Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszlazona23

Mój narzeczony upiera sie przy intercycie... Co mam zrobić ?

Polecane posty

Chyba sie musze zapisać na jakąś terapie uzaleznień bo jestem od niego uzalezniona emocjonalnie wiem że to ch*j ale ja nie potrafie zapomniec o nim ale nie chce z nim byc z drugiej strony.. To jest okropny stan..

autorko!!!!!! I co myśllisz zrobić? No z tego co piszesz jednakowy typ.. Ja jestem troche w gorszej sytuacji bo goscie zaproszeni wszystko ustalone , chyba umre...

Gość pani z okienka.;
Jestes niezle stuknieta. Po co z nim jestes skoro go nie kochasz?

Gość bambaryla147
Bardzo dobrze zrobilas. on nie mysli o WSPOLNEJ przyszlosci. Ja bym na twoim miejscu wogole nie pchala sie w to. Wiem, ze boli, ale z takim facetem nie mozna zbudowac rodziny. Jemu potrzebna wspollokatorka, a nie zona. jesli w rej chwili on ma problemy, zeby dokladac sie do napraw w mieszkaniu itp to jak on traktuje to mieszkanie? Jak hotel? No i jeszcze, ze on chce kupic SWOJE??!! A ty co, masz zostac w swoim?

Gość hahaha padam
na mnie musiałby trafić ten cwaniaczek z mlekiem pod nosem tak skóciłabym frajerka ze w życiu nie planował by dorobić się na plecach kobiety bo póki co takie ma plany ten obszczymur nawet zarabia mniej od ciebie , po co ci gołodupiec materialista ?

Bambaryla Tej kwesti nie omawialismy wiec niewiem jak by to bylo napewno ktores bysmy wynajeli i jakos by sie na pol pieniadze podzielilo. Mnie najbardziej boli to ze ja mu okazalam tyle serca , to ze tak placil malo mialam gdzies bo myslalam ze bedziemy potem pos lubem bedzie jednoscia bedziemy sie dzielic co twoje to moje co moje to twoje.. Ale on to wykorzystal w perfidny sposob i nie dosc ze nie dal nic swojego to chce mnie wycyckac do zera Poco jestem? bo go kochalam .. Nawet niewiem czy to milosc teraz , chyba chec bycia kochanym to moj 1 zwiazek i bardzo cierpie nalykam sie prochow i tak siedze i z wami pisze nie jestem w stanie nawet z lozka wstac.. Kocham go mimo ze jest takim chujem ..

Gość pani z okienka.;
poza tym całkiem nie zła historia ci wyszła. 23 lata mieszknie kupione za 200 000 oszczędności, bo za granicą pracowała. CIekawe ile lat. Bo jak 4 (czyli po sredniej) to musiłabyś zarabiać przynajmniej te 1500 e i nie znać zupełnie swojego narzeczonego bo iedy miałabyś go poznać skoro pracowałaś za granicą. Albo ściemniasz całkowicie albo to on kupił (albo zamierza kupić) mieszkanie za swoje pieniadze a księżniczka chciałaby połowe. Masz swoje? To swojego pilnuj. Urodzenie dziecka nie jest równoznaczne z rezygnacja z dochodu. Przecież możesz po roku wrócić do pracy a przez te rok dostajesz pensję. Tylko mi wydaje się ze królewna chciałaby "pracować" w domu a głupi chuj jak go nazywasz zarabiał na toje potrzeby.

Gość do przyszlazona23
ja rozstałam sie półtora miesiąca przed ślubem. Cięzko było, troche nocy rpzepłakałam, ale nie żałuję. Teraz jestem w innym związku, zakochana bardzo, będziemy mieli za 4 miesiące dziecko i jestem szczęśliwa.

hahaha padam zarabiamy tak jak juz pisalam podobnie on troszke wiecej. zawod ma dosc dobry , chce zakladac wlasna firme rzekomo na moja kase nie patrzy , tak mi pisal ze moze mi dac ile chce dla niego to nie wazne. Ja mu wczesniej nie kazalam sie dokladac bo nie patrzylam tak na te sprawy, bo sadzilam ze skoro bedziemy malzenstwem to bedziemy razem wspolnota i sie dzielic raz ja raz on itp.. A teraz wyszlo dopiero przedwczoraj ze on chce intercyzy i co najlepsze byl w tym nieugiety a o kredycie sluchac nie chcial mimo ze ja mu mowilam ze ja go sama splace . Intercyze wytlumaczyl tym ze w razie jakby nam sie sie nie udalo to kazdy bierze swoje i ze nie bedzie splacal kredytow. A na wszystkie inne potzeby w malzenstwie ma mi ponoc dawac.. Strasznie mi namotal w glowie.. Naprawde niespodziewalam sie czegos takiego ja od niego nic nigdy nie chcialam . Ale widzac teraz jaki ma plan nie chce go ogladac na oczy...

Gość bambaryla147
Nie rozumuem, ze zgory zaklada, ze wam nie wyjdzie...Facet nie jest nic wart...

Dostalam spadek po babci 100 tys plus pracowalam od 18 roku zycia zagranica :)) I uzbieralam te 100 tys nawet cos ponad :) Nie znasz i niewiesz jaki mam zawod wiec nie oceniaj , to ze tobie sie nie udalo nie znaczy ze ludzie robotni nie sa dorobilam siie ponad 100 tys tam. do przyszla zona Podziwiam cie , ja wiem ze mi to dlugo zajmie ale bede nieugieta tak jak tu piszecie juz go wywalilam za drzwi pierwszy krok podjęłam , nie dam mu juz szans ślub odwołam definitwnie bedzie bolało ale tak zrobie .. Nie dam sie w chuja robic.. Bede tu pisala zeby ulzyc emocjom i sie nie złamać..

Gość hahaha padam
pomyśl tak zostawiając ścierwo niepełnowartościowe dajesz sobie szansę na normalne życie i wspaniałego ojca dla twoich nie narodzonych dzieci zostając z tym zmarnujesz życie swoje i ich jest ci trudno bo to pierwszy facet nie masz doświadczenia w związkach , twój obecny jest toksyczny , zdaj sobie z tego spawę i nie żałuj tego związku bo z tego co piszesz k to niezdrowa relacja bez poczucia jakiegokolwiek bezpieczeństwa

Bambaryla No dokladnie tak mi powiedzial ze w razie W kazdy idzie ze swoim majatkiem. Szczerze to on jest dosyc chlodnym egoistycznym typem , uczuc nie lubi okazywac . Moze i kocha ale nie umie okazywac tej millosci . Tak jak pisze na swoj swiat komputerowy . Ma 3 komputery i non stop siedzi i pisze programy , rzadko teskni on chyba poprostu nie potrafi kochac tak teraz mysle .. To chlodna kalkulacja , jakas namiastke uczucia mam , jak to na niego i tak duzo.. Co do dziewczyn to taki typ ze nie jestem zazdrosna bo on nie umie wiezi nawiazywac z dziewczynami w realu.. Ot takie usposobienie ale za duco tych minusow ma niestety za duzo.. ja nie dam rady z nim byc cala noc myslalam i tego nie da sie posklejac wogole.. A bol jest okropny.. wiadomo..

hahaha padam Doskonale zdaje sobie sprawe. Nie bede sluchala serca tylko rozumu. Boli strasznie ale musze sie nauczyc z tym bolem zyc. Wiem ze to nie ma sensu najmniejszego skoro tak reasumujac ten zwiazek wiecej bolu mi przysporzyl niz szczescia..Ma wredny troche charakter taki zimny egoistyczny to mnie w nim boli , moglam sie spodziewaz ze z ta intercyza cos wykombinuje. A to ze zaklada koniec - moze niekoniecznie ale chce byc ubezpieczony w razie W nie wyjsc w golych majtkach moze , ale zna mnie dobrze i wie ze taka nie jestem. Pewnie ocenia pod wzgledem siebie.. chcialabym kogos poznac fajnego nawet niewiesz jak , dybym poznala to bym sie nie zastanawiala , poprostu brakuje mi ciepla , w rodzinie tez nigdy lekko nie mialam . Myslalam ze z nim bede szczesliwa i tak na sile sie go trzymalam.. Serce strasznie boli ale musze byc silna i myslec bo niechce zeby moje dziecko przyszle bylo nieszczesliwe..

Gość pani z okienka.;
jak pracowalas za granica od konca szkoly to jakim cudem zdazylas poznnac narzeczonego dobrze? Zgadza sie ze mozna zarobic duzo ciezko pracujac ale nie ze srednim wyksztalceniem.

Gość pani z okienka.;
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka ;-)

Gość AHAHAHAHAAAAAAAAAAA
oops, ktos sie zapomnial przelogowac... :D

Gość alimak_hh
czesc, i jak tam ? co porabiasz ? staraj sie nie podupadac.. ogarnij sie, zajmij sie mieszkankiem, zjedz cos dobrego , zajmij sie czyms.. kontaktowal sie z toba dzis ? a zastanawiam sie jeszcze, gdzie on w ogole spedzil nocke hehe.. ale nie martw sie nic, dasz sobie rade, kurcze dasz rade :-)

Gość tortillla
jesli jest egoista to nie potrafi kochac, egoista mysli o SOBIE a co to znaczy ze "moze kocha ale nie umie pokazywac milosci"? mozna kogos kochac ale niekoniecznie byc wylewnym i okazywac uczucia na prawo i lewo. Nie myl uczuciowosci z miloscia, bo to 2 rozne rzeczy. Milosc to jest troska, zapewnienie bezpieczenstwa, zaufanie, a nie tylko buzi buzi, przytulanie, mowienie o milosci, dawanie prezentow czy seks (do tego nie potrzebna jest milosc). Jesli facet o kobiecie mysli, bierze pod uwage jej potrzeby, chce zeby byla szczesliwa to kocha, mimo ze nie zawsze to widac i czuc na ierwszy rzut oka. Milosc to glownie czyny, to jak bardzo ktos potrafi zrezygnowac z siebie dla kogos innego, to odwrotnosc egoizmu Odpowiedz sobie wiec czy on cie kocha czy nie

Gość autorko!!!!
Ufff naprawde az mi ulzylo, moj jest trenerem personalnym... a imie zaczyna sie na E. Ale naprawde...oni sa identyczni...tez mysle nad rozstaniem..3,5 roku pojdzie w zapomnienie...