Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleryczka26

mój chłopak myśli, ze wszytkiego dorobimy się sami

Polecane posty

Gość trarara
laska na pewno postawisz dom chyba z papieru

hahaha - praca w biurze;-) wiesz czasem to najslabiej platna praca - bo to nadal praca dla kazdego czyli nikogo - za to dobrze nie placa, dopiero jesli masz pewne umiejetnosci (inne niz przyjmowanie faktur czy odbieranie telefonow;-)

Oczywiście, że nie dadzą przez 3 lata na wszystko odłożyć. Nie czytałam wszystkiego. Autorka chyba napisała, że chce mieć dom na wsi. Jeśli tak to pamiętaj, że interes wam będzie wolniej szedł. warsztat, czy wulkanizacja najlepiej opłaca się jak ma się swój plac lub miejsce w środku miasta czyli bardzo dobym punkcie. Na wsi to raczej słabo to widzę. Poza tym trzeba mieć też kasę na czarną godzinę. Interes z dnia na dzień nie pójdzie na pełnych obrotach. Sama autorko zobaczysz jak będzie. Moi rodzice dorobili się wszystkiego jak mieli skończone 30 lat. Dziś jest wysoka konkurencja i trzeba być bardzo cwanym i obrotnym. Jak ROR napisała masz fach masz wysokie zarobki. Czy to w Polsce czy na zachodzie.

Gość choleryczka26
ROR ale ja napisałam ile jest mi proponowane, za 1300 na rękę to opiekunki pracuję, ze słabym językiem i z zerowym doświdczeniem

Gość choleryczka26
my liczyliśmy wyszło 50 gosci, wiec mało u nas koszt to 200 zł za wesele bez poprawin macie rację , ze życie weryfikuję, ale jestem tego typu osobą, ze jak coś zaplanuję to tak zrobię, może i dłużej to zajmie, ale swego dopnę w Niemczech też nie wiadomo jak będzie, może się zdarzyć kryzys w związku i rozpad, a moze dziecko, wiele rzeczy, zmiana pracy, dlatego liczę się z tym, ze nie tak szybko domek na wsi lub na obrzeżach miasta, wtedy z placem a jak na wsi to raczej trzeba by coś wydzierżwić

Gość choleryczka26
co do tego , ze biznes może nie pójść ,wiem o tym, dlatego tez zamierzam pracować normalnie, po powrocie do kraju

"choleryczka26 ROR ale ja napisałam ile jest mi proponowane, za 1300 na rękę to opiekunki pracuję, ze słabym językiem i z zerowym doświdczeniem" xxxx mam taka zadsade ze nigdy nie smieje sioe z zarobkow (czyichs), ja sie smieje z czego innego - praca w tzw. "biurze" to praca yak samoniewykwalifikowana - o kt wczesniej pisalam - jak prosta praca fizyczna i stad poziom placy taki sam. w ludziach pokutuje myslenie ze jak "w biurze" to juz wykwalifikowana - a to nieprawda - chyba zejestes specjalista - no pierwszy z brzgu ksigowy np.;-)

Gość hjijijii
ludzie! po co wy z nią dyskutujecie???? przecież ona i tak wie lepiej ile zarobi i ile odłoży - nie była, nie widziała, nie pracowała wcześniej za granicą - ALE WIE!!! wy swoje - ona swoje będzie budowała domy, wyprawiała wesela, a tego co zostanie jak wróci do Polski to otworzy jeszcze ze trzy biznesy!!! nie widzicie, że macie do czynienia ze schizofreniczką?

Gość choleryczka26
po pierwsze, wcale nie śmieje się z innych prac, bo samapracowałam jako opiekunka w Niemczech NIE RAZ no tak, ale do biura język trzeba umieć już bardzo dobrze w mowie i w piśmie, a nie dukać. i też kogoś po zawodówce do biura nie wezmą lub bez doświadczenia, oczywiście nie jest to praca wyspecjalizowana, ale też nie dla każdego jak to nie byłam za granicą? przeczytaj cały topik

Gość kukurukurukukuku
lepiej zabukuj sobie wizytę dobrego psychiatry

Gość choleryczka26
chciałam ogłosić wszem i wobec, iż dostalam prace!!!!! do biura do dużej firmy, i to nie jest żart