Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Gość taki pewien samiec
oczywiście Badająca że rozwijam wiedzę o analu i wiem że trzeba postępować krokami rozluźnic partnerkę działam też profesjonalnie nabyłem odpowiedni żel do nawilżenia tylnej dziurki i widzę że rozluźnia Kobietę i jęczy z rozkoszy jesteśmy w trakcie penetrowałem już ją palcami osajam do wejścia kutasa byly dwa ataki ale jeszcze full ruchania anala nie zrobiliśmy

Gość stara samotna su ;)
pokornie? Ja??? :D nawet Nowy zauwazyl, ze jestem pyskata ;) pokornieje dopiero pod odpowiednia dlonia... Ale teraz jestem sama i nie wykonuje zadnych nerwowych ruchow. Cala nadzieje w wiosnie pokladam. Jesli nadejdzie :D

Informacje masz nieświeże jak te jaja, co ci podskakują coraz bardziej dziko z każdym postem, Noweuszu. 😴 Już czas jakiś piertolę, żem nieuległa dziewczyna. 😠

uległe to częto kobiety z silną osobowością i naprawdę potrzeba sporych umiejętności, żeby zechciały podążać za swoim Panem... mało mężczyzn to potrafi.

taki pewien samiec - jak już przejdziecie do full opcji, to poza dobrym nawilżeniem i wcześniejszym rozluznieniem, delikatnym wkładanie, warto, zebyś po wprowadzeniu członka przez chwilę się nie ruszał, da to czas partnercę na przyzwyczajenie ciała i nie będzie ją boleć, pod warunkiem, że się odpręży...

To prawda Dek z małpą, jestem tak nieświeży jak Twój oddech i tego nie zmienię. :( Ale od święta jak sobie trochę pomarudzę to korona z głowy przecież nikomu nie spadnie. Ty jesteś księżniczką więc spokojna Twoja mało powichrowana grzywka. :P

Gość stara samotna su ;)
...no i otworzylam zalacznik Beateczki...

Korona może i nie, ale podekscytowane naplety to już inna sprawa. Księżniczka Kafe...ale jaja, wykorzystam to.

Gość stara samotna su ;)
no to obie czekamy....pewnie dlatego ta uparta wiosna siedzi gdzies na poludniu i ani mysli tu przyjsc 😡 bacikiem ja! :D

No nie wiem... Może facetem przywiązanym do wezgłowia łóżka z nogami uniesionymi do góry wyczekującym na mój kaprys?

Badająca świat... A ja należę do tych uległych, które nie mają silnej osobowości :( w ogóle taka jakaś słaba jestem, więc dlaczego jest we mnie potrzeba bycia zdominowaną? :O

...a może kobieta wyczekująca z otwartymi ustami na smak i zapach mężczyzny i na swoją ślinę która cieknie obficie kącikiem ust? No nie wiem...

Gość stara samotna su ;)
kara? Ale ja bylam grzeczna!!!! "to ja decyduje, czy bylas..." i tu wpierdol ;)

its time mogę sie oczywiście mylić, ale moje założenie jest takie, ze Ty jako słaba kobieta czujesz się bezpieczna pod opieką Pana i to Ci odpowiada + sterowanie Twoimi decyzjami, a więc mniejszy dyskonfort psychiczny dla słabej osoby... W przypadku osób o silnej osobowości - szukanie wytchnienia i uwolnienie się od codziennych ciężarów zycia - ja tak mam przynajmniej. Szukam odprężenia w oddaniu się w dobre, silne ręcę :)

su też niestety otworzyłam ten załącznik... podobać to mi się to nie spodobało, ale jeśłi ktos uważał, że sponsowieje ze wstydu przed monitorem, to też mu się nie udało...

su lubiłaś kary, ból? co najbardziej ekstremalnego zrobiłaś ze swoim Panem?

Gość stara samotna su ;)
hi hi, mnie ten zalacznik rowniez nie zbulwersowal, po prostu to mnie nie kreci. Obejrzalam dokladnie i mam kilka pytan: cycki chyba nie sa silikonowe..? Jakos tak...plyna. Sadzilam, ze sztuczne zawsze stercza..? Na hormonach az takie duze moga urosnac?

dark_side spodobał mi się Twój sugestywny opis :)

Gość stara samotna su ;)
nie jestem jakas...ekstremalna :) wiazanie cyckow najgorzej wspominam. Nie chcialabym powtarzac. Jednak po czasie przyszlo otrzezwienie, ze to niekoniecznie bezpieczne... No i okropnie boli, gdy krew wraca po rozwiazaniu ;)

spróbowałaś z własnej ciekawości, czy Pan miał takie życzenie? Musiałaś kiedykolwiek użyć hasła bezpieczeństwa?

jeśli to nie tajemnica to po ile lat macie? Ja mam 28

Gość stara samotna su ;)
On chcial. I jeszcze w drodze do domu kazal sznurek kupic :D najpier okreslil jaki powinien byc, rzecz jasna, zebym nie wybrala sztucznego,cienkiego, ktory uszkodzilby skore. Jakos tak mam, ze gdy mnie sie juz "oswoi", to bariery pekaja... Ale mezczyzna musi miec silna osobowosc, byc inteligenty. No i dominujacy ;) nie musialam uzyc slowa bezpieczenstwa. Choc jak sie nakrece, to lepiej zeby druga strona zostala przytomna, bo roznie moze byc z moja ocena sytuacji...

Gość stara samotna su ;)
przepraszam za literowki :) ide pod prysznic...chlodny moze lepiej, gdy bedzie :D

Ale mezczyzna musi miec silna osobowosc, byc inteligenty. No i dominujacy - kolejny raz w słowo w słowo się z Tobą zgodzę su. Nietety zauważyłam, że poziom który mnie interesuję reprezentują ludzie sporo starsi ode mnie... Albo jestem za bardzo świadoma siebie i swoich potrzeb, albo urodziłam się nie w tym pokoleniu co trzeba ;)

dokładnie Su :D Badająca świat... Myślę, że tak właśnie jest, chcę się uwolnić od podejmowania decyzji, ale też u mnie uległość jest tożsama z masochizmem, potrafię czerpać przyjemność z samego faktu czucia bólu, bycia chłostaną i poniżaną. Bo kto mi to da jeśli nie pan, lalaala :P