Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudaagatka

Adipex - Zakaz ofert handlowych !!

Polecane posty

nie chce Was martwic ale u mnie ladnie bylam u fryzjera z synkiem opanowalam jego loki ..jestem dumna nie plakal:) i nie wiem czy to mozliwo ze czuje juz baardzo suchosc w ustach :)

czy to mozliwe ,ze juz czuje suchosc w ustach?? i to straszna?? u mnie pogoda ladna,bylam z synkiem u fryzjera opanowalismy jego loczki :)

Hejka dziewczynki przyjechał dzisiaj do mnie Adaś więc jestem z wami. Właśnie się jednym poczęstowałam i mam niezłą banie.Tak jak wcześniej pisałam jestem po dwóch ciążach i też mam trochę do zrzucenia z pupy nóg i bioder. Od 19 stycznia udało mi się zrzucić 5kg. Wtedy to mój mąż wyjechał do pracy za granicę.Nie byłam na żadnej diecie tyle że przybyło mi więcej obowiązków.A może to zasługa że odstawiłam piwo zawsze wieczorem lubiłam wypić 2-3 a teraz z dwójką dzieci wstyd mi iść do sklepu i kupić. Piwo zamieniłam na wodę i wiecie co do butelki wody wciskam 3 cytryny i staram się wypić taką butelkę w ciągu dnia może po tym też udało mi się trochę schudnąć bo częściej chodzę do toalety teraz natomiast waga się zatrzymała a lato już tuż tuż.Wiec witam witam i walczę z wami:-)

A i jeszcze jedno po takiej wodzie fajnie cellulit znika bo naprawdę na nogach miałam fatalny.

No dziewczyny w Wearszawie tez slonko się przebija przez chmury.... Czuc już wiosne.... Podobno już niebawem ma byc 17 stopni :) oby do weekendu :)

Oj dziewczyny a ja nadal czekam i czekam ...... oby zdążyła paczka przed mężem;)

Adaś to fajny gość hehehe:) ja wieże ze zgubimy te nasze nadprogramowe kilogramy :)

lili313- widzę, ze mamy podobne stopki :) Cieszę sie, ze tu na Was natrafiłam. Dobrze jest wypijać 2 butelki wody w ciągu dnia, z resztą przy Adaśku trzeba dużo pić. Wieczorem znów dodatkowo będę zaparzać sobie dzbanek czerwonej herbaty :) Na mnie najbardziej działa odstawienie słodyczy, niejedzenie kolacji,a jeśli jestem jednak głodna to sałatka lub brokuły na parze (kalafior lub co kto lubi), odstawienie solu- zastąpienie jej taką nieskosodową z dodatkiem potasu. No i poowiczne porcje....podstawa sukcesu. No i odchudzanie potraw....

Sweetnes a ty z jaka waga startujesz? Dopisz sobie w stopke wtedy fajnie widać ile która ma :)

hej! Zamówiłam dziś wizytę Adasia, tylko mi jeszcze Tadzio nie potwierdził,że przyjął zamówienie. Ale babeczki, od poniedziałku mam nadzieję ruszyć do dzieła, komunia tuż tuż a kiecka zbyt obcisła na brzuszysku. Jeszce tyklo stopke zmienie:)

a ja wlasnie po obiadku mialam roladke z kurczaka ze szpinakiem i feta mniam, i dlaej czekam na kuriera a go ani widu. tez mam wlasnie problem z zatrzymywaiem wody :(

Od godz.11 nie miałam internetu w pracy, coś się skopsało. 20 minut przed końcem pracy wreszcie się naprawiło. Wzięłam tabletkę o 11, ale powiem Wam, że głód już mi zagląda do .... Jak tylko dojadę do domku, to startuję do kuchni. Obiecuję, że z rozsądkiem :)

Ja na zatrzymanie wody łykam Furosemidum, poprosiłam ostatnio babcię by mi receptę wzięła i bez niczego dostała. Pomaga mi tez przy bólu pęcherza, a mam go bardzo często. Jedyny minus - co 5 minut toaleta ;)

Faktycznie sweetnes ja patrzyłam tylko na opis :) byłam właśnie w sklepie i wiecie co dziewczyny moje dżinsy są na mnie luźne yupiii :) A nie nakladalam ich specjalnie przez te 6 dni :)

to super,gratuluje Saba.Zobaczcie jak to wszystko teraz się kręci wokół takiej małej pigueczki.Adaś zawrócił nam w głowie-on to potrafi

Dziewczyny mam, dostałam Adasia, właśnie przyjechał ;) hra, jutro zaczynam zwami, rano wskakuje na wagę i zakładam stopkę.... Moja radość jest tym większa, ze kurier zdążył przed powrotem męża, no i w paczuszce było co trzeba ;) żadne tam oszukaństwo hihihi, ależ się cieszę. Jutro zaczynam kurację ;););)

Super ze doszedl w koncu Adas do ciebie :) i czuje nawet dziewczyny ze stanik jest na mnie luzniejszy :) oj wziol mnie ten Adas w obroty hihihi :)

kurcze a do mnie sie nie odzywa i nie wiem czy i kiedy się doczekam przyjazdu :(i najchętniej bym też go przyjęła pod nieobecność m.:)

Gość yase112
Cześć jestem tu nowa, mam nadzieję z wami niebawem zacząć pisać o efektach, o ile uda mi się kupić te tabletki....proszę polećcie mi jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na adres mailowy carkons (małpa) gmail.com już mnie głowa boli od czytania o oszustach i oszukanych osobach. Chcę kupić oryginalne tabletki a nie chiński shit...Pomoźecie?

Gość yase112
wyglad ajakbym trollowala - jestem adminem na jednym z forow gazety mozecie mnie sprawdzic, na priv wszystko napisze. Prosze zlitujcie sie, za chwile oszaleje z rozpaczy z powodu swojej wagi, po drugiej ciazy nie moge zrzucic ani kg mimo 3 tyg katorgi na silowni :(((((

Hej Dziewczynkii :))) ja tez tutaj do was dochodze :) . dzisiaj dostalaam tabletki wiec od dzisiaj zaczynam odchudzanie z waga 67 kg.... :) przy wzroscie 160

A mi zupelnie nie chce się jeść nic a nic tylko pić i pić ... ale oczywiście muszę się uczuć jedzenia takiego by potem nie było efektu jojo jutro zaczynam ćwiczenia :)