Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awakarti

jaka fryzura do czarnej obcislej i z odkrytymi plecami sukienki ? doradzcie cos

Polecane posty

Gość awakarti

A to oczywiście na wesele. Sukienka gladka , prosta ma tylko większe wyciecie z tylu . Czekam na propozycie. Wlosy mam za lopatki.

Gość sweet888
moze loki zebrane na book, grzywka na bok i jakis kwiatuszek z boku... ?

Gość awakarti
Hmm a myslalam o kwiatku , ale raczej o kcku na bok ale nie wiem. Kurde ją tu o fryzurę a jeszcze się zastanawiam nad rajstopami , cieliste czy czarne, a może koronkowe albo z paskiem z tylu. Nie wiem nie chce bu to wygladalo tandetnie. Jestem otwarta na propozycje.

Gość bgdfgbdfbdfab
to może zepnij włosy na głowie? :)

Gość sweet888
moze jakis srebrny dodatek do wlosow jak masz czarne jak blond to fajnie zloto sie komponuje... albo jakies brylanciki. a co do rajstop.. kiedys ubralam takie czarne we wzorki tak jakby dziury i moj mezczyzna powiedzial ze wygladam jak pani z pod latarni.. z biegiem czasu widze to ze mial racje... niedawno kolezanka takie ubrala i pozniej opinia byla na jej temat taka sama na temat jej wygladu oczywiscie... takze mysle że rajstpy w koronke czy cos w tym stylu nie sieja pozytywnego wizerunku... hmm jak jestes opalona ladnie to proponuje w ogole nie zakladac rajstop :) piekne nogi trzeba pokazywac albo takie rajstopy w sprayu mozesz sobie zastosowac.. tylko ze widzialam w drogerii to ok 45 zl kosztowaly to nie wiem czy sie to oplaca.. a jakie buciki masz do tej czarnej sukienki ? bo z doswiadczenia i z tego co widzialam to bardzo ladnie komponuje sie czarna suukienka czarne rajstopy cienkie i czerwone szpilki ale nie kazdy bedzie taki odwazny...

Rajstopy koniecznie jakiekolwiek byle były! Nawet najcieńsze, cieliste, ale koniecznie jakieś. Gołe giczały są cholernie nieeleganckie i można z nimi paradować po plaży, a nie na weselu!

Gość sweet888
jestę studentę a ostatnio ogladalam wlasnie program ze kiedys nie do pomyslenia bylo to ze wlasnie kobieta na jakas uroczystosc bez rajstop poszla .. a ze teraz to normalne zobacz na gwiazdy.. -30stopni a te w szpilkach golych nogach na gale ... czasy sie zmienily... ale w sumie teraz nie ma pogody zeby n ormalny czlowiek raajstop nie ubral.. ja w sierpniu zeszlego roku bylam na weselu to nie mialam rajstop... bo bylo bardzo goraco...