Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudaagatka

Adipex - Zakaz ofert handlowych !!

Polecane posty

A ja sie dopiero biorę za jakaś kanapeczke :) obiadek mam już podszykowany słoneczko nieśmiało sie przebija i może za godzinie rusze na spacerek :)

Hej dziewuszki, jasne że mogę zmienić, ale nie mam pojęcia jak ? :P Musiałaby mi któraś pomóc:P

no niestety ja tez nie wiem pewno w ustawieniach,przychylam sie do adasia :) w koncu wyszedł nowy model opla,o własnie nazwie adam :P

bosze dziewczyny u mnie zima na całego :( juz jest znowu biało.

ja jestem z wlkp.wczoraj było ładniej,słoneczniej,a dziś jest tak nijak,ale pocieszam po drugiej połowie m-ca temperatura ma sięgać 20oC.,a my wyjdziemy na spacerek z rodzinką piękne(przepraszam,piękne jesteśmy),odmłodzone,szczuplejsze-nowe my!!!

Cześć Dziewczyny Jestem tu nowa, ale to moja reaktywacja :) urodziłam 2 dzieci, niebawem wracam do pracy i muszę cos z sobą zrobić.....mam juz co potrzeba, muszę sobie opracowac dietkę, no i weszłam tu, bo potrzebna mi chyba grupa wsparcia, razem łatwiej. Niestety ciało po 30-stece sie zmienia i tu jest moja najwieksza praca :) Ciażę tez zrobiły swoje.... Pomozecie???!!! Pozdrawiam Was M.

hej dziewczyny super ze nas juz tyle jest, ja czekam na przesylke mam dzis miec i pewnie od jutra zaczne jej :)

Witam nowe dziewczyny:) widać wiele z nas ma ten sam problem. Mi ciało faktycznie po 30 się zmieniło, szybciej przybierałam na wadze i gorzej było ze zrzuceniem. Ale trzymałam się wagi na poziomie 58-60 kg. Jak mi wskazówka na wadze skoczyła powyżej 70 to się załamałam. A powiem Wam, że stosowałam chyba wszystko co jest dostepne na rynku, wszelkie diety i specyfiki i zero lub krótkotrwałe efekty. Latałam na fitness, basen, siłownie etc... ale zawsze słomiany zapał i szybko się zniechęcałam. Wiem, że to jest problem wielu osób, że oczekują szybkich rezultatów a tak się nie da. Doszło u mnie do tego stopnia, że zaczęłam sie wstydzić własnego ciała i szczerze się przyznam częściej sięgałam po alkohol żeby mi niby łatwiej było i tak sobie tyłam i tyłam. Nawet nocne baraszkowanie z moim facetem uległo pogorszeniu bo ja się wstydzę a i on widzę, że patrzy na mnie inaczej niz kiedy byłam szczupła choć tego nie mówi. Do tego ten pieroński celulit brrrrrr fujjjjj Ufff ale się rozpisałam ale cóż trzeba czasem z siebie coś wyrzucić.

Hej MoniaKat :) tak patrze ze ja to bym chciala miec taka wage jak ty :) no ale jeszcze mi daleko... a przy jakim wzroscie Monia chcesz miec taka wage? :)

Mam 164 cm wzrostu, ale jestem bardzo drobna, muszę zrzucić oponkę z brzucha i boczków, trochę tyłka, nóg....ale najgorsze, że zmaleje mi biust, ale jak się nie ma co sie lubi.....sezon bikini nadchodzi, choć wcale tego nie czuć za oknem.

Na koniec 2 ciaży ważyłam 83 kg., dla porównania przy córci miałam 75...po drugiej ciąży nie jest juz tak wesoło, dodatkowo Krzysiek był strasznie duży, mam drobne rozstępy na brzuchu. Wiem, ze nie to jest najważniejsze- mam dwójkę cudownych, zdrowych, fantastycznych dzieciaków... Ja to mam duży problem z zatrzymaniem wody w organizmie i bede szukała na to sposobu. Udanego dnia, wracam do prac dmowych :)

Zabijcie mnie, ale nie mogę znaleźć buuuu :( Właśnie wróciłam z zakupków, same warzywa i piersi i biore się za obiadek ;)

Hej Dziwczęta. A ja od wczoraj mam tak masakrycznego doła, że padam. Nic mi się nie chce, wszystko jest na NIE :( Mam nadzieję, że niebawem przejdzie. Mialam dziś się wazyć ale zrezygnuję bo jak zobaczę, że nic się nie zmniejszyło to chyba się poryczę. Tylko to, że poczytam Wasze wyniki jakoś mnie trzyma. Mój "staruszek" nawet strasznie się dziwi, że mam taki nastrój, bo z reguły jestem optymistycznie nastawiona do wszystkiego.

Ale fajnie, ze nas tak duzo :) Dziewczyny pisaluyscie cos o problemach z cera.... Ja Wam mogę polecic skinoren w aptekach bez recepty naprawdę swietny :) sama stosuje bo tez ostatnio mi wyskoczyly :(

Aninia głowa do góry, każdego dopada czasem gorszy dzień. Weź sobie jakąś ciepłą kąpiel, lampka winka i dobry film :) czasem czynią cuda. Ja wczoraj kupiłam sobie nowe buty tak dla poprawy humoru. Miłego dnia

aninia, a moze jesteś przed @ ??? W ostatnich dniach cyklu potrafimy ważyć nawet 2 kg wiecej, więc nie ważcie się tak często :) Odpedzam chmurki- idzie wiosna...

No z naszego spaceru tez nici pizga jak czort :( Ania nie martw sie ja tak miałam w niedziele masakra ale głowa do góry :)