Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololololelele

JAK CZĘSTO SIĘ KĄPIECIE ???

Polecane posty

Gość Ed_edddyyy
DOKŁADNIE!!!!! Ci co piszą że myją się 3 razy dziennie to po pierwsze chyba nie pracują skoro mają na to czas, po drugie utrzymują chyba was rodzice (zerknijcie kiedyś ile woda kosztuje!!!!!!!!) a po trzecie zaburzacie sobie flore skóry, zbyt częsta kąpiel robi gorzej niż kąpiel raz na miesiąc !!!!!!!!!!!!!!

Gość ja najpierw obserwuję prosząc,
co drugi dzien

Gość 0le0
na tydz 1 raz, w weekend, nie poce sie teraz

Gość kocham macka :))))))
Ludzie jak wy mozecie kilka dni sie nie myc? Przeciez to oblesne! Ja i moj facet myjemy sie codziennie, czlowiek po pracy musi sie umyc, po sraniu, sikaniu. Nie wierze ze ktos dupe myje co 3 dni. Rachunki mamy 150 zl mc wiec to taki koszt niby?

Gość lullululululululullulululu
myje sie raz na tydzien i sie tego nie wstydze! woda jest droga, w dodatku wchodze zawsze do wody po kąpieli żony kupcie sobie antyperspirant to nie bedziecie musieli myć sie 5 razy dziennie :/ nie znacie takiego wynalazku? ;/;/

Antyperspirant to wynalazek? Hahaha moze niedlugo odkryjesz szczoteczke to zebow, bo nić to pewnie dla ciebie abstrakcja :D

kocham macka - po sraniu można sie PODMYĆ, a nie wylewać od razu wiadro wody, podmywam sie codziennie wieczorem, ale kąpiel całego ciała starcza mi spokojnie 1 raz w tyg jeszcze nikt mi nie powiedział żebym śmierdział, kup sobie dezodorant jak śmierdzisz albo idz do lekarza, może masz problem z nadmierną potliwością, teraz jest zima wiec jak sie do cholery pocisz i śmierdzisz????????????/

Gość mileladydiana
Ja raz na tydzień biore prysznic i zęby też raz na tydzień myje. Jak mam okres to codziennie się podmywam

kocham macka - nabijam sie z ciebie ;/ bo skoro myjesz sie codziennie to musisz śmierdzieć, wiec kup sobie dezodorant albo perfumy, kąpiel na smród nie pomaga ja myje sie raz na tydzień i nie śmierdze, przy 6-7 dni popsikam sie dezodorantem i jest ok, kiedys jak byłem chory nie myłem sie 2,5 tygodnia i tez nie śmierdziałem, idz sie przebadaj ;/

Gość PANIENKA z OKIENKA :)
teraz spokojnie starcza mi 1 raz w tygodniu, wlosy mi sie nie przetłuszczaja wiec moge na to sobie pozwolic :) jak mam okres to sie dodatkowo podmywam codziennie a latem tak 2-3 razy w tygodniu jak sa mocne upały, bo wtedy sie troche poce i włosy mam szybciej tłuste

Gość 010909290193-139
1-2 razy na tydz

Gość 777777777777
a ja jestem ciekawa jak czesto w takim razie zmieniacie bielizne?!?!?!?!?!?!!?!?!

Sam sie przebadaj ale na glowe, bo zima człowiek rowniez sie poci i nie mowie ze od razu smierdzi, ale to oblesne nie wziac wieczora prysznica. Majtki tez zmieniasz raz na kilka dni??? Glowe myjesz raz w tygodniu??? Jak ja sid ciesze ze nie trafilam nigdy na takiego syfona :D

Gość PANIENKA z OKIENKA :)
bielizne zmieniam codziennie jak mam okres, ale tak normalnie to 2 razy w tygodniu, nie brudzą mi sie majtki, nie śmierdzą wiec nie musze częściej

Poza tym kilka razy w tyg chodze na fitness, to co moze powinnam sie potem nie myc. A potem smierdzi w autobusach bo sie myja raz ja tydzien i mysla ze dezodorant zalatwi sprawe :D

kocham macka - zmieniam wtedy jak sie kąpie, NIE ŚMIERDZĄ wiec nie widze potrzeby aby częściej Może ty popuszczasz w gacie??? :D :D :D załóż sobie pampersa :D to moja żona jest czyścioszka, podmywa sie codziennie a majtki tez zmienia co tydzień, musisz miec na prawde jakis problem, nie znam osoby która musiałaby codziennie majtki zmieniać, srasz do nich czy jak ?!!

Gość Nic strasznego
Tu chyba wszyscy żartują,nie wierzę że nie którzy nie kąpią się 2 razy dziennie.Rano lekki prysznic a wieczorem kąpiel ,to obowiązek .

Gość OGI LUBI PIEROGI
JA CHODZE NA SIŁOWNIE A TEZ SIE MYJE 2 RAZY W TYGODNIU, WIELKIE CZYSCIOSZKI TUTAJ, CIEKAWE KTO PLACI WAM RACHUNKI ZA WODE :O

Gość lucjanek;))))
raz na tydzień, i przed seksem

Gość Ołłłłłłłł jeeeeeeeee
Kąpię się 2 razy w tygodniu. Włosy myję co drugi dzień. Cipkę, dupkę, stopy, pachy myję codziennie Twarz, dłonie kilka razy dziennie.

Gość pogodny16
jw

p.s majteczki zmieniam tak co 2-3 razy w tyg Codziennie używam wkładki higieniczne, które regularnie zmieniam więc nie ma potrzeby częściej zmieniać gaci.

Gość ŁUKASZ132
ciesze sie że nie jestem sam, mnie żonka tez przed seksem wygania :D czyli wychodzi mi tak ze 3 razy w tygodniu

Gość Nic strasznego
Nasza 4 osobowa rodzina za zużycie wody+ co dzień zmywarka i pralka chodzi płacimy za miesiąc 170 zł,nie są to jakieś wielkie pieniądzę.

* 2-3 razy w tygodniu

Gość mileladydiana
Majtki zmieniam jak już widać że są brudne, jest brązowa plama. Jak mam okres to w ogóle majtek nie zmieniam bo nosze podpaski i one chronią bieliznę i tylko podpaski wtedy zmieniam

A wiesz ile w majtkach nosisz bakterii?? A nie przepraszam, ty masz nieskazitelnie czysty mocz i kał. Koncze ta zenujaca dyskusje, bo mozg jak widac tez masz niezle zasyfiony :D

Gość samotna_jadzia
1-3 razy, zależy czy sie spoce

A mnie przyszła dopłata za wodę 120 zł :/ Tyle, że ja mam 9 miesięczne bliźnięta i codziennie pralkę wstawiam kąpię maluchy...