Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Badająca świat Mnie się BDSM zawsze kojarzyło z sadomasochizmem.!I niczym więcej . Wszedłem tu i ówdzie ,przeczytalem jaka jest suczi i coś zrozumiałem ,odkryłem,. Ciągnie mnie to jak krew -wilka . Nie mówię i nie mówiłem ,że jestem Panem (w temacie BDSM)ale wiem ,że będę i tTy tego nie zmienisz .

Kredek, to właśnie od tego, że swoje poglądy przedstawiasz obrazami? :)

O masz...tafił sie nam cukierek z nadzieniem ostrym jak kukułka;) cukierek niekt Ci tego nie odbierze , kazdy ma prawo być Panem tak jak kiedys mielismy obowiazek byc towarzyszem.Jak zwał tak zwał wazne by dzieci od tego nie chorowały;)

Cukierku czyżbyś się poczuł zagrożony? " i Ty tego nie zmienisz" zabrzmiało jak przekora, obietnica, groźba podszyta strachem i brakiem pewności siebie... Nie czuj się atakowany, bo ja tylko polemizuje z Tobą, a mną nie łatwo zawładnąć, bo wymagania mam duże ;) Masz rację BDSM to nie tylko sadomasochizm... Chcesz być Panem, zapoznaj się z wiedzą z zakresu psychologii, z pewnością nie zaszkodzi...

Dobranoc dark_side :)

zamykam oczy i jestem w swieci jakim chce bez koniecznosci udawania, kłamania i obrzucania sie gownem tego swiat.Wiec czego chciec wiecej? CZego wiecej można chciec?kredka maluje co widzi oczyma wyobrazni , co mam w jaźni bez bojazni i co nosi w sercu, raz sie zdarzy male piwo , kieliszeczek lub kielbaska na widelcu. Lecz nie zawsze smakołyki mnie tak przyciagały -kiedys bylem zlym czlowiekiem teraz kredekjestem maly;)

Kredek, uwielbiam Twoje teksty... Ale się usmiałam z tego " ostry jak kukułka" :)

czas na mnie , ruszam w droge ! przedemna jeszcze inne światy;) trzymajcie sie i niechaj sen niesie Wam ukojenie dajac zkołowaciałym ciało czas na regeneracje

Kredku co masz na myśli pisząc, że kiedyś byłeś złym człowiekiem?

W takim razie raz jeszcze życzę dobrej nocy i przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia :)

Badająca świat Nie czuję się zagrożony ,ani trochę . Nie czuję w Tobie (bez urazy ) autorytetu Suki . Chcesz mnie na siłę zaszufladkowac .:)

Gość spać, bo gaszę światło
Landrynek yyy... tzn. cukierek a zresztą to jeden pies :P jeśli chcesz stać się panem, to potrzebujesz lekcji od doświadczonego Prawdziwego Domina :P jeżeli masz zamiar naprawdę spotkać się z Owem, to on ci pomoże, chyba :P

Cukierku a skąd ten pomysł, ze chce robić za autorytet suki? Nie szufladkuję, poprostu piszę co odbiram, ale szuflada zawsze zostaje nieomknięta i w każdej chwili można tabliczkę do innej wrzucić ;)

uciekam spać, do jutra :)

Gość spać, bo gaszę światło
wiedzą, wiedzą. Odnośnie Pana. Trzeba się nim czuć, po prostu ;) Z tego co wiedzę, to jeszcze długa przed Tobą droga.

Gość taki pewien samie
Wiosenne pozdrowienia dla wygolonych cipek Badającej i Su Wiosnę mamy mokrą a jak u Was Suczki mokro? czy zaglądają tam Wasze zręczne paluszki masując do wilgotności i przyjemności? Badająca robiła to na oczach Pana czy Su też robiłaś to na rozkaz polecenie Pana na Jego oczach?

Hehe! Kartograf? Mitoman? Czy nie doczytany? Przepraszam pana Samca, tu stary ogrodnik;) szefowa zostawiła tabliczkę ze będzie dopiero wieczorem! Była na furtce! Teraz jedynie azor czyli pupil mojej kobity tu pilnuje by krety trawy nie ryly! Czekaj pan panie samiec na ławce i nie przeszkadzaj pan łaskawie ! Za chwile kończę to se pan uzyjesz:) trawnika oczywiście ! Hehe

Witam Wszystkich ponownie :)

su nienajmlodsza chialem tylko stanowczo zdementowac........... niee wroc, to nie tak spie w lozeczku Sam, na sun poslanie sie nie wpycham (ciasno by bylo pod tym stolem :) ) dobranoc :D

a wlasnie cukierek i w razie co to pamietaj co ci powiedzialem, dementowac, dementowac i jeszcze raz dementowac na razie :)

Hej wszystkim :) Ma się rozumieć to mrukał prosiaczek z Misia Usztka :D W sumie ładny duet Panowie tworzycie ;) Misiek jest Prosiaczek jest... Mogę zostać królikiem? :D

Cukierek wnioski mam takie, że opowiedz coś o sobie? Co kręci Cię w BDSM? Jaka powinna być Twoja uległa? Z jakiego powodu postanowiłeś zostać Panem?

witaj lubiękiedy :)

lubiekiedy a Ty coś opowiesz o sobie? ostatnio zadawałeś pytania, teraz czas się odwdzięczyć ;)