ja do klatki Misia nie chcę a tu mnie chcą i tak zlinczować :D Wejść źle, nie wchodzić też źle. Strach się bać ;)

Gość ale to ja kocham misia
cicho glupia pizdo jak skończe podstawówke to mnie bedzie w dupsko rznal, jak ciebie

przejęcie kontroli też może być podniecającym przeżyciem - czerpanie przyjemności z poczucia władzy nad czudzą przyjemnością, ale na dłuższą mete chyba jednak wole być dominowana...

ja w codziennym życiu jestem mocno niezależna i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mi wydawał rozkazy, w sypialni kręci mnie odwrotność...

Na dłuższą metę też wolę być zdominowana :) Ale nie w życiu :) W życiu powinno być partnerstwo. W łóżku, co kto lubi i na co ma ochotę w granicach zdrowia psychicznego :D Cuks za co ten buziak? ;)

Gość ale to ja kocham Misia
Debil Misiu kocham Cię

Cukierek pisałam parę stron wcześniej, że 28 lat. Lubię kiedy masz rację - najlepiej jak w życiu codziennym jest partnerstwo, a w łóżku udany seks. :)

ale ja kocham Misia nic mądrzejszego nie masz do powiedzenia?

Badająca świat BDSM... - to o czym tu wiele osób piszę ma raczej mało wspólnego z czystym BDSM - nie jestem ekspertem tylko wyrażam swoją opinię. Sporo kobiet - szczególnie po 30. ma zwiększoną skłonność do uległości - to naturalna kobieca cecha. Sporo z nich chce być suką i być dobrze zerżnięta przez swojego pana. Dodatkowe zabawy tylko podsycają podniecenie. Krępowanie, klapsy i gadzety także...więc to dla mnie raczej forma urozmaicenia seksu....

Zyon jak na smym poczatku napisałam interesuję mnie BDSM w formie soft. Pytanie zresztą brzmiało, czy według Was to jeszcze BDSM? Z drugiej strony nawet takie urozmaicenia jak piszesz z BDSM się wywodzą.

Dobranoc lubiekiedy :)

Badajaca Dokładnie się z Tobą zgadzam -ja też wersja soft ,dla mnie to nie musi mieć nazwy żadnej ,ja to mam w sobie na codzień :)

Badajaca dobranoc . Przyjemnie się z Tobą rozmawiało dziś ,faktycznie szufladki nie są do końca zasłonięte .:;)